Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 10

Ja sam nešto čačako u ovim aplikacijama, proradi 4g gdje nisam imao na ovoj lokaciji, odlična brzina... Kasnije koristio wifi vratilo se na staro, spori net..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Hoces da kazes da se stiklira B3 obavezno i recimo B20 da bi radili i pozivi?

Note 10+
Ne, ne. Nego kod nas u 98% slučajeva ne može da budeš povezan samo na 4g (bilo koji bandwidth) i da telefoniraš, pošto ta usluga nije dostupna.

Kod nas, u Srbiji, kod svih operatora prilikom pozivanja dolazi do prelaska na 2g/3g.

Onim podešavanjem, ti striktno telefonu namećeš opciju korišćenja samo 4g (ukoliko obeležiš samo B3 i B20).

@dule2303 Koja ti je brzina tu kod tebe? I kakav je kvalitet signala?

Dl je bio oko 30 danas ,posle ovog stikliranja ide na 75 a kvalitet je ok na sd,na ex sam imao ozbiljnih problema

Ok, da unapred nekoga sprecim, zaboravite na koznu futrolu :D
Lepa i prijatna, ali jako osetljiva...da kosta 1k dinara, pa da se menja na 2 meseca, a ovako jok.

Posle sve te gimnastike, javite da li se uopšte popravila baterija [emoji1]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Meni jos nema na SD.

Послато са SM-N9750 помоћу Тапатока

SD (sprint mreza) stigao update, 1.8 gb.

Evo ljubomoran sam [emoji56] Nadam se da je opravio više nego pokvario [emoji56][emoji106]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Igrao sam se malo sa ovim podesavanjima (s10). Ostavio sam samo B3 na LTE i 900 i 1800 na 3G. SOT je 3 sata, a 50% baterije. Skoro sve na LTE. U principu, nikad toliko nisam mogao da izvučem.
Ne znam koliko je merodavan test obzirom da sam većinu vremena proveo kući. Tek treba videti kada se šeta/menjaju gradovi.

Ja sam cackao...sem bolje brzine( u dw za jedno 10-15mbit) ne dobijam njsta...mada meni i bez ovoga tu po gradu stalno pune ove crte

MTS stigao
1a4c92c97a891223083b519c1935c66d.jpg

Evo i 120hz, brze su animacije i generalno "input" brze lista fb/ig/web al nije 120hz, pre ce biti performance mode da dodaje sa "system speed" neku brzinu.
1a60a78694ce4868399ccb60473ca220.jpg

Nazad
Vrh Dno