Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš ne kasne mnogo sa tim security update xD Baš me zanima koji je build date...

Sad je verzija 0.8.9.8 umesto 0.8.9

Poslednja izmena:
Sad sam azurirao sistem sad mi daljinski kasni tj neradi kako treba stisnem da prebacim kanal treba mu 30 sekundi da odreaguje kako da resim ovaj problem.

Proveri u podešavanjima Eon aplikacije u sekciji za daljinac da li je uključena ili isključena ona štednja energije?

vi ste zastareli mi smo na 9

Nije nova verzija već zakrpa pre ažuriranja sam popiso brojke.Android je još uvek 8.0 eon i daljinac su ostali ista verzija,jedino se promenio datum zakrpe kod mene je bio avgust 2018 a sad je novembar 2019.
35cacc80116e444dc586155621e12b0a.jpg

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Kako da ubacimo 9ku

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

I počnite da razlikujete 2 modela EON Box-a, sa i bez koaksijalnog... ;)

Mogu li u Eon boks (hibrid verzija)kupljen na oglasima, ubaciti onaj kod za smart tv i gledati? Nekad davno je neko nesto pisao o tome ali sam ne mogu da nadjem.

Da li za Eonbox van SBB znači na eternet kabl, postoji sistem za upgrade, ili čekamo da to urade daljinski

J

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Da li za Eonbox van SBB znači na eternet kabl, postoji sistem za upgrade, ili čekamo da to urade daljinski

J

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Раде аутоматски из централе, уживај само :) И ја сам ОТТ али ми запао КАОН бокс па се мало разликујемо :)

Mogu li u Eon boks (hibrid verzija)kupljen na oglasima, ubaciti onaj kod za smart tv i gledati? Nekad davno je neko nesto pisao o tome ali sam ne mogu da nadjem.
Moze.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Malopre mi se azurirao eon box. Da ne zna neko o cemu se radi? Relativno kratko ga imam pa ne znam sta moze da bude. D3 stari se aodejtovao jednom u 2 godine.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Pozdrav ljudi,
Da li trenutno radi 5.1 zvuk na Eon boxu (u mrezi) ili ne? Znam da je bilo problema u pocetku, cak nije ni bila valjda opcija, risiveri su uvek prikazivali "stereo" i ljudi nisu hteli da menjaju D3 jer je savrseno radio. Nakon toga sam video neki post da je radilo pa odjednom prestalo da radi ili da ne radi prilikom vracanja sadrzaja, iz videoklub-a...

Kakva je sada situacija? Kako ste zadovoljni?
Razmisljam se da uzmem neki 5.1 sistem i pojacalo ali ne bih uzimao ako cu da imam problema.

Hvala.

Poslednja izmena:
Pojavio mi se problem veceras na android box-u , kad se startuje smart aplikacija prodje odricanje od odgovornosti i tockic nikako da pokrene sliku a ton se cuje u pozadini jer ostao na N1 jer to je bilo poslednji put. Ima li neko resenje, resetovan je dva puta box, probao na dva razlicita box-a i isto. Samo da kazem da je sve radilo do veceras..
C3eraSN.jpg

Poslednja izmena:
Pišeš u pogrešnoj temi, jer očigledno da ne koristiš Eon smart box... ako se odriču odgovornosi :p

Pojavio mi se problem veceras na android box-u , kad se startuje smart aplikacija prodje odricanje od odgovornosti i tockic nikako da pokrene sliku a ton se cuje u pozadini jer ostao na N1 jer to je bilo poslednji put. Ima li neko resenje, resetovan je dva puta box, probao na dva razlicita box-a i isto. Samo da kazem da je sve radilo do veceras..

Da javim da je resen problem, vracena predhodna verzija i sve je proradilo normalno.. Mozda neko bude imao isti problem pa da zna sta mu je ciniti. Jedino sto sam ih moiio tri puta da mi resetuju aktivaciju i da dodam da su mi momci izasli u susret brzo i efikasno..

Pozdrav ljudi,
Da li trenutno radi 5.1 zvuk na Eon boxu (u mrezi) ili ne? Znam da je bilo problema u pocetku, cak nije ni bila valjda opcija, risiveri su uvek prikazivali "stereo" i ljudi nisu hteli da menjaju D3 jer je savrseno radio. Nakon toga sam video neki post da je radilo pa odjednom prestalo da radi ili da ne radi prilikom vracanja sadrzaja, iz videoklub-a...

Kakva je sada situacija? Kako ste zadovoljni?
Razmisljam se da uzmem neki 5.1 sistem i pojacalo ali ne bih uzimao ako cu da imam problema.

Hvala.

Pozdrav. Dolby 5.1 zvuk radi preko EON boxa, ali samo na određenim kanalima i to uz odgovarajuće podešavanje jezika. EON box na žalost nema funkcionalnost izbora audio kanala (jezika) na pojedinačnim kanalima kao stari D3 uređaji. Audio kanal se bira automatski na osnovu jezičkih podešavanja u EON aplikaciji (Podešavanja -> Jezik -> Jezik zvuka) . Na primer, HBO kanali imaju Dolby 5.1 zvuk, ali je za tu funkcionalnost neophodno podesiti da jezik zvuka bude engleski. Kome je važno, sa ovakvim podešavanjem će animirani filmovi biti na engleskom jeziku u 5.1 zvuku (srpski jezik ima samo 2.0 zvuk). Na žalost, Dolby 5.1 zvuk radi samo za live programe, ali ne i za vraćanje emisija. Osim dobro podešenog jezika, neophodno je i izabrati opciju Originalni zvuk u Podešavanja -> Slika i zvuk -> HDMI izlaz zvuka.

Kod mene preko HDMI ne radi

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Radi kad se podesi kako je kolega @sleepwalker objasnio.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Radi kod tebe [emoji16]... Kod mene ne radi a prelistao sam malo temu i vidim da još neki imaju problem

Kod mene radi. Iz Eona u TV pa iz TV-a u AV risiver.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Radi kod tebe [emoji16]... Kod mene ne radi a prelistao sam malo temu i vidim da još neki imaju problem

Ma da, meni je ranije radio 5.1 preko HDMI, posle jednog hard reseta više nema 5.1.

Prebacio sam na optički kabel, pa tako imam 5.1

Jako im je loš softver, i posle toliko vremena i dalje sve deluje kao beta verzija.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Očigledno nije do EON aplikacije... Pošto i u kodiju je sve PCM... Uopšte ne radi passthrough

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Zdravo.Dali mi neko moze pomoci sa sledecim problemom: Instalirao sam eon aplikaciju na mom android tv-u i gledam koristeci wi-fi.Kad hocu da gledam HBO i cinemax pojavi se poruka "reprodukcija sadrzaja nije moguca zbog sigurnosnih razloga" iako su ti kanali ukljuceni u paket (premium duo).Sa ostalim kanalima je sve u redu.Danima se mucim sa ovim i sve sam pokusao.Mozda je neko imao isti problem?

To su kanali koji ne rade na "tampered device". Nekad su na toj listi bili i Fox kanali i beše nekoliko dokumentarnih kanala... sad su "samo" tih 5.

Znači, Eon app misli da na tom uređaju imaš root ili nešto drugo što joj se ne sviđa (test-keys, busybox,...) jer je atipično da postoji na Android uređaju.
Da li je u pitanju baš neki TV ili je u pitanju neki kinez box?
Svakako je rešenje malo paradoksalno : treba da root-uješ uređaj (do kraja, ako je kinezara koja često dolazi "pre-rooted") koristeći Magisk i onda da koristiš Magisk Hide da sakriješ root od Eon app.

Da li će da nam vrate od četvrtka kvalitet slike, nama van mreže?

Desava mi vec zadnjih deset dana kada je upaljen yt, ide klip i secne zvuk i slika na sekundu. Kkada dignem statusnu traku, isto se desi.

Kod vas?

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Drugari, do sada sam Eon van mreze koristio samo preko SmartTV app. Sve okej. Probao danas da povezem box, upalio se, nasao wifi, update sistema, restart, i ne vidi vise ni wifi ni ethernet. Ne pali ni jednu lampicu niti se povezuje. Jel se desavalo nekom? Mts adsl je u pitanju.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno