Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za Babylon Berlin s01 molim objašnjenje u spoileru, zašto
Jermenin na kraju pušta glavnog policajca, šta mu je uradio pa ga pustio
S02 nisam gledao još.

Odgledao prvu sezonu Faude, vrlo dobra za sada, podseća malo na Homeland, mada nema toliku dubinu. Cenim 8/10, videćemo šta kažu druga i treća sezona.

Za Babylon Berlin s01 molim objašnjenje u spoileru, zašto
Jermenin na kraju pušta glavnog policajca, šta mu je uradio pa ga pustio
S02 nisam gledao još.
Pokvarice ti malo uzivatak, ali ima veze sa doktorom koji je u stvari glavni u organizaciji, a on je neko za koga se misli da je nestao u ratu

Odgledao sam i ja Faudu S01, pocinje naivno ali posle ne mozes prestati da gledas. 7,5 / 10.

La Casa De Papel

Ostale su mi dve epizode do kraja, nisam siguran da cu ih odgledati.
Epizoda koju sam sada pogledao, realno je bila na nivou turskih sapunica.

Ozark treca sezona bas bas dobra. Serija bas drzi kvalitet kroz sezone.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

La Casa De Papel

Ja sam odgledao prve dve sezone, krenuo treću prvu epizodu, video odmah o čemu se radi i u kojem smeru će to da ide i batalio.

Bosch 6 sezona, superultramegaturbo sjajno nastavljaju uzlaznom putanjom. Finale 10/10.

Ne znam da li ste primetili kakvim trikovima zbunjivanja se bave vec nekoliko sezona.
Uglavnom nekoliko sporednih likova jako lice ili imaju jako slicna imena. Na primer u poslednjoj sezoni jedan od jamajcanskih ubica i DEA agent su skoro pa isti. Takodje glavni iz FBI i FBI agent jako lice. Pre par sezona su dva lika imala jako soicna imena. Vrlo zanimljiv trik da se gledalac zabuni

Sad se ponovo treba presaltati nazad na SOLa i odgledati i to finale.

Poslednja izmena:
Taj Bosch pod hitno treba da krenem da gledam, a vidim ima i materijala...

Das Boot (2018)
Dugo sam se kanio, a i pitanje je kada bi došla na red da nisam naleteo na nju u video klubu Epic drame. Volim podmornice i sve vezano za njih, ali na žalost jako malo kvalietnih filmova ima. Ovo mu dođe kao neki sikvel na kultnu seriju/film iz 1981 ali da odmah napomenem da ovo nema nikakve dodirne tačke sa pomenutim kultom. I što je najgore, serija se najmanje bavi samom podmornicom i mislim da to treba naglasiti bez spojlera iako se provlače dve istovremene priče, na kopnu i druga u podmornici. Ko na vreme raskrsti sa legendarnim filmom ili nemačkom serijom ovo će i moći pogledati. U suštini, priča je ok, ali manjka svega onoga što sam očekivao. I taj pokret otpora...
Prvi put sam imao želju da se gestapo obračuna sa ovim goMnima. Kažem iz razloga streljanja civila na kontu pi...zd...arija koje su pravili, a onda vidiš da je toga bilo i kod nas... Nemam nameru da se povede rasprava, ali kakvi god da su nacisti bili, a znamo, mislim i da neki naši partizani, četnici po svojim srezovima zaslužuju da im se stavi znak jednakosti sa nacistima. Eto, pao mi Kragujevac na pamet.
. U svakom slučaju, serija može da se pogleda, ima neke svoje draži ali ko očekuje U-Boot u svom sjaju to ovde neće naći u toj meri...

La Casa De Papel

Ja sam odgledao prve dve sezone, krenuo treću prvu epizodu, video odmah o čemu se radi i u kojem smeru će to da ide i batalio.

Najbitnije je posle toga stirkom isprati oci i jezik, cisto da budes na sigurnom da nece ostati neki aftertaste i ideje da se ikad uhvatis za isti zanr... Ako ti se jave flesevi Kasandre i Ljovisne, moraces da posegnes i za domacom ali nista ispod 20 gradi.
Ja mislim da sam jednu vise odgledao, pre nego sto sam digao ruke i vec sam poceo da se zgotivim sa mislju da ce kais i kvaka morati da rade zbog bluda na koji me clanovi ovde navukose... 😀

on-topic
Odlican Bosch, 5 sezona zbindzovana, bacam se na 6.
U planu mi je i Gomoru da nastavim, mada sam je batalio pre dve godine - kako bih odgledao sve odjednom jer je brutalno dobra. Tako da cu verovatno odgledati jos jednom sve od pocetka.

Poslednja izmena:
Podmornica iliti Das Boot imaće i drugu sezonu, ovog leta bi trebalo da izađe. Serija je svakako obavezno štivo za ljubitelje WW2 i svega vezanog za tu temu.

Nastavio da gledam Faudu, S02, vidi se bolja produkcija, kanula parica, gluma kao u prvoj sezoni, kome nije bila dobra, nece biti ni sada 🙂

Vcrs/ sutra nove dve epizode MJ the Last Dance.
Biće malo više materijala sa kojima nismo upoznati (prve dve za nas malo starije sve je poznato bilo).
Mislim da treca fokus na Rodmanu pa sve više materijala iz te poslednje sezone.
Can't wait!

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Da li je neko upoznat sa time kad će druga sezona The Boys serije? Odgledah prvu juče, sviđa mi se baš

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Hoće, trebalo bi oko jula da krene, ako korona nešto ne pomeri.

Vcrs/ sutra nove dve epizode MJ the Last Dance.
Biće malo više materijala sa kojima nismo upoznati (prve dve za nas malo starije sve je poznato bilo).
Mislim da treca fokus na Rodmanu pa sve više materijala iz te poslednje sezone.
Can't wait!

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Treća epizoda dobra, četvrta brutalna.

Paradise PD

Obožavam ovakve serije.

Ista ekipa koja je radila Brickleberry radi i Paradise PD

Boles' :d

Na kraju pisalo kraj sezone
Stvarno je dobra serija, vredi je pogledati.

Vredi.Odlicna do kraja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Plasila sam se da su je izbagatelizovali i razvukli kao sto umeju, pa nisam htela da pokvarim dobar utisak.

Trenutno gledam Killing Eve, veoma prijatno iznenadjenje. Stil me podseca na Utopia, cak su i neki glumci isti.

Mindhunter, odličan.
Obe sezone.

Da, meni je druga za nijansu bolja. 🙂

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Nikako.

Fali mi baš Ed Kemper 😀
A i priča sa klincem od Bill-a je poprilično dosadna. I žena mu je iritantna.

Znaš da je to po istinitim događajima i pravim ličnostima?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno