Da potvrdim da je i meni uspelo da na ovaj način osposobim glasovnu pretragu. Nakon što sam bezuspešno ponovo uparivao daljinski, pa deinstalirao Google tv app. To mi je inace pomoglo na Mi boxu kad je prestala da radi govorna pretraga. Tamo je problem bio posle ažuriranja na Android 9.Vodka_commando informacija za tebe. Druže kako da probaš da rešiš problem glasovnog biranja na eon-u (meni momak iz twhničkw ppdrškw rešio problem danas za min) bez ažuriranja i ostalih gluposti. Baterije brzo oslabe i kompletne opcije koje ima eon ne reaguju odnosno nije moguće koristiti ih. Plus hoće da brljavi ti kažeš jedno on kuca nešto bez veze itd. Doslovce mu momak rekao ovako "da isključim eon box na prekidaču pozadi" onda skinem jednu bateriju da uključim box sačekam da se podigne sistem i onda vratim bateriju nazad i probam kako radi. Odmah je proradio. A kasnije mi je objasnio, pošto su oni (njihovi tehničari) doneli baterije, da može da se desi da baterije duže vremena stoje u magacinu i možda su oštetile amperažu. Nakon 1-2 pretrage nisu htele ponovo, nego sam promenio baterije i od tada radi normalno. Predlog je da se koriste isključivo kvalitetnije baterije tipa duraceel ili varta alkalne i da ne bi trebalo da bude problema sa njima. Eto možda nekome pomogne. Meni su u tehničkoj podršci pričali da sačekam nekakvo ažuriranje softvera i ostale gluposti ali ovaj dečko odmah damas reče da nije do box-a nego do daljinskog
Instalirao sam Kodi, kako sad da nadjem domace kanale tipa Arena Sport, i da li je to oupste moguce?
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Hvala druze.mislim da ti moze ovo pomoci snacices se ja sam instalirao Balkan Green
https://livetvkodiserbia.com/
https://www.youtube.com/watch?v=TanSc-kn5aI
"Možda" zato što Eon app ne podržava snimanje
Što je informacija koja je poznato još posle prvih par dana od uvođenja Eon boxa kod prvih korisnika.
Izašao je update OS-a za Kaon box.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari