Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne niko. koliko znam za sada nema rešenja.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

neke opcije ti mogu raditi ako odaberes cisco kao stb posto daljinac od d3 isto radi na eon boxu

U Play prodavnici pronađoh dobro ocenjenu aplikaciju Android Remote. Radi.

Reko bih da je to isti? Prilično loša ocena

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Moze pomoc,Koju apk da koristim za D3mini,tel je redmi note 7,probao Cisko I nece,hvala unapred[emoji3]

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Universal TV remote.
Ocena aplikacije nije visoka, ali sa EON-om lepo radi. Probaj.

Hvala,treba mi za D3 mini remote

za d3mini nemozes sa nijednom app dok eon box i d3 obican cisco moze nepostoji kod za newglee.

Hvala[emoji9]

Trebalo bi da d3 mini radi sa telefonom koji ima IR blaster uz neku od pripadajućih aplikacija za IR.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ne radi,probao vise apk Ali mrka kapa

Instalirao sam Kodi, kako sad da nadjem domace kanale tipa Arena Sport, i da li je to oupste moguce?

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Vodka_commando informacija za tebe. Druže kako da probaš da rešiš problem glasovnog biranja na eon-u (meni momak iz twhničkw ppdrškw rešio problem danas za min) bez ažuriranja i ostalih gluposti. Baterije brzo oslabe i kompletne opcije koje ima eon ne reaguju odnosno nije moguće koristiti ih. Plus hoće da brljavi ti kažeš jedno on kuca nešto bez veze itd. Doslovce mu momak rekao ovako "da isključim eon box na prekidaču pozadi" onda skinem jednu bateriju da uključim box sačekam da se podigne sistem i onda vratim bateriju nazad i probam kako radi. Odmah je proradio. A kasnije mi je objasnio, pošto su oni (njihovi tehničari) doneli baterije, da može da se desi da baterije duže vremena stoje u magacinu i možda su oštetile amperažu. Nakon 1-2 pretrage nisu htele ponovo, nego sam promenio baterije i od tada radi normalno. Predlog je da se koriste isključivo kvalitetnije baterije tipa duraceel ili varta alkalne i da ne bi trebalo da bude problema sa njima. Eto možda nekome pomogne. Meni su u tehničkoj podršci pričali da sačekam nekakvo ažuriranje softvera i ostale gluposti ali ovaj dečko odmah damas reče da nije do box-a nego do daljinskog
Da potvrdim da je i meni uspelo da na ovaj način osposobim glasovnu pretragu. Nakon što sam bezuspešno ponovo uparivao daljinski, pa deinstalirao Google tv app. To mi je inace pomoglo na Mi boxu kad je prestala da radi govorna pretraga. Tamo je problem bio posle ažuriranja na Android 9.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Ima li neko iskustava da je na usb eksterni WD hard disk od 1TB snimio neki sadrzaj. Probao sam sve vrste formatiranja pa i fabricko iz eona i ne uspevam da pokrenem snimanje. Eon vidi uredjaj kad se poveze ali jednostavno ne snima ni preko originalnog daljinca ni preko tv daljinca.

"Možda" zato što Eon app ne podržava snimanje :p
Što je informacija koja je poznato još posle prvih par dana od uvođenja Eon boxa kod prvih korisnika.

"Možda" zato što Eon app ne podržava snimanje :p
Što je informacija koja je poznato još posle prvih par dana od uvođenja Eon boxa kod prvih korisnika.

Verovatno je pisano o tome :D ali ko ce da pretrazuje celu temu zato sam pitao.. :d

Ti si ga dobio, i ja sam KAON u OTT modu, i dalje ista verzija, verovatno jos nisam na redu. Hvala na info svakako :)

Koja je nova verzija? Kod mene ovako
356414e0818c27be6283822a731b2515.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Da, na ručno pokretanje update-a odmah je skinuo novu verziju androida od 647MB

Ali ljudi @saleanddeki je lepo i jasno objasnio i rekao update OS-a!
Zašto onda pitate da li je app ili android?
Ili neki ne razlikuju oba... OS je naravno android, a EON je samo app ko i svaka druga (youtube itd.)...

Nije nova verzija već zakrpa pre ažuriranja sam popiso brojke.Android je još uvek 8.0 eon i daljinac su ostali ista verzija,jedino se promenio datum zakrpe kod mene je bio avgust 2018 a sad je novembar 2019.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno