Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Ovo se znalo odavno , inferiorniji čip u svakom pogledu za više para :) to ja ponavljam već 2godine unazad..

Samo je čudno što je ovaj lik to pomenuo , znači nema više Samsung uređaja za dž u budućnosti :) nadam se da će ga i ostali plaćenici isprati u ovome taman da Samsung nekako digne ruke od exynosa na flagship seriji .

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Definitivno bezobrazno već postaje! Evo N10, ceo dan sa dve kartice na mobile data i lošim signalom, 2h sot ne može da sastavi...znači 16h dok dođem sa posla prvo mora na punjac opet jel je na ~35% baterija!!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

A ti nikako da se dozoveš pameti i promeniš brend... :d mazohista. :d
Rekao sam još u avgustu prošle god, više samsung sa exy ne uzimam...sad što su i svi ostali izbacili očaj (ili ogromne) telefone prošle godine (čast ajfonu koji ne varim) ja ne mogu ništa [emoji6]

Velika istina. Na EU tržištu nema alternative exynosu. Videćemo šta će uraditi xiaomi u naredne 2,3god

Ja i dalje čekam neki compact od sonija, eventualno one plus da se prizove pameti pa opet izbaci "mali" tel! U zadnje vreme nemam više ogromne zahteve kao nekada...samo nek je duos, 256gb i sa dobrom autonomijom (snap podrazumevam)! Čak se zanosim idejom i na mate 20 pro da pređem.

Ja i dalje čekam neki compact od sonija, eventualno one plus da se prizove pameti pa opet izbaci "mali" tel! U zadnje vreme nemam više ogromne zahteve kao nekada...samo nek je duos, 256gb i sa dobrom autonomijom (snap podrazumevam)! Čak se zanosim idejom i na mate 20 pro da pređem.

Ja pricam.da je odnos cena kvalitet to ubedljivo najbolja kupovina ,daleko najbolja

Pa ako ces vec hauavej p30 pro ti je najbolji izbor.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Tu mi već lagano dimenzije predstavljaju problem! ;) Za sada sam na ovom čudu pa dok ne nađem nešto respektabilno i vredno zamene...s20 seriju sam već rekao da preskačem.

Tu mi već lagano dimenzije predstavljaju problem! ;) Za sada sam na ovom čudu pa dok ne nađem nešto respektabilno i vredno zamene...s20 seriju sam već rekao da preskačem.

Pa tesko sta tih manjih dimenzija da ces naci bolje,sem eto baterije sto nisi bas zadovoljan.

Znam, zato sam i tu gde jesam...eventualno za snap verziju da zamenim ako naleti. Kako god, da ne spamujem temu dalje, svi smo svesni očaja od baterije na exynos telefonima, sad još samo oni koji treba da urade nešto po tom pitanju.

Evo ja sam gledao da zamenim ali previše skupo i jos gubim garanciju, kosta od $2000 do 2500 AUD ahhaha.
Da nabavim snap treba papreno da platim, nista prodacu exy i mislim iphone i to je to hahah biću sheep :)

Sta vi preporučujete umesto s20 exy??

Evo ja sam gledao da zamenim ali previše skupo i jos gubim garanciju, kosta od $2000 do 2500 AUD ahhaha.
Da nabavim snap treba papreno da platim, nista prodacu exy i mislim iphone i to je to hahah biću sheep :)

Sta vi preporučujete umesto s20 exy??
Sacekaj oneplus novi bice dobar sigurno jedino zbog garancije nezgodno.

I imace zakrivljen ekran, i ja sam mu se radovao...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Procitajte komentare ispod tog videa. Osvescuju se ljudi izgleda po malo... Sramota je sto je hvaljenje da moze baterija izgurati cak 1 dan. Sto im to treba da mi je samo znati.

Procitajte komentare ispod tog videa. Osvescuju se ljudi izgleda po malo... Sramota je sto je hvaljenje da moze baterija izgurati cak 1 dan. Sto im to treba da mi je samo znati.
S20 mozda ne moze plus model i ultra mogu dan lagano,ne znam cemu toliko pljuvanje po bateriji?

Pitanje za one koji imaju S20. Da li vam pri pozivanju nekoga, treperi kao pixel jedan u gornjem desnom delu ekrana? Upravo na 2kom vidim isti problem. Desi se i da zatreperi pri zakljucavanju telefona. Bilo koja druga slika, test, sve ok, samo poziv i zakljucavanje.

Pitanje za one koji imaju S20. Da li vam pri pozivanju nekoga, treperi kao pixel jedan u gornjem desnom delu ekrana? Upravo na 2kom vidim isti problem. Desi se i da zatreperi pri zakljucavanju telefona. Bilo koja druga slika, test, sve ok, samo poziv i zakljucavanje.
To se meni ponekad desi na n10+desno malo od kamere,to je nesta do softvera rekao bih.

Tu se nalazi proximity senzor zato i treperi

Sramota je sto je hvaljenje da moze baterija izgurati cak 1 dan. Sto im to treba da mi je samo znati.

Tako je .... meni traje dan i kusur, za 30% bolje od N10 koji sam koristio u identičnim uslovima na istom mestu na krevetu, a S20+ držim na 120Hz i osvetljenje do one crtice za max

N10 ? Ili n10+ ?
N10 ima jezivo lošu bateriju

N10 ? Ili n10+ ?
N10 ima jezivo lošu bateriju

N10 bez plus :)
Bilo kako bilo baterija mi nije ovoliko trajala još od S7 edge-a :)

Edit
You tube gledam bez tona da steknem predstavu o veličini i obliku telefona i ništa im ne verujem.
Verujem u 99% slučajeva Benchmarkovcima i redakciji.Tačka!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno