Šta je novo?

iPhone SE (2020)

To i ima smisla, je sa kamerom iz 11 opasno bi zapretio obicnoj 11ici iako je manji... skoro pa sam siguran da nece ici kamera iz 11. Doduse evo ja nosim xr i fenomenalna je kamera pa i nije steta da nosi i se

Hocemo night mode iz 11-ice

A onako dobru stabilizaciju videa kao sto ima 11-ica ?
Ili je to previse za ocekivati ?

E to tek treba da vidimo, mada iPhone-i su uvek na nivou kada je sniamnje videa u pitanju. ;) Videcemo da li ce imati OIS, ali svi iPhone-i od 6 Plus i 6s Plus modela, pa naovamo imaju OIS, tako da se nadam da ce i novi SE imati isti.

I zvanicno

ea72b9ba4ad3bbc9a1a6babf439d58e2.plist

Woooow...

NOT

500e za 64gb model.

Ne gledam u pasulj šta si ti napisao, napisao si samo 500 za 64gb model.

Očekivano otprilike za početak, ali verujem da će kod nas roknuti brzo ako bude za ok ponudu kod operatera.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da li se zna kolika je baterija?

Gesendet von meinem Moto Z (2) mit Tapatalk

71cc4292f4d02b751dbaccbe26cd52de.jpg

7b4fa82fd4a41d7237c6ce8532e3707e.jpg

Nisam ocekivao da ce podrzavati wifi 6, kao iP 11 serija, cool.

Sad samo da vidim koja ce cena da bude kod nasih operatera, ako bude neka razumna cifra mozda ga i uzmem. To bi mi bio prvi iPhone. :) Nije losa specifikacija, znali smo da ce imati 4.7" displej i tu nema sta da se preterano polemise. Da je mogao da ima veci s-t-b ratio, mogao je, ali onda bi bio kao jeftinija verzija iPhone 11 i sigurno bi dosta uticao da isti bude slabije prodavan. Tu je A13 chipset, 12MP kamera (negde sam procitao da je sa XR modela) sa OIS-om i za fotografije i za video, snimanje 4K videa u 60fps sa stereo zvukom, dual SIM sa podrskom i za eSIM, wireless charging, IP67 sertifikat, kompaktan form factor.

Izlomili konkurenciju :)
Tako se to radi

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Nema night mode,potvrdjeno. Zato mislim da je kamera sa XR a ne 11

Mogli su da uguraju 5" ekran, samo da su malo smanjili bradu i celo...tada bi bio stvarno super...ovako, sta znam, ako bude 400e, onda okej, ali ne znam...meni je 4.7" previse malo, s obzirom da se vise ne zove samo preko telefona, vec se gleda i yt, igraju neke igrice, itd... :)
Ali dobro, kao sto ljudi kazu, razvalice se od prodaje... :)

Velika razlika u ceni USA - Evropa. [emoji36]

Pa nije im poenta da za ovaj model bilo sta razvijaju, vec da iskoriste one delove koje su vec razvili i za koje imaju semu za proizvodnju, otud bas i 4.7. Meni je bukvlano nenormalno da neko kupi telefon sa HD rezolocijom i da da vise od 100e za njega. Pa ja sam pre 6 ili 7 godina kad vec na g2 imao full HD...

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh Dno