Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Ja od prelaska na Android 10.Pisao o ovom vec nekoliko puta ali niko nista ne kaze. Svima kao radi. Ja se vec navika
Otprilike, nije ni meni prvi put. Nego sam kontao kad bi znao da obrišem prethodno novi bi mogao onda, ali gde je taj cloud I kako do njega [emoji23]

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Potvrđuje sve već navedene probleme. Dodatu još da se dešava da telefon ne zvoni kad me neko zove, pa kasnije vidim propuštenbpoziv tu i tamo. Jel ovi problemi sa 10.0 Android su vezani samo za Huawei ili ima još negde?
Nije valjda da samo P30 linija kuburi?

Poslato sa Huawei P30 Pro

I na P30 pro.
ff9c5b1d01077e2681baec16471fb154.jpg

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Možda sam već pitao: kako na Huawei cloud da markiram i obrišem SVE fotografije? Sinhronizovao je fotke dok nije napunio cloud. Bez obzira što je gallery sync bio isključen nakon nekoliko dana upotrebe telefona.
Sada sam uradio backup svih fotografija na HDD i krenem da obiršem sve sa clouda, preko računara, ali ne mogu da markiram sve odjednom, već jedino CTRL, pa klik po klik.

Kako svi dobijate sad .195 a ja preko vec 15 dana imam ovaj .202?
e76eac04038a19beae14c1629fa160cf.jpg

Sent from my phone

Ti verovatno imaš p30 lite a mi ostali p30 pro

P30 Pro

Ajde mala pomoc, hocu u huawei mail app da dodam yahoo nalog ali ne ide. Nekako mi se vise svidja huawei mail nego gmail app, pa sam hteo da dodam naloge, gmail nalog i hotmail bez problema ali yahoo pravi prob. Neki savet?

Sent from my P30 using Tapatalk

Jos jedan bug sa wifi mrezom. Prijavljuje da nema pristup netu, a radi normalno na full brzini. Ovo dalje pravi problem sa azuriranjem vremena jer povezano nesto... To se desava s vremena na vreme na Emui 10. Reboot ne pomaze. Screenshot_20200515_205215.jpgScreenshot_20200515_205412.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Ajde mala pomoc, hocu u huawei mail app da dodam yahoo nalog ali ne ide. Nekako mi se vise svidja huawei mail nego gmail app, pa sam hteo da dodam naloge, gmail nalog i hotmail bez problema ali yahoo pravi prob. Neki savet?

Ides na yahoo mail i generises u Upravljanje lozinkama Android mail. Prikaze ti sifru i tu sifru koristis za logovanje na Huawei mailu u ostalim nalozima. Screenshot_20200515_212042.jpgScreenshot_20200515_212408.jpgScreenshot_20200515_212128.jpg

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Bravo alexxx1, hvala ti, ala su ga zakomplikovali.
Od kad je to tako? Pre par meseci ako se dobro secam sve bilo ok.

P.s. To sa netom je problem koji se javio nakon poslednjeg aprilskog securitija

Poslednja izmena:
Takodje sam primetio ovsj bug sa wifi mrezom na vise lokacija tako da definitivno nije do wifi rutera...

Huawei P30

Ja sam našao jedan trik. Uđem u podešavanja te određenje mreže i prebacim ip adresu sa automatske na određenu adresu. Posle par dana ne radi tako pa vratim na automatsko biranje adrese.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Kazem vam, problem koji se pojavio nakon aprilskog security. Bitno da net radi, ispravice sa sledecim update, nadamo se

Desava se i na P40 lite, tako da je Huawei nesto zeznuo.

Dajte neku aplikaciju za slikanje, ovo je ocajno sta radi telefon sa prednjom kamerom. Danas bio na nekom vidikovcu i iza mene sve mutno, iako je iskljucen portret, a namestena fotografija.

Mislio sam da probam sa drugom app

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Probaj Galaxy S10 kameru, ima na storu.

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Na mate 20 pro katastrofa prednja. Al znacilo mi je cesto kad je obrisem krpicom ponekad alkoholom probaj.

Smatram da nema veze to sa brisanjem. Brisao sam je ja pre upotrebe ali mene uvek fokusira a ovo iza mene bluruje, opasno me nervira i ne razumem da su toliko nazadovali. Iskljucim opciju portret, prebacim na fotografiju i dalje isto

Probao sam galaxy s10 kameru, ali nesti mi daje izoblicene fotografije, sacuvaj boze :D

Poslednja izmena:
Dajte neku aplikaciju za slikanje, ovo je ocajno sta radi telefon sa prednjom kamerom. Danas bio na nekom vidikovcu i iza mene sve mutno, iako je iskljucen portret, a namestena fotografija.

Okači sliku da vidimo

P30 Pro

Da li si isključio AI? Meni je to uništavalo fotografije.

Iskljucio AI.

Evo primer od malopre, u sobi sam testirao.

Uzeo sam stari p9l i sada p30l sto koristim.
Slikane su normalno, i onda sam zumirao, uradio ss.

Prva slika p9l, druga slika p30l. Eto i jedna od danas.
fcb3c55d42cf352c740a30ca2e751130.jpg

596239247767f0bbd8df91c26efe1536.jpg

a9188eebed99a87a60a782c03a07b75b.jpg

Poslednja izmena:
Da li se nekome desava da kada izbrisete procese, pise da je oslobodjeno toliko i toliko memorije i da je sistem u optimalnom stanju, i onda kada udjete ponovo ustvari nijedna aplikacija nije izbrisana...nikada nisam imao takav problem, a krenulo je od relativno skoro.

Nazad
Vrh Dno