Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
S obzirom na situaciju, to niko ziv ne moze da ti kaze..

Piiii...valjda ce doci u nekom trenutku...imam jos 34 dana, pa ako ne stigne do tad, a prodavac ne produzi, stavljam despute, pa mozda dobijem pare nazad a ovo stigne... :D

Teško ćeš dobiti pare nazad sa aktivnim praćenjem...
Inače od kargo letova jedino DHL ima svaki dan i Turkish znatno ređe. Ostatak sada stiže kamionima koji čekaju po nekoliko dana na granici. Znači stići će sve, ali će to trajati znatno duže nego obično.

Da li ima ko informaciju jel nas Banggood stavio na crnu listu za slanje ili je ovo samo zbog virusa trenutno ?
Bilo sta da pokusa da se poruci pise : ''(CN) This warehouse can not ship to your location.''

3 SG pošiljke mi stoje na hand over to airline 20.3.2020
Izgleda da nemaju nameru da ih šalju za Srb

Meni Bangood paket jos stoji,kontaktirao sam ih,receno mi je da cekam.

2020-03-10
00:16:09
Departed 【Beijing International mail exchange 】, Next stop 【Beijing International mail exchange 】( Transit ), Beijing,

Evo juce nista nije moglo sa BG da ode za Srbiju, sada proveravam moze sve sto nije moglo juce, ali je postarina sada US$37.92 via Expedited Shipping Service, nema vise one registred kineske od oko 1.5$ i besplatne.
Pusticu im mail bas da vidim sta se desava.

Otvorio dispute jutros u dogovoru sa prodavcem . Paypal naplacuje 9% provizije za slucaj da vam prodavac ponudi refund na PP, imao sam jedan takav delimicni refund.

Sta preporucujete meni,da cekam da im se vrati pa da mi vrate novac?

Drugari, potrebna je pomoc :D Pred novu godinu po prvi put porucim nesto sa alija i posto sam noob pratim onaj njihov tracking na sajtu koji vec neko vreme stoji zaglavljen ovako

2232323.png

Malopre na preporuku pogledam 17track i tamo pise ovo

343424542.png

Posiljka vracena jer sam ja ispao slepac i nisam koristio pravi sajt za pracenje a postar ispao slepac jer ko zna u cije sanduce je ubacio onaj izvestaj o prispecu posiljke. Sta sad da se radi?

Idi u postu u svom mestu pa proveri da posiljka nije kod njih, objasni sta je u pitanju, mozda ti daju da je podignes.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Nema nikakvog razloga da ide u poštu kad se po praćenju jasno vidi da je pošiljka vraćena nazad i to prilično odavno.
S obzirom da prodavac na Ali-ju nije kriv, nego ovi naši lezilebovići ne verujem da ćeš imati pravo na refund. Kontaktiraj prodavca i vidi sa njim šta i kako, mada sad i da ti ponovo pošalje ko zna kada će stići.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Pa kod njih je tako moras cekati da im se vrati , meni se tako jedna njihova vraca vec 3 put . Problem je sto se vraca vozom a ne avionom (CN posta)

Meni juce pristigla posiljka preko Singapura RB...SG. Imala je Dispatched status od 21.03. Kako je stigla ovde, nemam blagu predstavu. Druge posiljke koje imaju raniji Dispatched status i dalje stoje (15.03-18.03 i jedna od 25.03).

postasg.jpg

Meni je ona od juče R..SG uručena, tako da pošta radi, a ostalo ne stiže.

Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока

Moram ovim putem da pohvalim Banggood, tri porucene neregistrovane posiljke od 11.11.2019. nisu stigle, propustio sam rok za zalbu preko PayPala, jer sam znao sta se desava i da je ogroman zastoj i nadao se da ce stici kao i do sada samo dosta kasnije, medjutim evo april poceo nisu stigle, vise nemam ni najmanju nadu da ce stici, zalio sam se objasnio situaciju, bez ikakvog pogovora su mi vratili novac za sve tri posiljke i to 9, 9 i 24 $, samo su me pitali da li cu platiti naknadno ako mi stignu i da proverim da nisu vec u posti sto im je standardna prica svima. Ostala mi je jos jedna sa Ebay i jedna sa Alija koje nisu stigle od 11.11. ali od tog posla nema nista to je propalo.

Takodje sam pitao zasto vise nema kod njih free i registrovane obicne opcije za slanje, nego je sada samo ''Expedited Shipping Service'' sa postarinom od oko 30$, rekli su mi : ''Different products have different mailing methods. I hope you understand and hope that you continue to pay attention to our website.''

Sto nije zadovoljavajuci odgovor za mene i nesto se desava sada ne znam da li su izbacili obicnu postu dok ne prodje ovo cudo sa virusom ili su nas banovali.

Lufthansa i Turkish Airlines provereno idu.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Tacan ili fake traking ?

Tracking number:
UA315459313TO
Shipment type:
SunYou Logistics
To address:
Serbia

Date Status and location (eng+auto )
Mar 9, 2020 20:55 SunYou Logistics
Pre Alert to Serbia
Mar 10, 2020 03:16 Aliexpress-Cainiao
Accepted by carrier
Show intermediate events (9)
Mar 17, 2020 05:01 SunYou Logistics
Departed
GMTC
Mar 17, 2020 13:01 Aliexpress-Cainiao
Depart from transit country or district
Mar 22, 2020 08:30 SunYou Logistics
Arrived at destination country airport
Serbia
Mar 22, 2020 16:30 Aliexpress-Cainiao
Arrive at destination country

Teško ćeš dobiti pare nazad sa aktivnim praćenjem...
Inače od kargo letova jedino DHL ima svaki dan i Turkish znatno ređe. Ostatak sada stiže kamionima koji čekaju po nekoliko dana na granici. Znači stići će sve, ali će to trajati znatno duže nego obično.
Samo danas su ušla 2 šlepera sa poštanskim pošiljkama, jedan 5 tona samo pošta , drugi 2 tone poštanskih pošiljki + još nešto avio tereta. Zadrzali se na granici (Terminal Kelebija) cirka 30 min. Tako da ima nade za naše pakete.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Dzabe kad kod mene nema promene statusa ni za jedan paket.. Jedino da se nadam da jos nisu istovarili kamion :d

Zasto fake, lepo ti pise da je u Rusiji paket, poslednji status nakon 20 dana tranzita.. Ima to do tebe jos da guli i guli..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno