bane_tech
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.12.2018
- Poena
- 95
Mislim da je ovo realni maksimum na EPC3208.
![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ne bi trebalo.
EPC3208
8x Downstream (up to 440 Mbps)
4x Upstream (up to 120 Mbps)
Mislim da je ovo realni maksimum na EPC3208.
![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Koji paket?? ^^
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imate li problem sa EON aplikacijom na Smart TV-u? Kod mene ne radi ceo dan, kao rešiće i još uvek ništa.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Ima li još neko problema sa UniFi posle povećanja brzine?
Kolegi s posla i meni na 2 različita ugovora, i više različitih uređaja prikazuje kako smo povezani na mrežu bez interneta.
SBB podrška iznenađena, ali ne negira problem. Proslediće nadležnima.
Radi se o NSu.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
U obe ponude sa cenovnikom, za nedigitalizovana/digitalizovana područja stoje gotovo identične rečenice (deo koji se odnosi samo na TV):Kada bi barem skinuli stavku sa racuna mesecno odrzavanje koja iznosi skoro 1400din onda bi to bila prava prica. Da li je u mestima gde je prosla optika skinuta ova stavka sa mesecnog racuna?
https://sbb.rs/Binary/30932/Ponuda-sa-cenovnikom-od-28.02.2020.pdfPrikazane cene obuhvataju i naknadu za mesečno održavanje kablovsko distributivnog sistema i praćenje analogne/digitalne kablovske televizije koja iznosi 1.395 dinara.
Prikazane cene EON TV, EON Duo, EON paketa i Duo TEL paket obuhvataju i iznos naknade za mesečno održavanje koja iznosi 1.395 dinara.
Ja sam citao sta pise na kucistu i sta mi pise kad udjem u stelovanja.EPC je Cisco.
Otkud vam to da je povecana brzina u NS?
Meni je ostalo 100mbit koliko je i paket
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Jel dobio neko povecanje na starim duo/trio gold paketima?
Da li si ti u SBB GIGA gradu? Imamo super vest, jer ubrzavamo Internet do neverovatnih 1Gbps u svim GIGA gradovima: Beogradu, Novom Sadu, Subotici, Gornjem Milanovcu, Pančevu, a uskoro i u Kragujevcu i Nišu. Uživaj u brzini, stabilnosti i najtraženijim kanalima o kojima se priča, sve to u EON paketima za samo 1 din/mes prvih 6 meseci. Ako izabereš EON Full paket možeš da uštediš i do 40.000 dinara za godinu dana!
Otkud vam to da je povecana brzina u NS?
Meni je ostalo 100mbit koliko je i paket
Послато са MI 9 помоћу Тапатока
Čisto da se zna, i MTS diskriminiše korisnike, dajući veće brzine interneta samo korisnicima na optici. Oni koji su na bakarnoj parici, plaćaju iste cene kao i ovi na optici, uz značajno manje brzine interneta. Pri tom, diskriminacija nije na nivou grada, već na nivou ulice ili čak i kućnog broja. Da ne spominjemo mobilne operatere, koji isto naplaćuju prenos podataka, bez obzira kojom tehnologijom je ostvaren (GPRS, 3G, HSPA, LTE).Kao premium korisnik već 15 godina, posle ovakve diskriminacije u vezi sa ubrzanjem Interneta samo za Giga gradove, ja ću debelo da razmislim u oktobru ove godine da li ću da ostanem kod SBB-a. Optika Mts je tu, koliko god da sam više poklonik SBB, idemo dalje za manje pare, obzirom da mi je SIM 064, pa onda box paket i Kodi za SK kanale i ćao SBB!
Da, ali oni imaju druge nazive paketa i druge cene.Čisto da se zna, i MTS diskriminiše korisnike, dajući veće brzine interneta samo korisnicima na optici. Oni koji su na bakarnoj parici, plaćaju iste cene kao i ovi na optici, uz značajno manje brzine interneta. Pri tom, diskriminacija nije na nivou grada, već na nivou ulice ili čak i kućnog broja. Da ne spominjemo mobilne operatere, koji isto naplaćuju prenos podataka, bez obzira kojom tehnologijom je ostvaren (GPRS, 3G, HSPA, LTE).
Isto stvar se dešava u svim industrijama, ni cene na pijacama ili prodavnicama nisu iste u svim gradovima...
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari