Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uff Picard mi je legao kao bud@li šamar... progutao svih 10 epizoda za dva dana.
Kad se samo setim da je većina ovde napljuvala seriju. Nadam se nastavku. Jaka 8ica.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Može li neka preporuka neku dobru seriju sa HBO GO? Krimi/Akcija/Triler

Odgledao sam The Wire, True Detective, Gomoru...
The Nigh Off
Fargo

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока

Izašla kompletna šesta sezona serije Bosch!

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Vau, bas pre neki dan gledao kad ce Bosch i nista nije pisalo i sad cela, extra!

Uff Picard mi je legao kao bud@li šamar... progutao svih 10 epizoda za dva dana.
Kad se samo setim da je većina ovde napljuvala seriju. Nadam se nastavku. Jaka 8ica.

Odgledaj i Star Trek TNG sada ako imas vremena, pa ih uporedi (mozes i sa ST: Discovery)... Posebno Pikardov lik...

Odgledao ST tng onako kad sam stigao kao klinac ali se ničega ne sećam. 7 sezona mi je puno da se sad bacim na gledanje. ST Discovery mi je fino legao isto.
ps: dobar ti je potpis ( scena iz zatvora ) i avatar. Rorschach legenda [emoji106][emoji3]
Mada ti i prethodni Al-ov potpis iz Deadwood-a bio dobar.

Poslednja izmena:
Uh, taman za vikend Bosch, jos gledam sve mislim stare sezone izasle, hvala :)

Devs, nije losa prva ep. moze da bude zanimljivo ;)

Poslednja izmena:
Gledam Bosch po preporuci, odlicna serija, bas u pravo vreme izlazi naredna sezona. Taman sam poceo petu sezonu da gledam, ja sam ladno do pre neki dan mislio da je zavrsena Bosch serija.

Juce zavrsio i odlicnu Dansku Forbrydelsen, meni bas leze ove Skandinavske serije, pre toga sam gledao Broen, fantasticne obe.

Ima li jos neka skandinavska slicnog zanra?

Amazon

Ulrich iz Dark-a bi bio odlican za ulogu John-a Smitha iz coveka u visokom dvorcu. Mada je i Rufus Sewell svakako odlican.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Da li sutra izlazi Fargo?
Ne vudim na imdbu da pored epizode stoji datum, al na coveru vidim sutrasnji datum.

Ja se ozbiljno razmisljam da batalim Westworld, sinoc na 4 epizodu prekinuo, kako ide dalje sve gore. Da se presaltam na Bosch.

Nije toliko na gore, koliko je na drugačije. Produkcijska vrednost je još na visokom nivou, priča isto gura neki svoj kvalitetan tok.

Navikli smo na prve dve sezone mistike i razmišljanja "a šta ima van divljeg zapada". Sad kad toga više nema i serija prelazi u neki generic future shit, nije toliko interesantno. Plus šlogirani Aaron Paul koji konstantno izgleda kao da mu se s3re i koji u globalu ne doprinosi ništa seriji... Da su cast-ovali nekog drugog umesto njega, minimum bi serija bila 20% bolja.

E bas bezveze...
Fargo mi je jedina serija koja mi je sigurica po pitanju novih sezona.

@dzonihsv
Da, sve si lepo napisao a Paul kao da je retardiran.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno