Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam gde si ti video bear flag. Najgori scenario koji mogu da vidim je trading range na mesecnom nivou u trouglu . Koji bi nasao razresenje tamo negde 2021
Okaci sliku tog tvog bear flag-a
Pogledajte prilog 274099

I tako.Izgleda da smo dosli do najgoreg scenaria koji sam postavio ovde pre jedno 7 meseci. Priznajem da sam se najmanje nadao tom scenariju
najgori scenario.png

I? Najgori, sto, zasto, kako, kada... gde cemo, dole, gore [emoji2960]

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Poslednja izmena:
Izgleda da je pronadjen lek koji deluje na korona virus

https://www.precisionvaccinations.c...broad-spectrum-inhibitor-viral-rna-polymerase

Dakle mozda ce optimizam sutra preovladati svetskim berzama :)

https://en.wikipedia.org/wiki/Favipiravir

Favipiravir, also known as T-705, Avigan, or favilavir is an antiviral drug being developed by Toyama Chemical (Fujifilm group) of Japan with activity against many RNA viruses.

Paradoksalno je da jedna stara vest o skoku akcija zbog toga sto lek moze da se koristi nikome nije nista znacila . Vest je od 22 februara . Da li su zivoti u italiji i drugde mogli biti spaseni ??

https://www.bioworld.com/articles/4...japan-considers-avigan-for-covid-19-treatment

Poslednja izmena:
Za trejd milina , svakog dana sam dobar 500-600$ . Kupim danas na 5k prodam prekosutra na 5.5k . Nikada bolji trejd..

Za trejd milina , svakog dana sam dobar 500-600$ . Kupim danas na 5k prodam prekosutra na 5.5k . Nikada bolji trejd..

Velika kocka, u ponedeljak je Dow Jones pao ~6%-7%, BTC je isao do 4400$ (20% pad ali i rast u toku dana), danas je Dow Jones u padu 11%, BTC se pomerio ~5%. U USA tek krece pandemija, tako da ce verovatno i Dow Jones, ali i BTC opasno da idu dole, pominje se Boeing bailout, rast nezaposlenosti od 10%, 15% pa cak i do 20% pri cemu ce se sutra vec znati prvi preliminarni rezultati. Ono sto je sigurno, jeste da kada sve ovo prodje u USA, znaci za nekih ~2 meseca, imacemo nevidjeni springback na Marketu, ali i na Bitcoinu jer su u Novembru u USA izbori, ko uleti na vreme na neki pasivni 3x BULL token koji ne zahteva fee, brdo para ce da se napravi.

isto, samo što ja stavim x3 leverage na mexu, pa budem toliko dobar na 170$ pokret [emoji3]
Tanak sl i vozi gore dole dok traje, i samo da potraje što duže

Sent from my iPhone 11 using Tapatalk

Da pomenem za one koji ne poznaju Simketa da on uvek tvrdi da je lepo zaradio, bez obzira da li se situacija odigrala onako kako je on rekao ili sasvim suprotno, tako da mu je verovati koliko i Aleksandru Vučiću. Nemojte da se polakomite, dok god berze i zlato nastavljaju da padaju, igranje sa kriptom ostaje krajnje opasno. Sadašnje zatišje može lako da se pretvori u novi pokolj.

Da pomenem za one koji ne poznaju Simketa da on uvek tvrdi da je lepo zaradio, bez obzira da li se situacija odigrala onako kako je on rekao ili sasvim suprotno, tako da mu je verovati koliko i Aleksandru Vučiću. Nemojte da se polakomite, dok god berze i zlato nastavljaju da padaju, igranje sa kriptom ostaje krajnje opasno. Sadašnje zatišje može lako da se pretvori u novi pokolj.
Iz tvojih usta u Bozije usi... msm na zadnju recenicu [emoji3508][emoji1696][emoji2957][emoji106][emoji23]

Honor 8X [emoji108][emoji41]

Sve dok ne pocne da tvrdi da zlato nije inflatorno - dobro je :)

Da da , Simke1984 je isto tako odlicno zaradio i na XTZ . Jednostavno iskusan i dobar trejder koji ne moze da ide u minus . Samo profit i to ozbiljan .

Upravo to. XTZ je zanemarljiva količina u mom portfoliju ( oko 1.6% ) tako da i dalje stojim iza ovoga. Do tada se stejkuje na binance ako te baš zanima.
A o profitu imaš u postu iznad.

Uzdravlje

A čim krene...
9747904960048d36d057485bab23faa3.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Trump drzi konferenciju, Dow Jones je otisao sa -1% na +1% u nekom trenutku, isto se desilo i proslog petka kad je posle konferencije bio rast od +9% u toku dana, najvise u istoriji...

To je ono, 5x trgujes uspesno izmedju 5 i 5.5K i onda sesti put popusis i ostanes da se ceses po glavi. Posle toga se covek opameti i ne pipa nista ;)

Tapatalk from Poco loco

Napisao sam jer ne koriste svi SL da osiguraju plus, a i na mexu postoji trailing stop koji tek slabo ko koristi, i lakše je napisati ovde nego odgovarati na pm.

To je ono, 5x trgujes uspesno izmedju 5 i 5.5K i onda sesti put popusis i ostanes da se ceses po glavi. Posle toga se covek opameti i ne pipa nista ;)
Upravo do tog zakljucka sam i ja dosao. Uzmes 5x po 10% i onda sesti put izgubis 60% , kao oni koji se klade na neki ishod u fudbalu pa uduplavaju ulog dok ne pogode. Ili 5x uzmes po 10% i sesti put propustis sansu da uzmes 300% jer ode raketa... Kazu ljudi da se u trejdu moze izbeci sa stop-loss i jos nekim mehanizmima, ali ne upustam se.

Ovo je donekle i ocekivano, veci profit prave ako zarone sa vise pozicije, plus sto su sasekli shortere. Medjutim veliki je rizik kada ides protiv trenda, tada je bukvalno kockanje jer su mogli da se vrate lako i do 4k pa nazad na 5k. Samo sto im je ovaj put u tim igrama vise odgovaralo da odu gore i zeznu shortere. Verujem da ce tek da istresu gace trgovcima na stock marketu, ima tu jos mesta za izduvavanje.

Trump Says Malaria Drug Will Be Available to Coronavirus Patients ‘Almost Immediately’

Miodrag Stojkovic
@MioStojkovic
Posle kineskih i naucnici iz Francuske tvrde da lek protiv malarije (hydroxychloroquine) kod 70% pacijenata obolelih od COVID-19 dovodi do izlecenja - posle 6 dana terapije.
Kod pacijenata koji su dodatno tretirani antibiotikom (azithromycin) uspesnost je100%.

Drugi obecavajuci lek ,
Kinezi nemaju vise mrtvih . Da li ce podeliti tajnu sa preostalim delom sveta , Ako podele , sva trzista idu gore i moguci ekonomski kolaps se zaustavlja ...

Sada mu je odlicna prilika, ova baloncina na svetskim berzama ima mesta jos ovoliko da potone i da nije ove frke oko virusa. Virus je ovde samo ubrzao stvar, desilo se sada umesto za godinu dve.

DOW Futures u plusu skoro 4%, BTC prati tradicionalni market, sada je makar za mene samo pitanje kada i koliko ovo short-ovati...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno