Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, španska serija:

- treba da mi se prebaci oprema sa jednog sprata na drugi, to treba da uradi provajder, zovem ih ne odazivaju se. Šta da radim?

- preseci kabl, ošteti nešto od opreme, pa zovi da prijaviš kvar, doći će

- petak popodne, čekićem sam izlupao optički kabl i sada mi ništa ne radi. Idem da prijavim kvar da dodju

- nedelja, još uvek ne dolaze a kvar postoji, šta da radim dalje?

A imao si i TV i internet od 100 mega...

Ništa neobično....
Svaki dan neko ošteti kabl, i oni ga krpe.

Ovde kod mene ima jedan ćošak ulice gde im ide kabl i tu skreću šleperi pošto je tu carinski skladište...
Bar jednom nedeljno kidaju kabl i neće da ga izmeste.

To je takav posao.
Moraju da poprave to je njima 20min posla

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mogli bi od 01.06 da nas obraduju nekim novitetima, mada sumnjam da će išta raditi dok je sve otključano!
Verovatno kad vrate sve po starom biće i noviteta, jer su frekvencije 522 i 530 aktivne, ali bez kanala, još pre ovog Covid ludila!

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Cini mi se da sam procitao da vise nije moguce dobiti 3 cam-a i njihov tv unazad stb, jel to bilo nesto trenutno ili su ostali na tome?

Ponovo preskenirao kanale, nema FOX-ovih kanala, Zvezda TV, Toxic, nekih Pinkovih kanala, Superstar i još nekih... Na drugom tv-u, sve regularno, ima svih kanala.

Vidi ako imas opciju "full scan/potpuna pretraga" stikliraj je ili ako ako imas opciju "quick scan/brza pretraga" onda nju odstikliraj

Dakle, španska serija:

- treba da mi se prebaci oprema sa jednog sprata na drugi, to treba da uradi provajder, zovem ih ne odazivaju se. Šta da radim?

- preseci kabl, ošteti nešto od opreme, pa zovi da prijaviš kvar, doći će

- petak popodne, čekićem sam izlupao optički kabl i sada mi ništa ne radi. Idem da prijavim kvar da dodju

- nedelja, još uvek ne dolaze a kvar postoji, šta da radim dalje?

A imao si i TV i internet od 100 mega...

Ne, nisam imao TV uopšte. Već samo fiksni aparat i internet. Da bih imao internet na svom račuanru, morao bih dokupiti dodatnu opremu da bih osposobio sve i na gornjem spratu. Plus sam bio nezadovoljan wifijem jer je ovaj ruter samo 2.4 i nema 5ghz i ne mogu imati više od 50mbps-a pa sam svakako očekivao da mi zamene ruter na zahtev (doplatio bih dobrovoljno) , plus je domet bio slabiji jer se ruter nalazi na spratu ispod.

Jednostavno je bilo neophodno da dođu kao ljudi i da mi reše taj posao.

Ništa neobično....
Svaki dan neko ošteti kabl, i oni ga krpe.

Ovde kod mene ima jedan ćošak ulice gde im ide kabl i tu skreću šleperi pošto je tu carinski skladište...
Bar jednom nedeljno kidaju kabl i neće da ga izmeste.

To je takav posao.
Moraju da poprave to je njima 20min posla

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Tako je, upravo to. Samo što izgleda da ne tretiraju sve opštine jednako iz nekog nepoznatog razloga :trust:

Poslednja izmena:
Išao na full scan, najpre na boxu, pa onda njega isključio, pa skenirao na tv-u, i opet ništa...

Pa onda rucno ubaci te koji ti fale. Pogledaj na tv-u na kom imas sve kanale koja je frekvencija i modulacija tih kanala koji ti fale i samo skeniraj te frekvencije da bi ih nasao(racunaj da na svakoj imas po vise kanala)

Dugo nisam koristio TV po tvom, OTT, vidim pojacali su video klub, sad cak ima nešto da se gleda
J

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Dugo nisam koristio TV po tvom, OTT, vidim pojacali su video klub, sad cak ima nešto da se gleda
J

Ne vredi, svaki cas puca veza, i onaj krug se vrti , vrti, odavno nisam doziveo ovako los servis.Ne uzimajte OTT, bacanje para

J

Nikako, na Epic kanalu prekida svaki cas, sad uzeo neku seriju da gledam iz video kluba, posle desetak minuta nestala slika i morao reset

J

Nikako, na Epic kanalu prekida svaki cas, sad uzeo neku seriju da gledam iz video kluba, posle desetak minuta nestala slika i morao reset

J

Kojoj Ex mreži pripadaš? Ja sam AVCom i nemam problema...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Radijus Vektor, imam i SBB van mreze, to je Mercedes za ovo RV, meni nikad nije pouzdano radilo, menjali dva uredjaja i nista, besmisleno, pa uzeo onaj klasican prijemnik.Npr na OTT onaj krol na jutarnjim programima "secka" , jednostavno pusteno na brzinu

Bože vi iz RV muke žive sa radom mreže u svemu...

Bože vi iz RV muke žive sa radom mreže u svemu...

Sad jos gore, nastavim da gledam seriju na mobilnom, kad ono titlovi potpuno nesinhronizovani, kasne jedno 4 minuta, koji su oni bezveznjakovici [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

J

Sad jos gore, nastavim da gledam seriju na mobilnom, kad ono titlovi potpuno nesinhronizovani, kasne jedno 4 minuta, koji su oni bezveznjakovici [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]

J

Šta sad gledaš trenutno da vidim kakoje kod mene

Danas ponovo zvao da vidim sta se desava, vidim problem je kod veceg broja korisnika, pa dobro kada ce odprilike da se resi, pa... ne znam...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Pa onda rucno ubaci te koji ti fale. Pogledaj na tv-u na kom imas sve kanale koja je frekvencija i modulacija tih kanala koji ti fale i samo skeniraj te frekvencije da bi ih nasao(racunaj da na svakoj imas po vise kanala)
Uradio tako, skenirao na boxu, i našao mi je kanale, ali slika crna, a umesto FOX piše CH-2007, umesto FOX Crime CH-2006...

Lajtfilds prva sezona, prva epizoda, na mobilnom telefonu, titlovi iz druge serije PanAm haha
J

Uzeh da vidim kako je u eon video klubu kad te serije u opštte nema,onda odem na njihov sajt kad ono izbaci da serija nije dostupna u vašoj državi.
Malo istražim nađem da se 1 epizoda kod nas emituje 5 juna,kod vas to nešto muljaju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno