Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemaju oni izgleda nista "promotivno" u ovom periodu, posto i meni "nude" ono sto je redovna ponuda, nema ni HBO 12 meseci fraj vise.

Ako pristanem imacu 500 rsd manju cenu mesečno i 50 mbps veci dl i eon box, ili to ili da ne produzavam uopste do neke sledece akcije za postojece korisnike a do onda da teram ovako bez ugovora.

Eps je jedna prevarantska firma, što se bandera npr. tiče kad su u mojij ulici uvodili struju 70-i neke, morali su ljudi sami da plate bandere i kablove od postojećeg voda, a verujem da je u puno slučajeva bilo isto, a sad eps naplaćuje za te iste bandere ostalima za korišćenje....

Послато са MI 6X уз помоћ Тапатока

I pri tome da se odrekne vlasništva istih u korist EPS-a. Znam, ja sam to bio "prinuđen" da uradim....mamicu im maminu....
Nisu prevaranti, već hohštapleri i mafijaši.

Jel moguce da samo ja imam mesecima probleme sa 5ghz mrezom na Nbg, bar 2 puta u toku dana striming pocne da laguje, nece nista da otvara, instagram ne otvara slike, sve zapuca i to traje dobrih nekoliko minuta! Vise sam ocajan koliko puta sam im pisao i oni mi salju templejt poruku da je brzina garantovana na lanu a ne na wifiju. Znaci ja svoj telefon treba da bacim i da cucim ceo dan pored rutera. Dosao je jednom njihov tehnicar i navodno je nasao neke ‘’sumove’’, izmerio i sredio ali stanje je nepromenjeno. Imam onaj njihov crni Ubee

(Edit jer sam se smirio malo): ovde ne govorim o celodnevnom problemu sa netom, on vecinom vreme izvuce 150dl sto u sustini i placam. Ali ti lagovi, seckanja, nestajanja neta na sekund kad mi najvise treba su mi neizdrzivi.

Poslednja izmena:
Nisi samo ti u problemu. Ubee definitivno ima problema sa WiFi, povremeno se nakratko izgube obe mreže (i 2.4 i 5). Ovo se više primeti na 5GHz jer se on podiže nakon 2.4GHz mreže, pa je duže nedostupna.
Deluje mi da se Wifi proces na ruteru restartuje, a zašto, nemam pojma.
Pozdrav

Pocelo je pre jedno mesec dana intenzivno. Doduse ja ga drzim samo na 5gHz . Vec sam ih hteo zvati da mi menjaju to djubre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

I ja imam problema sa netom na Nbgd, jos od marta meseca. Takodje, dolazili dva puta od tada, merili, menjali mi modem, kazu signal nikad bolji, ali download nije ni pola od onog sto placam. U centrali navodno vide neki problem sa sumom, ali tehnicari na terenu ne znaju da otkriju sta je.

Dešava se to odavno, ali nisam obraćao pažnju jer mi nije smetalo.
Od uvodjenja VS, počeo sam da radim od kuće, pa više i primećujem problem.
Interesantno je da LAN konekcije rade OK, ili ja bar nisam primetio problem sa njima.
Pozdrav

Što se tiče ovih ponuda za ugovore, van redovnih cenovnika, neko je napisao da je najbolje vreme za traženje tako nečega pred novu godinu, valjda su menadžeri u jurnjavi za što većim brojem vezanih ugovorom, pa nude najbolje uslove za potpis.
Mislim da je neko pisao u temi u vezi toga.

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

I ja imam problema sa netom na Nbgd, jos od marta meseca. Takodje, dolazili dva puta od tada, merili, menjali mi modem, kazu signal nikad bolji, ali download nije ni pola od onog sto placam. U centrali navodno vide neki problem sa sumom, ali tehnicari na terenu ne znaju da otkriju sta je.
Rekao bih ne da ne znaju, znaju dobro, nisu baš dunsteri, nego je izgleda potrebna malo veća intervencija oko zamene razdelnika, kablovskih terminala, a možda i kablova, i to na malo većem području, pa im se ne radi po lošem vremenu. Uspeva kad si u(na)poran.

Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока

Dešava se to odavno, ali nisam obraćao pažnju jer mi nije smetalo.
Od uvodjenja VS, počeo sam da radim od kuće, pa više i primećujem problem.
Interesantno je da LAN konekcije rade OK, ili ja bar nisam primetio problem sa njima.
Pozdrav

Lan radi, zabode wifi i presecem se da ce mi puci vpn sa firmom ali sljaka sve kako treba

Ako pristanem imacu 500 rsd manju cenu mesečno i 50 mbps veci dl i eon box, ili to ili da ne produzavam uopste do neke sledece akcije za postojece korisnike a do onda da teram ovako bez ugovora.

Zar nemas vec 200/12 mb u tom Gold Extra paketu?
Takodje su i meni to nudili,kao i da predjem u EON premium po sadasnoj ceni odn 4539 din 12 meseci,a posle normalno 5000 din...

Zar nemas vec 200/12 mb u tom Gold Extra paketu?
Takodje su i meni to nudili,kao i da predjem u EON premium po sadasnoj ceni odn 4539 din 12 meseci,a posle normalno 5000 din...
Da, to su i meni prvi put nudili pa sam odbio. Sad sam u nedoumici da li da uzmem ovo ili da cekam neku akciju za postojeće korisnike. Eon full je 250mbps.

Da, to su i meni prvi put nudili pa sam odbio. Sad sam u nedoumici da li da uzmem ovo ili da cekam neku akciju za postojeće korisnike. Eon full je 250mbps.

Pošto ideš na manji paket nemoj očekivati ništa bolje,ovo za nove svakako nećeš uspeti da izvučeš odavno to niko nije od starih korisnika dobio.Sad je uspeh i kad izvučeš da neplatiš taksu za eon boks.Inače sad nema hbo 12 meseci već poklanjaju cinestar premium i pink paket 24 meseca za eon full korisnike.
Eventualno na veći paket može da se izvuče umesto 12 meseci stara cena da to bude svih 24 meseca i to ti je to.
Njima su obično u avgustu neke promocije gde imaš nešto tipa hbo 12 meseci ili za najmanji paket Pickbox ili cinestar premuim a ne za novu godinu.

Poslednja izmena:
I pri tome da se odrekne vlasništva istih u korist EPS-a. Znam, ja sam to bio "prinuđen" da uradim....mamicu im maminu....
Nisu prevaranti, već hohštapleri i mafijaši.

Kabl (podzemno), bandere (nadzemno) uvek je isto pravilo, finansira stranka, EPS preuzima vlasnistvo, tako je to ...

Ako hoću da pređem sa nekog starog IKOM-ovog paketa na neki novi SBB-ov, kako me gledaju, kao postojećeg ili novog korisnika? Pretpostavljam kao postojećeg.

Da, kao postojeceg, znači samo akcija 6m neki novi eon po ceni sadasnjeg ikom paketa koji plaćaš.

Kabl (podzemno), bandere (nadzemno) uvek je isto pravilo, finansira stranka, EPS preuzima vlasnistvo, tako je to ...
I moj otac je pre 40 godina platio liniju i kupio strujomer, ali je zato EPS pre nekoliko godina zamenio drvene bandere betonskim. I pre 2 godine su mi besplatno zamenili strujomer jer smo prihvatili tu promenu vlasništva nad strujomerom.

Izvinjavam se na offtopic.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Da li mogu da spojim dva kabla od 10 m da dobijem 20 m da ne bi kupovao kabl za tv? Da li se gubi na kvalitetu ako spojim dva jabla

Ako hoću da pređem sa nekog starog IKOM-ovog paketa na neki novi SBB-ov, kako me gledaju, kao postojećeg ili novog korisnika? Pretpostavljam kao postojećeg.
Godinu dana trenutne cene Ikom paketa pa još godinu cena izabranog SBB paketa.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

F konektor, kao što je napisano. To je naziv "spojnice" sa kojom se ne gubi na kvalitetu signala a služi upravo tome što tebi treba

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Kupiš F(female) i M (male) metalne konektore i spojiš.

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Ако је антенски кабл, може Ф конектор, али није нужан. Може обичан антенски конектор. Може и да се наставе крајеви каблова, само треба пазити да се спој добро покрије 'оклопом', да би губици на споју били минимални.

Ако је антенски кабл, може Ф конектор, али није нужан. Може обичан антенски конектор. Може и да се наставе крајеви каблова, само треба пазити да се спој добро покрије 'оклопом', да би губици на споју били минимални.

Odradio sam. Radi super

Sta su sad radili :)?
Nesto im se brojke za kanale i HD kanale ne slazu.
c94d01113d574fd66f3b661e43144bab.jpg
93b50dec09e362c28cf416f438f9b804.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Jel može preko smart boxa da se instalira Netflix? Znam da ranije nije moglo i dal je neko pokušao da strimuje Netflix sa android telefona ili iPada preko smart boxa (chromecasta) i kako radi?

Poslato sa POT-LX1 pomoću Tapatoka

Preko chromcast ultra radi kako je i zamisljeno. Netflix,Hbo . Drugo nisam testirao, ne racunajuci youtube.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno