Da li će da nam vrate od četvrtka kvalitet slike, nama van mreže?
Desava mi vec zadnjih deset dana kada je upaljen yt, ide klip i secne zvuk i slika na sekundu. Kkada dignem statusnu traku, isto se desi.
Kod vas?
Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
U četvrtak se završilo vanredno stanje i policijski čas. Pošto nisu dali obaveštenje prilikom uvodjenja ove mere, pretpostavljam da je to prvenstveno zbog značajnog povećanja korišćenja neta u večernjim satima zbog policijskog časa. E pošto se to završilo, stvarno mi sada nisu jasni razlozi za dalje postojanje ove mere. I pitam se da li se može tražiti raskid ugovora?A sta je to u cetvrtak? Meni je i dalje 4mbps
Dva razlicita i sigurno ispravna kabla mije hteo. Tek treci kabl je proradio, sve cat5e i to samo port 4 na ruteru. Sada radi, hvala mnogo na pomoci!Da, to je SDMC Tech model.
Znači, povezivao si LAN kabl na njega i retartovao ga i ne radi net (i ne sija lampica za LAN) ?
Da li si siguran da port na ruteru na koji si ga povezao je za internet a ne za IPTV / za povezivanje STB? Ko ti je internet provajder? Telekom/MTS?
Da li si proverio ispravnost tog kabla?
Da li si dok je radio WiFi uspeo da odradiš ceo setup i stigao do Android homescreen-a / do Launcher-a?
Ako jesi i a neispravan je LAN port onda uz malo cimanja možeš da uključiš WiFi pa da koristiš tako dok čekaš da ti SBB pošalje drugi primerak?
Ako nisi završio setup a nemaš net onda možeš da se slikaš tj neće biti upotrebljiv box i moraćeš da čekaš zamenu da stigne.
Kad stavim rezoluciju 4K na eon box-u boje dodu nekako isprane kao da fali crvena a u 1080p rezoluciji sve je ok lepa je slika boje su ok. Sad me intersuje dali je to problem do Box-a ili samog TV-a.Televizor je FOX 4k Android TV.Kad na teve pustim neki 4k snimak sa Youtuba slika je dobra.Dali je neko imao ovakvih problema i kako ih je resio.
Da si ih pitao kako se menjaju kanali na daljincu ili kako se prijavljuje na MojSBB možda bi ti eventualno i pomogli ali ovo za kvalitet slike, hmm....Pitao sam danas na SBB prodajnom mestu kada će nama van SBB mreže da vrate kvalitet slike, a oni kažu da ne znaju o čemu se radi i da je slika dobra. Ne znaju ništa o smanjivanju kvaliteta slike i rezolucije. Nadam se da nam neće ostati ovako jer je rezolucija smanjena i to je bas primetno, full HD kanali idu u 960x1080 a i filmovi u klubu su isto u smanjenoj rezoluciji.
Evo sad su me zvali iz poslovnice da mi kažu da su im rekli u tehničkoj službi kako nema nekakvog smanjenja kvaliteta nego je verovatno ili do uređaja ili do mog interneta. Ja inače koristim firestick 4k sa eon tv aplikacijom i on pokazuje koja je rezolucija slike. Izgleda nema pomoći verovatno će nam ostati ovako. Nadam se da još ima ljudi koji imaju ovaj problem.
I ja koristim firestick 4k, takođe imam eon ott i sve radi bez problema i smanjenja rezolucije.
Sent from my motorola one vision using Tapatalk
Limit nije samo na prepaid nalogima već je na svim "van mreže" nalozima. I postpaid. Stvar prosta ko pasulj.. Pa eto tako prvi put čuju i za ovaj Bitrate limit na Prepaid nalozima.
Da li još neko ima problema sa OTT box-om neće da pusti ni jedan kanal piše "kanal nema prava za emitovanje izabranog sadržaja na ovoje mreži". Znam da postoje ograničenja za odredjene kanale kada emituju pojedine serije i filmove ali meni trenutno
ova poruka izlazi za bilo koji kanal koji odaberem. Imam dva ott box-a kao bivši d3i korisnik i koristim mts net. Do danas je sve radilo kako treba ali sada neće. Resetovao sam jedan box i ponovo ga aktivirao preko portala ali nema promena. Pokušao sam
da dobijem kc sbb-a telefonom ali nisam uspeo ni sa vip mreže ni sa fiksnog. Ima li ko kakvu ideju šta mi je činiti. Internet uredno radi.
Evo da okačim neke slike sa firesticka gde se vidi na prvoj slici rezolucija za eon tv aplikaciju, zatim za rts planetu gde su takođe smanjili rezoluciju na 1280x720, treća je sa hbogo sa full hd rezolucijom i četvrta sa primevideo sa ultrahd rezolucijom.
Pogledajte prilog 285086
Pogledajte prilog 285087
Pogledajte prilog 285088
Pogledajte prilog 285089
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari