Ovako javno ostaviti mejl kojim se (verovatno) kasnije registruješ na tom nekom trekeru je idealan način da banuju i tebe i onog ko te pozvao i celo stablo.
Zamoli moderatore da to urade.Nisam neki napredni korisnik torenta iako ga koristim dosta dugo, ali hvala na informaciji rado cu je se pridrzavati u buducnosti. Da li mogu nekako da izmenim/izbrisem post jer ne vidim takvu opciju?
Ja skidam sa Balakandownload, ali trazim pozivnicu za crnu berzu ili neki drugi sajt.Koji domaci balkanski je dobar za sinhro crtice ? Crnu berzu imam)
Sent from my SM-N935F using Tapatalk
Ja mogu da saljem pozivnicu za CB ali ne znam da li radi, nisam VIP ali imam odlican ratio i godinama sam tamo. Kakav je Balkandownload?Ja skidam sa Balakandownload, ali trazim pozivnicu za crnu berzu ili neki drugi sajt.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Zavisi od toga da li će biti NAT-ovan.Kakva su iskustva SBB korisnika sa IPT-om? Treba da dam drugaru invite, pa razmišljam da li će moći normalno da seeduje ili ne.
Ako je NAT-ovan konektibilnost će opasti drastično, a samim tim i mogućnost održavanja rejtinga.Odlicno je na SBB sa svim torrent sajtovima, tako da za to ne mora da brine.
Najviše 10 nosi poene. Inače pferacunajte koliko poena dobijate za non-stop seed tih 10 torenta na mesec dana i koliko je to ukupno gigsbajta.Neka skida freeleech u početku i neće imati problema + 15 malih torenata na stalnom seed-u za sakupljanje bonus poena.
Onda dodajte na to da sve što skinete morate da vratite il ida isplatite tim istim poenima, pa javite koliko se isplati.
Jedino dobro kod IPT-a, što se održavanja tiče, je dosta sadržaja koji su free leech.
Preneo sam mu sve, pa će da vidi da održava normalan ratio.
Kod sebe sam primetio drugi problem - na IPT ne mogu da seedujem više od tri torenta istovremeno. Čim uključim i četvrti, jedan od ranijih više nije seedovan, već samo stoji queued. U klijentu imam još dosta torenata sa drugih trekera i svi oni rade normalno, samo ovi sa IPT imaju taj problem. U čemu je stvar?
@donrile86
poslao sam ti 5000 poena na CB.Čupaj se i ako nije dovoljno javi.:wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari