Šta je novo?

Xiaomi Mi Note 10

Nista, samo stisnem na to scroll, i on sam krene da skroluje na dole..

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Provalio sam o cemu se radi, ne radi na Chrome brovseru !
Hvala tebi na odgovoru !

Ore je radilo, sad sam probao i nece kada otvorim neku stranicu, a radi kad je na onom kao new tabu

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

I meni to cas radi cas ne radi. Obicno kad mi bas treba tad (u toj app) ne radi.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dešava li se kome da kad kameru startujete na prečicu (2x volume down dugme) da se kamera startuje ali touch ne radi? Tek kad zatvorim pa ponovo otvorim aplikaciju, proradi.

Ovo je počelo žešće da me nervira a ne dešava se baš rijetko...

Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk

Desava se i meni da random zapuca touch kada redovno otvorim stock kameru. Mislio sam da je nekako povezano sa Gcam-om.

I meni ponekad baguje stock kamera bez obzira na koji nacin je pokrenem.
Takodje mi baguje Viber kada imam konferencijski poziv.

@ZokiNS
Kako ti radi Gcam?

@Casting Gcam je brutalan.Izvlaci takve detalje da nisam verovao da je to moguce na telefonu. Koristim onFire 1.11 by Roman Yalta i razne xml-ove. Rade sve kamere. Jedino je malo sporiji za obradu ali neka cena se mora platiti.

Može link za tu verziju gcam-a i screenshot sa podešavanjima?

Ima ga na telegram grupi : @gcamMI10
A podesavanja tj xml-ovi na @MI10XMLs

Xiaomi Mi 10/Pro/Note - Google Camera
This is the official Telegram group.

GCam XML Releases:
[emoji3591] @MI10XMLs

Off-Topic Questions:
[emoji3591] @discussionMI10

Other GCam Groups:
[emoji3591] MI 9/Pro: @gcamMI9
[emoji3591] MI 10/Pro/Note: @gcamMI10

https://t.me/gcamMI10

Odlično, nisam znao za ove grupe, hvala puno!

Ima ga na telegram grupi : @gcamMI10
A podesavanja tj xml-ovi na @MI10XMLs

Xiaomi Mi 10/Pro/Note - Google Camera
This is the official Telegram group.

GCam XML Releases:
[emoji3591] @MI10XMLs

Off-Topic Questions:
[emoji3591] @discussionMI10

Other GCam Groups:
[emoji3591] MI 9/Pro: @gcamMI9
[emoji3591] MI 10/Pro/Note: @gcamMI10

https://t.me/gcamMI10

Hvala puno za odgovor.
Moze li pomoc kako se instaliraju ova xml podesavanja ?

Dupli tap dole na onaj crni deo kod shutter button-a.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Kako da napravim da mi jedan dokument u pdf-u bude na početnom ekranu kao prečica ? Na samsungu mi je radio google pdf viewer dok ovde nece ni jedna apk da mi omoguci da pinujem pdf na početni ekran.

Hvala @nightshadow, moja greška nisam dobro napravio folder.

Pozdrav.
Razmisljam se da uzmem ovaj telefon, al pro verziju, kakvi su utisci u radu, kako kamera slika sa blicem, sporo ili standardno? Vidim da kukaju na perfomanse, al 6/128 imam i moj mi note 3, pa nikad zapucao nije, a ja hoću pro verziju 8/256. Neko da napišem iskustva svoja za telefon, vredi li ga uzimati?

Za te pare koje uložiš u Mi Note možeš da biraš šta hoćeš, jedino ako ne bi menjao brend onda ovaj model...

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nebi da menjam brend, xiaomi je xiaomi, po meni je ostali su igračke za njega, počevsi od kvaliteta izrade pa nadalje, za te pare što nude, moje razmišljanje, držao sam mnoge telefone, nisu dostojni ovog mi note 3, a kamoli nekog novijeg xiaomija. A za te pare me zanima iskustvo ljudi, jer bi hteo nešto novije, ovaj radi extra, nego sam hteo nešto modernije, ipak imam ovaj 2 godine. Mi note 10 pro ima u nekim situacijama bolju kameru od samsunga s20 ultra gledao na youtjub poredjenje, a 3x jeftiniji

da se neko ne uhvati za neku reč, mislio sam u tom cenovnom rangu , na skuplje ne racunam, top modele huawei ili samsunga, ti premium telefomi su stvarno top, al mnogo para. Mene zanima ovaj mi note 10 kakav je za ulozen novac

U principu za 108MPx je best byu.
Obrati pažnju samo na bateriju i procesor koji nije flagship nivo, kažu da zbog toga malo duže obrađuje sliku.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Zato pitam iskustva slikanja, to sam cuo, al da je samo u 108, ne znam da li je u svakom rezimu bas toliko mucenje

U cemu je razlika izmedju mi note10 i mi note 10 pro?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Nisam toliko obracao paznju na ovaj tel. Mislio sam da nema ois, ali sad gledam na gsmareni i ima ois i jedan i drugi. Skroz interesantni telefoni.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

razlika je što mi note 10 dolazi sa 6/128gb i 7 stakala kamere ili 7p beše, a pro dolazi sa 8 stakala kamere, na glavnoj, 8p i dolazi sa 8/256gb, to je razlika, ta razlika daje da pro slika bolje. Kamera ima ois, laserski fokus itd, svu modernu tehnologiju, al čip da li može da se nosi pri slikanju u 27mpx rezuluciji.
Vidim da ga slabo ljudi imaju čim niko piše iskustva

Imam običan Mi Note 10. Šta reći, koju posluku porati? Odličan telefon u svakom smislu. Kvalitet izrade, baterija, brzina... Kamera je fenomenalna a sa gcam-om je brutalna.

kako ti slika sa blicem sporo ili brzo? Nema da čekaš koji sekund da se upali blic? Nema štekanja?

Slabo slikam sa blicem ali normalno radi sa blicem, jedna za drugom slika bez cekanja ako si na to mislio.

Imam običan Mi Note 10. Šta reći, koju posluku porati? Odličan telefon u svakom smislu. Kvalitet izrade, baterija, brzina... Kamera je fenomenalna a sa gcam-om je brutalna.

Meni je gcam jedna od najbitnijih stvari, koju verziju si instalirao i kakve su hdr scene npr izlalaza ili zalazak sunca? Verovatno cu kupiti mi note 10 ili pro.

Vrh Dno