Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja bih stavio bez problema, WW je meni *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau* tesko npr jer sam sci fi nerd i nista mi nisu novo pokazali ni u jednom obliku, house of cards nista spec, Spacey je tu jedini bio dobar, a ove ostale serije su sam vrh, ali si npr zaboravio OZ, Homicide Life on the streets koje su bile pre ovih, i pored kojih stavljam i BB zbog stvari koje je ta serija uvela(razvoj lika od pocetka do kraja, detalji u mnogim scenama, dijalozi, scene...) a BCS UNAPREDIO i dodao svoje jos. Neces se pokajati ako volis drame, sa dozama nekih akcionih scena koje nisu tu samo eto da dignu publiku na noge vec su tako osmisljene da budu umetnost. Mozda ti nece biti top top serija, ali veruj mi sigurno ce ti biti bolja nego bilo sta sto se prikazuje trenutno.

ON TOPIC: Gledam Scrubs opet od pocetka, dobra komedija.

Poslednja izmena:
Better Call Saul nije BB-u ne do kolena nego do zglobova. Treća sezona je bukvalno dosadna, scene su monotone, i razvučene, nedinamične. Karakterizacija likova slaba, osim Kim eventualno. Još dok mu je bilo burazera i bilo je dobro. Iskreno, jedva čekam da se završi. BB je zato antologija.

Neko reče da voli Sci Fi, probajte Orville. Zanimljivo je, opuštajuće, očigledan star trek rip off sa na momente čak i odličnim humorom, a opet, dovoljno je zanimljivo za opuštanje. Pojeo sam dve sezone...

^ +1 što se tiče mišljenja oko Better Call Saul vs BB...a i opisa serije uopšte...
Better Call Saul - samo da pitam...

Posto je toliko hvalite da je bolja i od BB-a, jel to znaci da je stavljate rame uz rame sa The Sopranos, Rome, Wire, Deadwood, Twin Peaks, House of Cards, WW s1... Da ne nabrajam dalje... Serije koju su unele revoluciju i postavile standarde u svom zanru, serije koje spadaju u kultne klasike?!

If so da odmah dodam da se skida i bindzujem za vikend... Pitam mrtav ozbiljan u suprotnom ode kredibilitet (koji kredibilitet?!) u bunar nekim clanovima - u fazonu "This is Sparta!", licno i personalno...
Kao onomad nekima za "Arrow/Flash pokid'o..."
Ne da nije rame uz rame sa navedenim serijama, nego je daleko ispod njih...

Poslednja izmena:
Ok, da znam. Jer sam i ja svojevremeno digao ruke na pola prve sezone.
Delovalo mi je mnogo cudno to saltenje da je nadmasilo i Breaking Bad a da se o takvom kvalitetu ne prica. U najboljem slucaju je onda zabavan spin-off.

Hvala na razjasnjenju.

@kunic
Nisam zaboravio, nisam hteo dalje da nabrajam, ta lista odlicnih serija bila bi podugacka a dobar deo clanova ovde ih zna...

WW - prva sezona je odlicna (moze da se posmatra kao zasebna celina sa zaokruzenom pricom, ostatak moze na ignore), druga je losija, trecu i ne zelim da gledam.
Ista prica kao i sa True Detective, sez.1 TD-a je doduse sam vrh. (i isto je smatram zasebnom celinom)

House of Cards prve 2-3 sezone su bas odlicne, najvise zbog tog perfomansa Spejsija. Ali svakako medju boljim serijama.

Poslednja izmena:
Better Call Saul nije bolji ni gori od BB, jednostavno je drugaciji a po meni veoma dobar. Ako ste gledali BB onda vredi gledati jer se pojavljuje puno likova iz BB jer je prica ispred BB. U svakom slucaju dajte joj sansu, necete se pokajati. Verujem da ce sesta biti najbolja kako se primicemo vremenu koje prati Walter White-a.

Better Call Saul nije BB-u ne do kolena nego do zglobova. Treća sezona je bukvalno dosadna, scene su monotone, i razvučene, nedinamične. Karakterizacija likova slaba, osim Kim eventualno. Još dok mu je bilo burazera i bilo je dobro. Iskreno, jedva čekam da se završi. BB je zato antologija.

Neko reče da voli Sci Fi, probajte Orville. Zanimljivo je, opuštajuće, očigledan star trek rip off sa na momente čak i odličnim humorom, a opet, dovoljno je zanimljivo za opuštanje. Pojeo sam dve sezone...

Pa ja sam BB prestao da gledam a BCS ne. Kako kome odgovara dinamika.

Svojevremeno sam obrnuo Sopranos i posle toga nisam znao šta da gledam. Slučajno videh da je krenula nova serija BB i tada pročitam na imdb komentar jednog lika koji je takođe bio u dilemi šta da gleda nakon Sopranos i nahvali on prvu sezonu tada nove serije BB. Sećam se da sam se mučio sa onom sporom radnjom, a i likovi su mi nekako bili nezanimljivi. Međutim dao sam joj šansu i naravno da sam posle toga čekao nove sezone sa nestrpljenjem. Nema koga nisam u to vreme smarao da krene da je gleda. Od BCS nisam ništa očekivao jer sam mislio "to je samo običan spin-off". Što kaže kolega iznad, te dve serije ne mogu da se porede, a opet mi je nezamislivo da neko ko je fan BB ne odgleda i ovu seriju zbog likova koji se pojavljuju u obe serije kao i priči koja je prethodila onoj u BB. BCS nikada neće biti svrstana u top 10 serija ikada baš zbog mnogo poznatije serije iz koje je nastala i za koju nema ko nije čuo, pa i onaj ko je nije gledao. Ipak, sa uživanjem sam pratio sve sezone BCS i za mene lično, trenutno najbolja serija koja se emituje i koja niti sa jednom sezonom nije izgubila na kvalitetu. Nadam se da će u ovih par epizoda zaokružiti priču tj da će imati kraj kakav zaslužuje. Od mene svakako preporuka da joj date šansu.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Bas si ovo lepo napisao, evo mene je zainteresovalo da pogledam [emoji6]

Huawei P30

Prodigal Son odlična. Volim te sa profajlerima.

Hannibal, Criminal minds itd.

I u ovoj poslednjoj epizodi (Better Call Saul) Kim pokidala

Poslednja izmena:
@Yojinbo

Sol je cist kvalitet, po meni kvalitetniji od BB ali nije atraktivniji.

Zavisi sta ocekujes, serija nije isti kalup kao BB drugacija je dinamika. Tacnije tempo je toliko sporiji da se BB i BCS mogu uporediti kao krek i dop. Sol je spor i tiho tinja. Meni je lek za dusu kada se svega i svacega nagledam kad Sol izadje na tenane se gleda. Mora da budes i nastelovan za njega, zaista je spor.

Ne mogu da zamislim kakav bi bio da ga gledam odjednom, mozda nije za bindz... ne znam.

Probaj pa vidi, znas kako kazu bolje da probas pa da se kajes...

Ja sam izbindžovao Sola za ovih mesec dana.
Treba se malo vremena dati seriji u prvoj sezoni... isto je bilo i za Breaking Bad... meni ustvari treba vremena za skoro svaku seriju...
Meni se serija svidja, humor je po mom ukusu.

U bindžovanju se primeti da je 4. sezona malo slabija... ni finale mi nije bilo kao u prethodnim sezonama, ali ok...
Inače je serija za fanove BB-a i uopšte gledaoce, kojima je Sol kao lik bio interesantan.

Meni je BCS toliko bio prespor da sam odustao u nekom trenutku. Stvarno, kao na dopu.

Tapatalk from Poco loco

Westworld 3 je dno dna, izgubljenih 5 sati života gledajući treći serijal.

Kad se već priča o BCS, ova epizoda je dosadašnji hajlajt serije. Pokidala je.

Uf polako vas stizem mislim da sam na 5 ili 6, video sam da mi je komp 9 svukao. Taman do 10 da odgledam preostale...jedva cekam

Mandalorian- Kako moze da ima onakvu ocenu na imdb-u? Sreca pa epizode ne traju mnogo, gluma katastrofa.

Sezona 2 u oktobru.

Glumi on i u seriji Genije prva sezona sa Albert Ajnštajnom, u zadnjih par epizoda se pojavljuje :) btw odlicna serija moja preporuka

Sent from my MI 9T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Poznanstvo sa Anđelinom Džoli mu je otvorilo vrata Holivuda, zbog saradnje na filmu U zemlji krvi i meda.
Sramotan film u svakom smislu [emoji107]

Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka

Ruka ruku mije, covek odlucio kojim ce putem da ide. Bez ikakve osude na odluci, svako za sebe odlucuje.

Može li neka preporuka neku dobru seriju sa HBO GO? Krimi/Akcija/Triler

Odgledao sam The Wire, True Detective, Gomoru...

ZeroZeroZero... tvorci Gomore, slabija doduse ali dobra...

Future Man sezona 3, prvih 4 ili 5 epizoda očajne, poslednje 2 ok.
Šteta, posle sramotno loše druge sezone očekivao sam više, sem prve sezone koja mi se mnogo svidela ostalo nije vredno trošenja vremena.

Može li neka preporuka neku dobru seriju sa HBO GO? Krimi/Akcija/Triler

Odgledao sam The Wire, True Detective, Gomoru...
* Tin star (Metalna zvezda) ako nisi gledao obavezno
*Jett (Dzet)
* The shadow line (Linija senke)
.........
Ima na "HBO GO" šta da se (kvalitetno) gleda

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Blacklist u konstantnom padu , svaka epizoda na istu foru. Sezona 7 je navodno poslednja, vidim da su je obnovili i da ce je cediti jos.

ZeroZeroZero... tvorci Gomore, slabija doduse ali dobra...
Stavio sam je u watchlist kada je izašla, hteo da sačekam da izadju sve epizode. Hvala [emoji3]

* Tin star (Metalna zvezda) ako nisi gledao obavezno
*Jett (Dzet)
* The shadow line (Linija senke)
.........
Ima na "HBO GO" šta da se (kvalitetno) gleda

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Hvala, deluju interesantno sve tri, da pogledam Zero pa ću nešto od ovih.

Ima, samo nisu toliko poznate javnosti, da tako kažem. Za ove 3 ja iskreno nisam čuo da ih je neko pomenuo, a priča ukratko mi se svidja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dark s02 opravdava sva moja očekivanja.
Jeste da zahteva punu koncentraciju ali definitivno zadaje domaći zadatak ostalim produkcijama po atmosferi i kvalitetu.

Послато са "Samsung Galaxy Note 8", помоћу Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno