Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Zero, zero, zero" valja li čemu?

Sent from my moto g(7) using Tapatalk

upravo zavrsio Bosch 6. sezonu - brilijantno... preporuka svima...

upravo zavrsio Bosch 6. sezonu - brilijantno... preporuka svima...
Odgledao sam Bosha bez daha prvu sezonu, medjutim druga mi nije nekako legla, i batalio sam.
Može li da se gleda Bosh od recimo treće ili je baš sve povezano
Pozdrav

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Moze, pogledaj neki recap druge sezone na yt, i meni je druga losija od ostalih, ostale su full ide na gore kvalitet.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Podsetnik - Rick&Morty sutra ujutru nastavak sezone 4.

Homeland odlicno finale, mozda i najbolja sezona...

P.S. Cist dokaz kako moze da se zakomplikuje do besvesti i ipak da bude dobro. Kad scenaristi znaju sta rade. Posle 3 sezone sam mislio da nema poente da vise snimaju ali svaka im cast 8 sezona bez greske.

Poslednja izmena:
Mindhunter - 2 sezone.
Odliča serija, sezone su nekako....drugačije.

Last dance, stigao do 8 epizode, saznas neke zanimljive stvari, pitanje je opet koliko je to jednostrano. U prvih par epizoda ubacili Klintona i Obamu da kazu da je MJ bio popularan, fali samo da ubace ono sa Devry institute. glupost, ocigledno da ovi sto su pravili su demokrate.
Sam MJ mi na osnovu ovoga deluje kao osoba koja je imala nezdrav pristup svemu, koji ga je doveo da bude to sto jeste, ali ostavio posledice. I danas nakon sto je proslo toliko decenija, vidi se da je opterecen time sta mu je neko uradio, iako ih je on sve prevazisao u svakom smislu.

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
7c71debacc6a97947b5a61941dece815.jpg

Poslednja izmena:
Odgledaj bilo koji podcast sa Kenni Smitom, Shekom, Barklijem... Vecina (bivsih) NBA igraca je takva.
Ali za MJ-a jeste vazilo da je "psiho", cak je i svoje saigrace maltretirao kako bi im stavio do znanja ko je glavni i gde su dosli (odnosno da sa kojim pritiskom ce morati da se nose).
Zbog takvog mentaliteta (izmedju ostalog) je GOAT...
Kobe je isti takav pristup imao i u svakom pogledu je gledao da kopira MJ-a, ali na kraju original mozes samo do odredjenog stepena da emuliras...
Zato LeBron nece nikad biti GOAT ma koliko pumpao statistiku, jer nema taj killer instinct, ma koliko (super-)timova promenio u jurisu na prstenje i koju god statistiku oborio na kraju...

Ozark s03. Dobra, odlična sezona. Bolja od 2. Finale vrhunsko. Wtf!? [emoji15]

Odlična... Jos tokom pol. časa prijaju silna jezera i priroda 😀

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Dark 8/10
Mogli su malo da pojednostave seriju, jedna scena u 1950-tim, sledeca u 1980-tim bez ikakve najave. Isto sto mi nedostaje je malo živosti, vrlo lako moze da uspava, pogotovu ako se gleda nocu.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Westworld pokid'o. Ova treća sezona razvalila, mada moraću sada da odgledam sve tri odjedared.
Westworld pred svaku sezonu krećem ispočetka a sezonu gledam u potpunoj tišini. Ženu i decu pošaljem kod njenih, toliko je "laka" za gledanje.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Prethodna dva posta po mojoj meri, prvo o WW, odgledao prvu sezonu, lomim se da krenem dalje, kupljeno nakon ovog posta 🙂.
A onda lord Bejliš na avataru, a ja punom parom idem kroz GoT 🙂 (na petoj sam sezoni)

Gledaj dalje, da li će biti četvrte sezone nemam pojma, može a i ne mora, priča je u suštini zaokružena. Mada ipak naginjem ka tome da će je biti pogotovo zbog prikazanog nakon Credit-a u finalu poslednje sezone.

Kingdom (Koreja), odlican.

Westworld finale i cela treća sezona...
Ne znam šta kažem, imala je dobrih epizoda i manje dobrih. Ali celokupan utisak mi je da to nije ona serija u kojoj sam uživao kao u prvoj sezoni. Izgubila je onu magiju koju je imala na početku. Aaron Paul( lik koga glumi) mi je bio nekako neubedljiv, nezanimljiv...

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
To ti je taj novi HBO, novi pravac za novu publiku. Bitno je da izgleda mnogo kul, da izgleda skupo a kvalitet pisanja i logika i doslednost u postupcima to nije bitno.

Odgledaj bilo koji podcast sa Kenni Smitom, Shekom, Barklijem... Vecina (bivsih) NBA igraca je takva.
Ali za MJ-a jeste vazilo da je "psiho", cak je i svoje saigrace maltretirao kako bi im stavio do znanja ko je glavni i gde su dosli (odnosno da sa kojim pritiskom ce morati da se nose).
Zbog takvog mentaliteta (izmedju ostalog) je GOAT...
Kobe je isti takav pristup imao i u svakom pogledu je gledao da kopira MJ-a, ali na kraju original mozes samo do odredjenog stepena da emuliras...
Zato LeBron nece nikad biti GOAT ma koliko pumpao statistiku, jer nema taj killer instinct, ma koliko (super-)timova promenio u jurisu na prstenje i koju god statistiku oborio na kraju...
Gledaj ti filmove i serije, batali košarku [emoji3]

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Westworld pokid'o. Ova treća sezona razvalila, mada moraću sada da odgledam sve tri odjedared.

Slazem se. Odlicna treca sezona. I preporucujem ti da je ponovo odgledas. Ja sam sve tri sezone "bindzovao" za 3 nedelje (prvo gledanje). Uglavnom po jednu epizodu dnevno, retko dve. Na taj nacin se bolje vidi razvoj likova posebno Dolores.

Poslednja izmena:
Westworld finale i cela treća sezona...
Ne znam šta kažem, imala je dobrih epizoda i manje dobrih. Ali celokupan utisak mi je da to nije ona serija u kojoj sam uživao kao u prvoj sezoni. Izgubila je onu magiju koju je imala na početku. Aaron Paul( lik koga glumi) mi je bio nekako neubedljiv, nezanimljiv...

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
U potpunosti se slažem sa tobom. Nekako je serija izgubila draž. Sama priča mi je totalno neubedljiva. Možda sam imao prevelika očekivanja nakon druge sezone. Sva sreća da je neko pomenuo post-credits scene na kraju osme epizode, pa kao možemo da pretpostavimo šta nas očekuje sa sledećom sezonom (ukoliko je bude).

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

^bolje da ne bude nastavka ako će nastaviti ovakvim pravcem.
Šteta, od serije koja se gledala s opčinjenošću, do situacije gde odgledaš epizodu, eto kao, ono, WW je to.
LOST broj 2.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno