Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ja sam čuo da Bia može da ti upali i kameru.. Srećom imam ovu periscope kameru pa vidim kad me gledaju..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk
Znaci, ne znas da imas jos jednu kameru ispod ekrana... sad znas

...riding on 720p...

Od kada onedrive ima dark?
Pre neki dan sam primetio, kada mi je posle apdejta prebačeno na system default.

6a1b402b1ec8602394a3b353273c99db.jpg

Off: The best! :d:d:d
Prosto sam morao..

Ali sad ozb, ovaj najnoviji update na telefonu mi je doneo to da tačno vidim kad fon koristi mikrofon, kameru i slično.. Izađe obaveštenje da ta i ta aplikacija koristi to i to..

Jel moguće da ne postoji više Windows 10 verzija Viber-a? Baš mi je bila zgodna za PC, kakva je ova klasična Desktop aplikacija?

Ja koristim oduvek klasičnu, nikakvih problema nema, super radi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takođe, i to mi je npr veliki plus za viber u poređenju sa WhatsApp-om.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ni posle nekoliko dana ne mogu da se naviknem na WA dark mod, nije toliko loš i naravno da je bolji po oči od stock light ali ne bi bilo loše da ponude 2-3 tamne teme ili da srede ovu.

Sent from H8266

Meni je top, još od bete koristim

Pompezna najava za nešto što je kod Telegrama zastupljeno još pre godinu i nešto dana. Takodje i kada je viber u pitanju, kasne sa osnovnim funkcionalnostima tri metra dana.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Može neki primer sa čime kasne u osnovnoj funkcionalnosti?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

- telegram je od početka imao cloud, sve se tu čuva tako da nemaš brige kada menjas telefon ili ako koristiš desktop aplikaciju, samo se ulogujes i sve je tu
- dark mod postoji od pre godinu i nešto
- snimanje audio poruka od početka je bilo neograničeno,a na Viber je npr bilo 30sec nisam siguran za WA
- gomila stikera i svi su besplatni
-live location
-kustomizacija tema i svega ostalog, veličine fonta
- save to gallery opcija od samog početka, Viber tek nedavno dodao, a WA koliko znam još uvek nema

Ovoga sam se setio trenutno.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Ja koristim oduvek klasičnu, nikakvih problema nema, super radi

Kakva je sa potrošnjom resursa? UWP je tu bila sjajna, bukvalno nisam osetio da je aplikacija otvorena i da radi u pozadini?

Radi uvek kad mi je upaljen laptop, ne znam da je tu dok ne stigne poruka :D

Znači dobra je aplikacija, ne arči resurse. Čudo da Viber ima dobru aplikaciju [emoji23]

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Imaš opciju da li želiš da se gluposti iz grupa čuvaju na telefonu ili ne

- telegram je od početka imao cloud, sve se tu čuva tako da nemaš brige kada menjas telefon ili ako koristiš desktop aplikaciju, samo se ulogujes i sve je tu
- dark mod postoji od pre godinu i nešto
- snimanje audio poruka od početka je bilo neograničeno,a na Viber je npr bilo 30sec nisam siguran za WA
- gomila stikera i svi su besplatni
-live location
-kustomizacija tema i svega ostalog, veličine fonta
- save to gallery opcija od samog početka, Viber tek nedavno dodao, a WA koliko znam još uvek nema
Sve to imaju i Viber i WA, sem dark teme koja je stiglaskoro.

Šta je live location?

Ima wa live location odavno

Sve to od skoro imaju ali ne dobro kao telegram koji godinama to ima ;-) moze da se prica sta hoce ko zna sta je telegram nikada ne bi poredio telegram ni sa wa ni sa viberom jer je 3 godine ispred oba “konkurenta” i ne znam zasto se prepirete oko toga ko da radite i branite konkurenciju koja osetno kaska... sta vam je ljudi free je probajte...

Niko se ne prepire.
Niko ne koristi Telegram, ako bi i predložio nekome da proba logično je da navedem prednosti app nad Viberom ili WA.
Ja ih iskreno iz vašeg pisanja ne vidim.

Sve to od skoro imaju ali ne dobro kao telegram koji godinama to ima ;-) moze da se prica sta hoce ko zna sta je telegram nikada ne bi poredio telegram ni sa wa ni sa viberom jer je 3 godine ispred oba “konkurenta” i ne znam zasto se prepirete oko toga ko da radite i branite konkurenciju koja osetno kaska... sta vam je ljudi free je probajte...
Lepo si objasnio kao i unazad dosta postova.
Ali eto teško je izilstati sve i videti šta koja app nudi....
To sto neko nema prijatelja itd koji ne žele da koriste telegram pa nemajubsa kim da provere kako telegram funkcioniše, to je već druga stvar.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Ma svestan sam ja jer telegram prosto nema marketinsku podrsku kao facebook whats i viber... ja whats od ere symbiana koristio sam najvise kako je vreme odmicalo shvatio sam da whats postaje nesto sto nije bio ako se secate
Licenca lifrtime bila je 9.99 ja sam to platio svojevremeno... jer mi je whats bio
Posao i sve... sada whats koristim jednom u nedelju dana :) viber je ipak tu prevagnuo ali telegram mi je def def taman po meri... instalirajte vidite sta sve mozete sa app pa pocevsi
Od promene ikonice :)

Napisao ti ti vec ili ne znam ko vec, kako se telefon promeni, sve prepiske se vrate bez problema, to je već odavno kod telegram. A da npr ne spominjem, bukvalno preko telegram možeš nekom čitav Film da pošalješ itd itd...
Malo morgen to može na whatsapp i viber, probao već koji put, ograničeno sve.
A uz to, na pc bez ikakvih problema radi isto sve kao na mobilnom.
Član Cvoruga zanoveta do detalja, a ne želi da proba... I onda samo traži razloga da mu se nešto lično dokaze....
Mislim da je dovoljno napisano, i sada i unazad mnogo postova....
Probati nista ne košta, pa kako kome paše...

Ja sam pisao i da sam u jednom trenutku ulogovan na 5 uredjaja :) i jos mnogo toga o backupu nema price najbolji je
:)

Ista prica, 3 tableta, PC, Laptop, fercera sve tip top. Pogotovo oko npr prebacivanje slika, pošaljem sam sebi sve, lepo na laptop sve skinem i to je to.
A oko tema za telegram, suvišno je i reci bilo šta, podesi svako kako želi po svom izboru....
I sad kažu viber dark, whatsapp... Wooowww, revolucija... Lepo jeste,ali kasne mnogoooo po svemu za telegram.

Telegram je za neobavezno ćaskanje sasvim u redu. Ono što je loše, i to dosta, je audio poziv. Mnogo, ali mnogo je oslabio u odnosu na, šta znam , pre dve godine.

Telegram je za neobavezno ćaskanje sasvim u redu. Ono što je loše, i to dosta, je audio poziv. Mnogo, ali mnogo je oslabio u odnosu na, šta znam , pre dve godine.
Istina, jedina zamerka, ali ja lično duže vreme za pozive koristim Duo, odlican, a za sve ostalo većinom Telegram pa sve onda ostalo.

Messaging i VoIP aplikacije (WhatsApp, Viber smece, Skype...)

Telegram:

Kreiranje usernama. Das username umesto broja telefona. Onaj ko nema vas broj telefona ne mora ni da ga ima ako vam nije rodbina ili dobar prijatelj.

Kvalitetni animirani stikeri. Sa tom opcijom sam pridobio jedno 5 kontakta za svakodnevnu komunikaciju.

Bezbroj opcija za podesavanje tema ne samo 2 ili 3 kao u viberu i wa. Biras boju oblacica za poruku itd. Mozes da se igras sa opcijama.

Opcija da se posalje poruka bez tona. Prikladno kada se salje kasno uvece.

Opcija da se posalje poruka i da je primalac primi kada bude online. Tada i vama stize potvrda da je kontakt online sto je super fora, kao neko spijuniranje :)

Mogu da se ogranice velicine fajlova koje primate preko wifi ili data.

Editovanje poruke. Viber to ima od skoro. WA nema jos uvek.

Last seen moze da se selektuje Nobody i onda das pristup odredjenim kontaktima koji jedino mogu da vide kad si na mrezi.

Two-step verification, to ima WA, viber nema

Pozivi su bez smetnji ali to vec moze da zavisi od mnogo faktora

E, da. I moze vise naloga, tj brojeva telefona na jednoj telegram aplikaciji. Ne mora da se radi ko kod WA jedan obican drugi biznis nalog plus to su dve aplikacije.

Ovo je za iOS verziju. Mozda je za Android drugacije.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno