Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Bandovic, ajde da nekako taj sadrzaj postavimo na Crnu Berzu ! Bilo bi fantasticno

Sent from my SM-N935F using Tapatalk
Ja sam pre par godina kačio na EUC-u dobar deo ovoga jer je tada tema meseca bila "sinhronizovani crtaći" ali sam imao bedan upload i taj inicijalni seed je znao da potraje po dva tri dana za jedan crtać. Ubija činjenica kad pogledam listu peerova i tipa njih 30 je svi na 26%, znači oni međusobno instant brzo podele pakete ali dok ja ne uploadujem sve pakete niko ne može da kompletira. Administracija je zaista cenila moje napore, ali kontam da bi mnogo lakše bilo da sam se skontao sa nekim i da sam prebacio sadržaj na eksternj hard pa da je neko sa mnogo većim uploadom kačio. Ko je voljan i ima resurse, neka se javi. Ja sam iz Ečke pored Zrenjanina.

P.S. Nemam nalog na Crnoj berzi, od domaćih imam nalog na EUC-u i od pre neki dan yuwabits ali ne znam da li tamo treba neka posebna klasa da bih mogao da kačim?
b866e7556a4c5fe4be6aaa384ee2f372.jpg

Poslato sa YAL-L21 uz pomoć Tapatoka

Koliko je teska ta kolekcija u GB?

Uskoro bih trebao da uzmem hard od 4tb, pa ako je neka količina u gb koja mi odg, prijavljujem se da seedujem 24/7.

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

ja takodje imam seedbox pa mogu da pomognem sa seedom ..

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja imam jak upload pa mogu da pomognem tako sto bih dugo ostao na seedu. Kacite na berzu. Tamo imam nalog. [emoji6]

Isto mogu na berzi da pomognem.

Treba da proverim koliko ima sadržaja tačno ali cenim negde oko 200GB starih sinhronizovanih (RTB, TVNS, TVSA, TVZ).

Nisam pominjao da imam veliku kolekciju sinhronizovanih dugometražnih crtaća, što starih diznijevih što ovih novijeg datuma
https://m.imdb.com/list/ls092442651/

Bacite pogled. Verujem da bi i za to bilo zainteresovanih. 80% je SR sinhronizacija, 20% je HR. I ovoga ima bar 200GB.

Poslato sa YAL-L21 uz pomoć Tapatoka

Ljudi moze na Crnu berzu , aktuelan je tracker i ok su clanovi. Ja imam ne bas jak upload ( 100kb/s ) ali mi je racunar 24h upaljen i stalno na Berzi. Mogu da pomognem za Seed svakako, za ovo se vredi potruditi pa nek traje i 7 dana opusteno.

Što se mene tiče, može da traje i mesecima. Ne gasim HTPC i stalno ću držati na seed-u.

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Imam i ja crnu berzu, nije problem, ostavicu stalno na seed-u, za ovo se vredi pomuciti. Samo lepo razvrstaj @Bandovicu, stavi po folderima, pa neka neki clan sa seedbox-om to uploaduje, a mi cemo ostali da skinemo i da drzimo na seed-u.

Mislim da i te dugometrazne crtane treba isto postaviti, sve je to nase blago iz nekih sretnijih i normalnijih vremena, kada je postojao jak obrazovni program. Samo Opstanak i Divlja Amerika vrede vise od ovih ****** sto nam serviraju na ovim decijim kanalima, ja imam klinca od 1.5 gidine, ja kada vidim sta prikazuju na ovim decijim kanalima muka me uhvati.

Poslednja izmena:
Kod mene su klinci sin 2 god i cerka 4 god, taman da pogledaju sta su pravi crtaci.:))
Probaj sve lepo da upakujes pa cemo seed-ovati.
Crna Berza i dalje ne radi.

Ko je kolima da preuzme materijal od druga Bandovica?

Imam i ja crnu berzu, nije problem, ostavicu stalno na seed-u, za ovo se vredi pomuciti. Samo lepo razvrstaj @Bandovicu, stavi po folderima, pa neka neki clan sa seedbox-om to uploaduje, a mi cemo ostali da skinemo i da drzimo na seed-u.

Mislim da i te dugometrazne crtane treba isto postaviti, sve je to nase blago iz nekih sretnijih i normalnijih vremena, kada je postojao jak obrazovni program. Samo Opstanak i Divlja Amerika vrede vise od ovih ****** sto nam serviraju na ovim decijim kanalima, ja imam klinca od 1.5 gidine, ja kada vidim sta prikazuju na ovim decijim kanalima muka me uhvati.
Ma šta će nam obrazovni program, imamo parove i zadruge. :D

Odlicna ideja sa tom sinhronizovanom kolekcijom!
Ja bih samo dodao da mislim da je treba upladovati na vise trackera/hostera (CB, YUWA, Partis, THR, mozda Mega i neki hosteri) da bi se sto vise rasirilo i bilo sto dostupnije.

Danas je dva meseca kako mi je supruga preminula,podelio bih neke baš dobre pozivnice ali bih molio da se obrate ozbiljni kandidati.Hvala

Naravno na temi,ne pp

I mene zanima sta ima u ponudi. A sto se tiče sinhronizovanih crtaca, mislim da dosta ima na balkandownload, ali mogla bi ta kolekcija da se negde okaci, odrastao sam na evoksima i rakunima.

Poslednja izmena:
Danas je dva meseca kako mi je supruga preminula,podelio bih neke baš dobre pozivnice ali bih molio da se obrate ozbiljni kandidati.Hvala
Da li mozete da napisete koji trackeri ? Ja bi uzeo nesto ako moze. Filelist imam, odlican ratio, Crna Berza bas dugo, odlican ratio.

Moze li pozovnica za crnu berzu ako neko ima? Koristim seedbox, mogu da posaljem statistike sa hdt i torretday. Hteo bih da skinem te crtace, mogu ih drzati na seedboxu stalno. Javite ako budete organizovali seedivanje, za pomoc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze li pozovnica za crnu berzu ako neko ima? Koristim seedbox, mogu da posaljem statistike sa hdt i torretday. Hteo bih da skinem te crtace, mogu ih drzati na seedboxu stalno. Javite ako budete organizovali seedivanje, za pomoc

Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa ja bi poslao pozivnicu ALI nesto Crna Berza ne radi a i nece da salje pozivnice, ne znam sta je u pitanju...

Na crnoj berzi samo VIP i Uploader klase mogu da salju pozivnice, nova pravila. Meni su sve pozivnice skinuli i ne moze da se uopste kupe.

Ma onako pitam hahha. Ne bih ja ni uzeo, nemam toliko prostora, odrzavam vec 4 trackera. Nego rekoh da preporucim jednog clana, odgovoran lik, dao sam mu ipt, jako lepo odrzava tracker...

Da li neko zna sta se desava sa CB? :)

Ma onako pitam hahha. Ne bih ja ni uzeo, nemam toliko prostora, odrzavam vec 4 trackera. Nego rekoh da preporucim jednog clana, odgovoran lik, dao sam mu ipt, jako lepo odrzava tracker...

Kaži koji je i nema problema.Ako ga ti preporučuješ znači da je zaslužio.Hajde da obradujemo nekoga

rekose da je problem sa serverom
imam 2 pozivnice za torrentleech

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

I mene zanima sta ima u ponudi. A sto se tiče sinhronizovanih crtaca, mislim da dosta ima na balkandownload, ali mogla bi ta kolekcija da se negde okaci, odrastao sam na evoksima i rakunima.

Kaži slobodno na pp,bar se mi poznajemo;)

Vrh Dno