Нова верзија елементума: 0.1.52
Jel postoji opcija da se u Elementumu, prilikom prikaza pretrage filmova, vide IMDB ocene?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Aha, znaci posto u balkan greenu nema te opcije za elementum to i ne mogu da setujem?A to ti ide iz skina ne iz addona.
Jel moze neko da napise ovde kako da se instalira Netflix addon na Kodi, jasno vam je da mi to treba zbog dodavanja titlova kojih nema na Netflix-u?
Uspeo dam da iskopiram esn. Nece opet preko 960. U aplikaciji Netflix radi normalno. Gde da vidim za widevine L1 ...jel ima to mi box s?@tambur88: Džabe ti ESN ako box nema Widevine L1![]()
Da za iptv liste. Mi smo komenarisali za jedan iptv build za kodi. Gde pri samom pokretanju kodija pvr simple client ucitava listu kanala samog builda.
Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Apsolutno nikakve. "Mac" liste su za pristup Ministra portalu/stalkeru koji je bukvalno posrednik izmedju servera i klijenta. Ministra je za MAG uredjaje i ljudi su osmislili stb emulator koji glumi MAG i povlaci listu. E sad, posto danas ljudi ne znaju, tj. mnogo je teze da dodju do m3u liste, oni dolaze do nje preko emulatora jer tu postoji propust u serveru. Ranije si mogao lagano da mac listu konvertujes u m3u listu, medjutim vlasnici servera su zakrpili to i uveli token i sad je mnogo teze (ali ne i nemoguce). I zato vam kazu da mozete te liste gledati samo u stb emu.
Kad bi imao m3u od istog servera od kog imas mac, ne bi bilo nikakve razlike.
Mozda nisam najbolje objasnio (nisam bio ni najprecizniji) ali nadam se da razumes sada.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Uspeo dam da iskopiram esn. Nece opet preko 960. U aplikaciji Netflix radi normalno. Gde da vidim za widevine L1 ...jel ima to mi box s?
Edit: ima widevine L1
Moracu factory reset
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Kad udjes u neki folder Elementuma, recimo Trending on ti izbaci neke filmove. Ides akroz levo da ti otvori jos jedan meni. E tu imas opciju da biras kakav izgled prikazanih filmova hoces. Igraj se malo pa izaberi koji ti prikaz odgovara. Isto to vazi i za serije. Kad izaberes izgled moras da ga snimis da bi ti sacuvao za dalje. Stanes na neki film i malo duze zadrzis taster na daljincu ili misu(ne znam na cemu koristis Kodi) i iz novog menija izaberes da ti bude default view. Ovo radi i na green buildu. Inace u tom meniju imas opciju podaci u kojoj vidis podatke o tom filmu, seriji. Ocenu, reditelja, glumce, radnju a imas i opciju da pustis trejler.
Sve sam isto podesio i neceOvako je kod mene![]()
![]()
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari