Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Kaži koji je i nema problema.Ako ga ti preporučuješ znači da je zaslužio.Hajde da obradujemo nekoga
Moze li samo info, sta od ozbiljnijih trackera imas? Kontaktiracu ga, da vidim sta mu je potrebnije. Ako ti je problem ovako, moze info i na pp. Pitao me je da li imam nesto od ozbiljnijih trackera, obecao sam da cu se potruditi oko toga.

Izgleda da ne radi sajt

Sent from my iPhone using Tapatalk

rekose da je problem sa serverom
imam 2 pozivnice za torrentleech

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Šta tamo ima?

U vezi crtaća, narednih dan dva ću da složim sve po folderima pa mogu da okačim na EUC-u jer jedino tamo imam mogućnost uploada.

Poslato sa YAL-L21 uz pomoć Tapatoka

TL je prilično zaguljen što se tiče održavanja,ne znam da li to ikome treba.

Šta tamo ima?

U vezi crtaća, narednih dan dva ću da složim sve po folderima pa mogu da okačim na EUC-u jer jedino tamo imam mogućnost uploada.

Poslato sa YAL-L21 uz pomoć Tapatoka

ima svega, filmova,serija,ebooks, od svega ponesto..

Evo ovako,mogu da podelim HDBits,HDT,FL,UHDBits,HDSpace.Ne mogu da se setim da li ima još nešto,muzičkih nemam jer je sve u haosu.Ne volim da ucenjujem i procenjujem ali ovaj najjači ću obazrivo da podelim.Osim kad procenim da i meni vreme ističe,tada ću biti izdašniji;)

Svaka čast paradizo. Obazrivo sa tim najjačim :)

Sad sam se setio da imam EUC.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sve što imam a imam dosta sam dobio ovde,tako da je red da nešto i vratim.Žao mi je što više nemam mogućnost da podelim CB,nažalost malo ih je ostalo aktivnih.Uglavnom su izbačeni a tracker je odličan.Šteta

Evo ovako,mogu da podelim HDBits,HDT,FL,UHDBits,HDSpace.Ne mogu da se setim da li ima još nešto,muzičkih nemam jer je sve u haosu.Ne volim da ucenjujem i procenjujem ali ovaj najjači ću obazrivo da podelim.Osim kad procenim da i meni vreme ističe,tada ću biti izdašniji;)
Moze pozivnica za HDBits i HDSpace. Ako su slicni sto se tice materijala onda jedan od ta dva.

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Ja sam na Crnoj Berzi pod nickom Kvazar123 pa pogledaj kakav sam po pitanju seed-a

I ja mogu da sidujem crtace bez problema 200ak GB prostora
24/7 notmalno

Moze pozivnica za HDBits i HDSpace. Ako su slicni sto se tice materijala onda jedan od ta dva.

Samim tim što si ovo napisao si se zeznuo :)

Ja sam nekada davno jurio hdbits, ali sam odustao jer je previše cimanja. Takođe mi je jedan Rumun svojevremeno nudio pozivnicu za 150€ :D

Poslednja izmena:
HDBits i HDSpace su kao nebo i zemlja,hajde da ti dam FL za početak.Kasnije ćemo o ostalim,vidim da ne znaš šta si imao prilike da dobiješ;)Nećemo zatvoriti vrata za ovaj po meni najbolji tracker koji postoji,bar za mene:)

Meni su serije dosta bitne, mada i poneki stariji film

Što se tiče HD materijala,HDBits je po meni najjači.Mnogo bolji od svih ostalih pa i od PTP.Ima masu internala,kvalitet je bez premca.I skoro nemoguće ga je dobiti.

Što se tiče HD materijala,HDBits je po meni najjači.Mnogo bolji od svih ostalih pa i od PTP.Ima masu internala,kvalitet je bez premca.I skoro nemoguće ga je dobiti.
Mozda sam ja cak i bio na HDBits-u ali nisam siguran...ako ga je nemoguce dobiti onda pretpostavljam da su paprene cene ulaska? Sta je recimo ekskluziva tamo trenutno?
Mene zanimaju generalno i koncerti u HD -u .

Da si bio tamo sigurno bi znao,sećam se kada me je @marx pustio da privirim ,nisam mogao da spavam posle toga.Čekao sam godinu dana da upadnem što je odličan rezultat.Nema cene,samo budi uporan,nećemo zatvoriti vrata.

Uporan kako ? :))
Ajde da resimo ove crtace pa cemo ici na HDBits. :)) Voleo bi ove crtace, to na Hdbits-u nema sigurno.:))

Učestvuj na temi,budi aktivan,imaju ovde članovi mnogo više od mene.Moraju te prepoznati da si ozbiljan,nije lako pozvati nekoga ako nisi siguran jer može celo stablo da bude banovano zbog samo jednog neozbiljnog pozvanog člana.Nadam se da se ne ljutiš zbog ovog pojašnjenja,zato sam ti napisao da budeš uporan i strpljiv.

Dal bi neko odradio cross seed na crnu berzu ovog mega paketa crtaca sto sprema kolega iz Zrenjanina ?

Dugo sam na forumima, naravno da se ne ljutim. Ima svakakvih ljudi i ne treba svakom davati nesto sto ima vrednost svakako.
Nisam bio na HDBits-u, proverio sam. Koncerte sam uzimao sa nekog kineskog trackera jos pre jedno 4-5 godina ali da me ubijes sada ne mogu da nadjem gde je to. Seticu se. Tamo sam nalazio recimo specijale HD Gipsy Kings , Madona, Guns&Roses, onda Bluray specijal Bee Gees od 40 GB, White Sensation party-je , Lady Gaga HD koncert, Beyonce...takve neke koncert trazim i naravno razne razne razne zanrove muzike.:))

Dugo sam na forumima, naravno da se ne ljutim. Ima svakakvih ljudi i ne treba svakom davati nesto sto ima vrednost svakako.
Nisam bio na HDBits-u, proverio sam. Koncerte sam uzimao sa nekog kineskog trackera jos pre jedno 4-5 godina ali da me ubijes sada ne mogu da nadjem gde je to. Seticu se. Tamo sam nalazio recimo specijale HD Gipsy Kings , Madona, Guns&Roses, onda Bluray specijal Bee Gees od 40 GB, White Sensation party-je , Lady Gaga HD koncert, Beyonce...takve neke koncert trazim i naravno razne razne razne zanrove muzike.:))

A da potražiš na Rutrackeru?

Dal bi neko odradio cross seed na crnu berzu ovog mega paketa crtaca sto sprema kolega iz Zrenjanina ?
To kapiram da znači da će neko već okačiti tamo, pa samo da se preusmeri upload na CB ili kako?

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Nasao sam koji je tracker bio, u pitanju je HDClub ali ja ne znam da li to radi jos uvek?!

Nazad
Vrh Dno