Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
prekida non top najgori su uuaaaaaaaaa

nece ni 8888 8844 1111 1001, te ima neta te nema :(
Druze slican problem sam imao, u poslednjih malo jace od mesec dana mi pucao net milion puta dnevno i izbacivao mi iste greske kao tebi, i onda svaki put restart modema i radi neko vreme i onda opet restart i tako u krug. Na kraju ih zvao i zamene mi taj cisco modem za tehnicolor i evo vec nedelju dana radi bez prekida i problema, kazu da je modem pobrljavio sto sam i sam pretpostavljao.

moj je tehnicolor nije problem koliko kosta krsteni modem?

isto pitanje, jel su vam stigli racuni ili ne? za supernovu prvenstveno ali i drugi struja, telefon..
ako ne, jel se to cekaju postari da prorade ili koja procedura..
U Vranju su stigli računi u subotu, za sve, i za supernovu, mts, eps...

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Da li neko ima internet preko supernove u Moravičkom okrugu? Postojimo ponuda godinu dana plaćam samo tv 1100 a nakon toga 2600 tv i net.

Nije loša ponuda ako je internet ok.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Da li neko ima internet preko supernove u Moravičkom okrugu? Postojimo ponuda godinu dana plaćam samo tv 1100 a nakon toga 2600 tv i net.

Nije loša ponuda ako je internet ok.

Ne moraš da pitaš ceo okrug za internet, već pitaj nekog svog komšiju ili nekog iz istog grada iz koga si i ti...
Ja konkretno sam zadovoljan njihovim netom. Moju lokaciju imaš u avataru.

Niko u mojoj ulici ili u gradu nije imao njihov internet. To je zaostavština telemark systems Čačak :)

"a be" nek mi neko samo kaze dal je taj dns do rutera ili do nji'? HVALA

Jel koristis neki program za torente? Meni se isto desavalo kad god bih pokrenuo qBitTorrent, u Hromu DNS not ressponding par minuta, pa ucita, pa onda posle par minuta isto i tako u krug. Resio problem tako sto sam iskljucio UPnP port mapping u qBittorent-u.

Vranje nema TV, nema net. Izgleda neka velika havarija

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima li negde mapa gde SN sve ima optiku u ponudi za krajnje korisnike? BGD, leva obala Dunava?

Ja znam da su dosli 2 bandere od mene i tu stali i nece dalje da idu... -_-

na banderi neki konektor bio skoro ispao, sve labavo kazu, i jedan kabal je takodje zreo za zamenu:type:

Da li vam se desava da sve lampice na Cisco EPC3925SN RUTER-u koje treba da gore i zmirkaju su upaljene a neta NEMA.
Kad pridjem da ugasim ruter, cvrkne me malo staticki elektricitet (to vec moze biti do mene, a ne mora) upalim a ono sve lampice bleckaju veoma brzo ali nekim slabasnim svetlom, ugasim opet, odstoji opet 10-15 sec, upalim i normalno se upali i net proradi. Ovo mi se desava vec 2 put za nekih 7-10 dana.
Da li je do rutera, krenuo da crkava, pregreva se pa kad malo odstoji (2x15") i hladne se, on proradi ili je nesto drugo?
Ako je do pregrevanja zasto ne krešuje češće?

Kako brzo sada menjaju ruter na RV delu mreže i čime menjaju Cisco EPC3925SN ?

Napisah na na nekoj od proslih strana da sam imao slican problem sa ciscom, i skoro pa isti slucaj sa lampicama na ruteru dok se jednom iz cista mira vise nije upalio posle reseta. Pozvao i dosli sutradan zamenili modem za tehnicolor a za cisco kazu da im se u poslednje vreme desavaju da dosta crkavaju jer su vec dosta u upotrebi kod raznih korisnika..

Brzina max 40mb od placenih 60mb, smanjili zbog kurone ili sta se desava?

Na wifi mereno ili lan kablu?

A što bi ti smanjili namerno, ne razumem?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Zato sto eto, mogu.. Sad je brzina 25-28mb... A sve normalno radi.

Da namerno smanjuju brzinu ne bi smanjivali samo tebi.Verovatno je veliko opterećenje kod tebe u gradu,kod mene u ulici samo nas troje koristimo SN internet i uvek je brzina na max.

Kod mene je isto brzina oko 30mbps. Pre nekoliko dana nije bilo interneta i tv ujutru. Kad je proradilo brzina 30mbps max. Ali bolje radi nego kad je bilo 120mbps.

Ja od 21 do 23h uvece imam 5 do 15mb plafon.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da li čačkaju nešto?
Razmemorisali su mi se kanali na TVu, ali vidim samo novi apdejt za setbox.
Obično je ranijih godina (ex.Kopernikus) 1.maj bio dana za promene, izmene, renumeraciji kanala... A kako su dve frekvencije aktivne (522 i 530) ali bez kanala, možda i bude nešto? Ili čekamo kraj vanredne situacije, kada zaključaju kanale?
P.S.
Mislim da je pod hitno potrebna renumeracija kanala. Ovo je zbrda dole nabacano.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 pomoću Tapatoka

Stavio nesto da mi radi racunar 300 minuta pa prvi put ukljucim tv posle mesec dana i listam tako kanale sve i vid da mi oni xxx kanali nisu otkljucani. Nije da mi trebaju pored kompa:) ali me sad nervira posto znam da sam imao u onom paketu "Super sve"
Jel ima neka fora ili da ih zovem?

Protrljaj daljinski sa donje strane, i onda ukucaj 0 0 0 0 :d

Niš, na wifi 5GHz, CBN modem
a68990e31342d745de52eae31027de3a.jpg

Sent from my motorola one zoom using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno