Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Stavi prst na tu tačku gde treperi, videćeš da će se ugasiti ekran. [emoji4]
Isto me juče kolega pitao, kaže nešto nije u redu sa ekranom, gledam, stavim prst na tačku što treperi i ugasi se ekran. Reko ne sikiraj se proksimiti senzor. Nisam ni ja znao da je tu.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Posljednje azuriranje popravilo probleme sa autofokusom

I eto ga sad je zvanicno, opet isti problemi. Razlika u bateriji ogromna.[emoji57]
https://youtu.be/6CUSe8kgIE8

Sent from my iPhone using Tapatalk
Al meni nije jasno zašto odvajaju telefone sa procesorom.. Sami sebe zakopavaju.. Pokazuju ljudima da im nije isto bitno američko tržište kao ostalo..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Exynos modem ne podržava američke mreže

Sta je sa S865? Da li je bolji od S855 ili je Qualcomm zeznuo stvar kao pre?
Bilo je neke price o tome ali nisam ispratio.

Ovo je strasno, da ne poveruje covek, a taman sam mislio da penzionisem s9+

A rekose ovde da ne raspravljamo o exy vs sd cak ja popih ban a ceo svet i svi pricaju o tome cak i youtube-ri koji su placeni od strane proizvodjaca. Pa o cemu da pricamo ako nam uvaljuju djubre ovde u Evropi za 1500e. Signal je opet svima los sto je i najbitnija i najosnovnija stvar na telefonu. Pa ovaj telefon mora da ima sve najbolje na trzistu a niti ima prijem niti autonomiju niti najbolju kameru

Onda mi ulazimo u raspravu sa ovakvim likovima... Cuj do softvera nesto. [emoji23][emoji23][emoji23]

Ne znam druze sta pametujes kada nisam znao gde se nalazi senzor a izgleda kao da treperi pixel pa nestane.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne smijes pricati lose o samsungu dule. Dobio sam ban na 15 dana jer sam rekao da je s10+ igracka u odnosu na pro max kojeg sada imam. “Igracka” u smislu tezine, kvaliteta izrade. A ne igracka los, ocajan telefon (osim exy naravno)! A sta sve ljudi pisu, prvi ovaj darko za druge brendove, ali to prolazi.

Ne smijes pricati lose o samsungu dule. Dobio sam ban na 15 dana jer sam rekao da je s10+ igracka u odnosu na pro max kojeg sada imam. “Igracka” u smislu tezine, kvaliteta izrade. A ne igracka los, ocajan telefon (osim exy naravno)! A sta sve ljudi pisu, prvi ovaj darko za druge brendove, ali to prolazi.

Druze ovde nije tema o tome da raspravljas o necemu sta nije tema i da pises u moje ime kako ja pisem svasta za druge proizvodjace.

Darko, molim te ne počinji opet. Molom te. [emoji1]
Ako se nastavi ovako odoh sa teme, ne mili mi se opet primati obaveštenja za 50+ poruka, koje će biti obrisane zbog viška našeg ega, testosterona i ZNANJA u uslovima karantina.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Treba samo biti realan i nista vise. Sam trenutno nosim samsung i uvek sam uzimao novi model vrlo brzo pisto se pojavi u prodaji a neke cak i u predprodaji. Ovaj cu preskociti u sirokom luku jer ne opravdava nista znog cega se reklamira osim tih 120hz. Sve ostalo daleko od toga da je lose ali nikakav ili minoran pomak u odnosu na proslu s seriju a pogotovo ne u odnosu na note. Iskreno bih voleo da pretrpe vec gubitke sa ovim modelom pa da se opamete mozda malo

Bice zanimljivo videti sudbinu famozne ''ultra-premium'' smartfon klase. Mislim da ni u normalnim okolnostima taj trend nebulozno visokih cena ne bi tek tako ''prosao'' na trzistu a s obzirom na aktuelna desavanja i dolazeci finansijski kolaps mislim da ce ce taj ''koncept'' da prsne i da ce flagship klasa doziveti restart cena.

Poslednja izmena:
Mislim da svijet kakvog poznajemo neće biti više isti pa ni tržište smartfona.

Bice zanimljivo videti sudbinu famozne ''ultra-premium'' smartfon klase. Mislim da ni u normalnim okolnostima taj trend nebulozno visokih cena ne bi tek tako ''prosao'' na trzistu a s obzirom na aktuelna desavanja i dolazeci finansijski kolaps mislim da ce ce taj ''koncept'' da prsne i da ce flagship klasa doziveti restart cena.
A ti mislis da ovo sve sto se desava trenutno da se slucajno desava?Sve je to vec "smisljeno" zbog necega a ne sigurno to sto ti pricas i kada prodje sve ovo cene telefona ce ostati iste.

Nece se opametiti sve dok gledamo recenzije u kojima benchmark rezultati nisu bitni i dok nije bitno sto nam uvaljuju procesore koji se greju, trose vise baterije na razlicitim trzistima itd. Pa zasto onda kupujemo telefone koji su "sve na ultra"? PS verovatno cu da popijem ban, ali marketing je cudo i ne cudi me sto kosta toliko...

De novu temu za ovu peticiju, nek svi vide... neće da škodi a samo 2min posla!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Zabole njih bas jako za našu peticiju al ono bas. Ima da nam uvaljuju ovaj njihov poluprouzvod još dugo, a plus će i cene biti još veće

Predjite na Kirin i nema problema vise. Mislim da instaliranje Gaps vecini ne bi bio problem. Exynos nikad vise.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Predjite na Kirin i nema problema vise. Mislim da instaliranje Gaps vecini ne bi bio problem. Exynos nikad vise.

Kirin je bolji sto se baterije tice to je 100 % ali ipak mislim snap je najbolji sto se svega tice.

Neznam kakav je kirin sto se performansi tiče?

Kirin je bolji sto se baterije tice to je 100 % ali ipak mislim snap je najbolji sto se svega tice.

Neznam kakav je kirin sto se performansi tiče?
Naravno da je sd bolji od kirina. Posebno onima koji igraju igrice. Ja sam posle s7e i s9 progledao sto se tice baterije, signala, brzine telefona pri nekom standardnom koriscenju. Sta god da mu radim, zavrsim dan na 50% baterije.

Sto se tice s20 serije, opet sam pre neki dan cackao s20+, sada malo detaljnije, opet taj ekran i 120hz prave neku razliku. Sto se tice kamere, prednja je kriminal, jos jedan samar, zadnja osim zooma koji je meni apsolutno nebitan, nisam ni probao, nista revolucionarno. UV kamera je ok, nigtht mode nisam mogao da uporedim sa m20pro.. U sustini da hocu da menjam mob, isao bih samo na Ultru, jer ce ispeglati oni dosta stvari kroz par meseci..

Isti problem s7,n9, s10+ i evo n10+...ako kastujem video, telefon srce bateriju i plus se pregreva...sve drugo je okej, mislim greju oni i prilikom kastovanja ekrana ili slika ali ne u toj meri..
Ja radim Cast HBO i YouTube i nikad mi se telefon nije ni zagrijao ni mrvicu.
Mislim da Cast (preko Google Chromecast) samo služi da telefon pošalje signal šta će da pušti a da Chromecast radi ostalo.

Ili je kod mene sve top optimizovano.
N10 SD/DS

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Ne govorim o kastovanju HBO i Jutjubu, izvinjavam se. Mislio sam na screen miroring, kada ceo telefon ode na tv.. Tada kafu mogu na njemu da kuvam, a HBO i meni ekstra radi

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

Vrh Dno