wifininja
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.01.2019
- Poena
- 115
Kod mene do nekih 240/25. Eon full. BG, Mirijevo.
Pogledajte prilog 282188
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Technicolor CGA2121?
Poslednja izmena:
Kod mene do nekih 240/25. Eon full. BG, Mirijevo.
Pogledajte prilog 282188
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
Pa ko nam kriv sto zivimo u "ruralnim predelima".
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
Technicolor CGA2121?
Jel ima neko problema prilikom logovanja na sbb nalog?
Kad se logujem samo se okrece kruzic do besvesti.. Nmg da promenim bez toga paket, uredjaj, karticu sa koje placam
Meni rekoše da je globalni problem, ali čisto sumnjam u to
Za koju lokaciju?Ima li neko kontakt nekog agenta prodaje sbba?
Za koju lokaciju?
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Imas ppNovi beograd, bezanijska kosa
A ovi sa Eon paketima u nedigitalizovanim podrucijima ce da placaju istu cenu za losiju uslugu. Bravo, SBB.
Pa da, ali zasto to nas interesuje? Placamo isti iznos, identicni su nam ugovori.. Samo cekam taj 9i, da sastavim mail na dobro poznate adrese.Moguće da nemaju dovoljan protok dok ne isključe analogne kanale na kablu. Onda smeste mnogo više digitalnih...
Pa da, ali zasto to nas interesuje? Placamo isti iznos, identicni su nam ugovori.. Samo cekam taj 9i, da sastavim mail na dobro poznate adrese.
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Moguće da nemaju dovoljan protok dok ne isključe analogne kanale na kablu. Onda smeste mnogo više digitalnih...
Pa da, ali zasto to nas interesuje? Placamo isti iznos, identicni su nam ugovori.. Samo cekam taj 9i, da sastavim mail na dobro poznate adrese.
Ovoga sam se najviše plašio kada su povećali brzine, da će dolaziti do zagušenja u večernjim časovima. CGA2121 Stari Grad
Pogledajte prilog 282205
Pogledajte prilog 282206
Ne mogu vec par meseci da obrisem uredjaj... Na 2 naloga sam probao isto je.
![]()
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
I kod mene na NBGD slično...ja im pisao na Twitter-u i evo šta kažu :
Problem je do interferencija koje stvaraju brojne wifi mreže u okolini priključka.
Bas tako. Imali su GODINE da razvuku optiku svuda i urade digitalizaciju. Nisu ocigledno nista radili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari