Rekao sam još u avgustu prošle god, više samsung sa exy ne uzimam...sad što su i svi ostali izbacili očaj (ili ogromne) telefone prošle godine (čast ajfonu koji ne varim) ja ne mogu ništa [emoji6]A ti nikako da se dozoveš pameti i promeniš brend... :d mazohista. :d
Ja pricam.da je odnos cena kvalitet to ubedljivo najbolja kupovina ,daleko najboljaJa i dalje čekam neki compact od sonija, eventualno one plus da se prizove pameti pa opet izbaci "mali" tel! U zadnje vreme nemam više ogromne zahteve kao nekada...samo nek je duos, 256gb i sa dobrom autonomijom (snap podrazumevam)! Čak se zanosim idejom i na mate 20 pro da pređem.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Pa ako ces vec hauavej p30 pro ti je najbolji izbor.Ja i dalje čekam neki compact od sonija, eventualno one plus da se prizove pameti pa opet izbaci "mali" tel! U zadnje vreme nemam više ogromne zahteve kao nekada...samo nek je duos, 256gb i sa dobrom autonomijom (snap podrazumevam)! Čak se zanosim idejom i na mate 20 pro da pređem.
Pa tesko sta tih manjih dimenzija da ces naci bolje,sem eto baterije sto nisi bas zadovoljan.Tu mi već lagano dimenzije predstavljaju problem!Za sada sam na ovom čudu pa dok ne nađem nešto respektabilno i vredno zamene...s20 seriju sam već rekao da preskačem.
Sacekaj oneplus novi bice dobar sigurno jedino zbog garancije nezgodno.Evo ja sam gledao da zamenim ali previše skupo i jos gubim garanciju, kosta od $2000 do 2500 AUD ahhaha.
Da nabavim snap treba papreno da platim, nista prodacu exy i mislim iphone i to je to hahah biću sheep
Sta vi preporučujete umesto s20 exy??
S20 mozda ne moze plus model i ultra mogu dan lagano,ne znam cemu toliko pljuvanje po bateriji?Procitajte komentare ispod tog videa. Osvescuju se ljudi izgleda po malo... Sramota je sto je hvaljenje da moze baterija izgurati cak 1 dan. Sto im to treba da mi je samo znati.
To je i moj neki subjektivni utisak za sad, i da ima hdr 108mp kamera ali izgleda samo po dnevnoj svetlosti...
Pa neces koristiti 108mpx po mraku logicno.[emoji3]To je i moj neki subjektivni utisak za sad, i da ima hdr 108mp kamera ali izgleda samo po dnevnoj svetlosti...
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
To se meni ponekad desi na n10+desno malo od kamere,to je nesta do softvera rekao bih.Pitanje za one koji imaju S20. Da li vam pri pozivanju nekoga, treperi kao pixel jedan u gornjem desnom delu ekrana? Upravo na 2kom vidim isti problem. Desi se i da zatreperi pri zakljucavanju telefona. Bilo koja druga slika, test, sve ok, samo poziv i zakljucavanje.
Tu se nalazi proximity senzor zato i treperiPitanje za one koji imaju S20. Da li vam pri pozivanju nekoga, treperi kao pixel jedan u gornjem desnom delu ekrana? Upravo na 2kom vidim isti problem. Desi se i da zatreperi pri zakljucavanju telefona. Bilo koja druga slika, test, sve ok, samo poziv i zakljucavanje.
Sramota je sto je hvaljenje da moze baterija izgurati cak 1 dan. Sto im to treba da mi je samo znati.
N10 ? Ili n10+ ?
N10 ima jezivo lošu bateriju
Hvala na odg, evo probah i 20+ i on treperi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari