Vrh"Zero, zero, zero" valja li čemu?
Sent from my moto g(7) using Tapatalk
"Zero, zero, zero" valja li čemu?
Sent from my moto g(7) using Tapatalk
Odgledao sam Bosha bez daha prvu sezonu, medjutim druga mi nije nekako legla, i batalio sam.upravo zavrsio Bosch 6. sezonu - brilijantno... preporuka svima...
Poceo i Billions S5....
Meni se čak nisu nešto dopale prve dve sezone.Odlična... Jos tokom pol. časa prijaju silna jezera i priroda 😀
Westworld pred svaku sezonu krećem ispočetka a sezonu gledam u potpunoj tišini. Ženu i decu pošaljem kod njenih, toliko je "laka" za gledanje.Westworld pokid'o. Ova treća sezona razvalila, mada moraću sada da odgledam sve tri odjedared.
Gledaj ti filmove i serije, batali košarku [emoji3]Odgledaj bilo koji podcast sa Kenni Smitom, Shekom, Barklijem... Vecina (bivsih) NBA igraca je takva.
Ali za MJ-a jeste vazilo da je "psiho", cak je i svoje saigrace maltretirao kako bi im stavio do znanja ko je glavni i gde su dosli (odnosno da sa kojim pritiskom ce morati da se nose).
Zbog takvog mentaliteta (izmedju ostalog) je GOAT...
Kobe je isti takav pristup imao i u svakom pogledu je gledao da kopira MJ-a, ali na kraju original mozes samo do odredjenog stepena da emuliras...
Zato LeBron nece nikad biti GOAT ma koliko pumpao statistiku, jer nema taj killer instinct, ma koliko (super-)timova promenio u jurisu na prstenje i koju god statistiku oborio na kraju...
Westworld pokid'o. Ova treća sezona razvalila, mada moraću sada da odgledam sve tri odjedared.
U potpunosti se slažem sa tobom. Nekako je serija izgubila draž. Sama priča mi je totalno neubedljiva. Možda sam imao prevelika očekivanja nakon druge sezone. Sva sreća da je neko pomenuo post-credits scene na kraju osme epizode, pa kao možemo da pretpostavimo šta nas očekuje sa sledećom sezonom (ukoliko je bude).Westworld finale i cela treća sezona...
Ne znam šta kažem, imala je dobrih epizoda i manje dobrih. Ali celokupan utisak mi je da to nije ona serija u kojoj sam uživao kao u prvoj sezoni. Izgubila je onu magiju koju je imala na početku. Aaron Paul( lik koga glumi) mi je bio nekako neubedljiv, nezanimljiv...
Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari