Nije nova verzija već zakrpa pre ažuriranja sam popiso brojke.Android je još uvek 8.0 eon i daljinac su ostali ista verzija,jedino se promenio datum zakrpe kod mene je bio avgust 2018 a sad je novembar 2019.
Da li za Eonbox van SBB znači na eternet kabl, postoji sistem za upgrade, ili čekamo da to urade daljinski
J
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Moze.Mogu li u Eon boks (hibrid verzija)kupljen na oglasima, ubaciti onaj kod za smart tv i gledati? Nekad davno je neko nesto pisao o tome ali sam ne mogu da nadjem.
Pojavio mi se problem veceras na android box-u , kad se startuje smart aplikacija prodje odricanje od odgovornosti i tockic nikako da pokrene sliku a ton se cuje u pozadini jer ostao na N1 jer to je bilo poslednji put. Ima li neko resenje, resetovan je dva puta box, probao na dva razlicita box-a i isto. Samo da kazem da je sve radilo do veceras..
Pozdrav ljudi,
Da li trenutno radi 5.1 zvuk na Eon boxu (u mrezi) ili ne? Znam da je bilo problema u pocetku, cak nije ni bila valjda opcija, risiveri su uvek prikazivali "stereo" i ljudi nisu hteli da menjaju D3 jer je savrseno radio. Nakon toga sam video neki post da je radilo pa odjednom prestalo da radi ili da ne radi prilikom vracanja sadrzaja, iz videoklub-a...
Kakva je sada situacija? Kako ste zadovoljni?
Razmisljam se da uzmem neki 5.1 sistem i pojacalo ali ne bih uzimao ako cu da imam problema.
Hvala.
Ma da, meni je ranije radio 5.1 preko HDMI, posle jednog hard reseta više nema 5.1.Radi kod tebe [emoji16]... Kod mene ne radi a prelistao sam malo temu i vidim da još neki imaju problem
Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari