Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

HDT pod jakim ddos napadom. Pao je i tracker i sajt.

Ovako javno ostaviti mejl kojim se (verovatno) kasnije registruješ na tom nekom trekeru je idealan način da banuju i tebe i onog ko te pozvao i celo stablo.

Nisam neki napredni korisnik torenta iako ga koristim dosta dugo, ali hvala na informaciji rado cu je se pridrzavati u buducnosti. Da li mogu nekako da izmenim/izbrisem post jer ne vidim takvu opciju?

Koji domaci balkanski je dobar za sinhro crtice ? Crnu berzu imam:))

Sent from my SM-N935F using Tapatalk

Ja skidam sa Balakandownload, ali trazim pozivnicu za crnu berzu ili neki drugi sajt.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ja mogu da saljem pozivnicu za CB ali ne znam da li radi, nisam VIP ali imam odlican ratio i godinama sam tamo. Kakav je Balkandownload?

Nisu torrenti nego skidas sa cloud-a. Ja skinuo jedno 5 crtaca i u redu su.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Ne bih cloud, torenti su mi zgodni jer vec imam aktivan torent program. Sta bi jos moglo ? Yuwabits ? Kakav je ?

Kakva su iskustva SBB korisnika sa IPT-om? Treba da dam drugaru invite, pa razmišljam da li će moći normalno da seeduje ili ne.

Nemam pozivnicu, ali generalno se 95% stvari odatle moze naci na Crnoj Berzi/BalkanDownload-u.

Ima li neko mozda za FL? Saljem dokaze ako treba, a mogu da ponudim za IPT, TL, IceTorrent, HD-F...

Neka skida freeleech u početku i neće imati problema + 15 malih torenata na stalnom seed-u za sakupljanje bonus poena.

Neka skida freeleech u početku i neće imati problema + 15 malih torenata na stalnom seed-u za sakupljanje bonus poena.
Najviše 10 nosi poene. Inače pferacunajte koliko poena dobijate za non-stop seed tih 10 torenta na mesec dana i koliko je to ukupno gigsbajta.
Onda dodajte na to da sve što skinete morate da vratite il ida isplatite tim istim poenima, pa javite koliko se isplati.

Jedino dobro kod IPT-a, što se održavanja tiče, je dosta sadržaja koji su free leech.

Najviše 15, promenjeno je. Znam koliko se sporo sakupljaju poeni, ali IPT ima više FL torenata neko što ukupno torenata imaju neki drugi trekeri tako da njemu neće nikakav problem biti da opstane tamo ako iole razmišlja. Samo treba da bude spreman da drži seed 336h.

Onda dodajte na to da sve što skinete morate da vratite il ida isplatite tim istim poenima, pa javite koliko se isplati.

Jedino dobro kod IPT-a, što se održavanja tiče, je dosta sadržaja koji su free leech.

Ne mora da isplati poenima ukoliko drzi seed do 1:1 ili 14 dana.

Ja sam godinama na Crnoj berzi, bez ikakve frke imam brutalan ratio. Ukljucen mi je komp 24h i to je to.
Dajte za Yuwabits pozivnicu ili nesto slicno. Filelist mi je nezanimljiv mada imam i tu dobar ratio, mnogo je bolji recimo HDtracker ruski

Preneo sam mu sve, pa će da vidi da održava normalan ratio.

Kod sebe sam primetio drugi problem - na IPT ne mogu da seedujem više od tri torenta istovremeno. Čim uključim i četvrti, jedan od ranijih više nije seedovan, već samo stoji queued. U klijentu imam još dosta torenata sa drugih trekera i svi oni rade normalno, samo ovi sa IPT imaju taj problem. U čemu je stvar?

Preneo sam mu sve, pa će da vidi da održava normalan ratio.

Kod sebe sam primetio drugi problem - na IPT ne mogu da seedujem više od tri torenta istovremeno. Čim uključim i četvrti, jedan od ranijih više nije seedovan, već samo stoji queued. U klijentu imam još dosta torenata sa drugih trekera i svi oni rade normalno, samo ovi sa IPT imaju taj problem. U čemu je stvar?

Probaj da promenis Tracker-e, bilo je problema sa sledecim:

async.empirehost.me/MYKEY/announce
ssl.empirehost.me/MYKEY/announce
routing.bgp.technology/MYKEY/announce
localhost.stackoverflow.tech/MYKEY/announce

Resio sam. Mogu modovi da obrisu post.

Poslednja izmena:
@donrile86
poslao sam ti 5000 poena na CB.Čupaj se i ako nije dovoljno javi.:wave:

Tri pozivnice za HDT.

Da li neko spreman da seeduje želi pozivnicu za HDT?
Imam tri vremenski ograničene pozivncie kao i svi drugi.

Vrh Dno