Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
EON FULL (NBGD Fontana)
Technicolor CGA2121

WiFi (ponekad izvučem download 200, uglavnom oko 180; upload je 24)
e6f7335c4b867d5dfde331f3dea76afd.jpg

Preko LAN tu su brzine ok, ide to skoro do max.

e1b00c8f74dac2088fb50fffc7423e0e.jpg

Poslednja izmena:
Pa ko nam kriv sto zivimo u "ruralnim predelima".

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Sad gledam, za iste pare koje placam Trio Gold trenutno MTS ima Box 3 optiku 400/160 net. E sad, nisam siguran da li su razvukli optiku u PO jos, pre godinu dana su rekli uskoro. Plus ne znam koliko im je stabilan/dobar net. SBB, iako me nerviraju sa *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*skim ponudama, ovde kod men bar skroz stabilan i net i TV ima.

Unisticu ih ako ne budu svim eon povecali brzine.. Kakva digitalizacija bre..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Jel ima neko problema prilikom logovanja na sbb nalog?

Kad se logujem samo se okrece kruzic do besvesti.. Nmg da promenim bez toga paket, uredjaj, karticu sa koje placam

Meni rekoše da je globalni problem, ali čisto sumnjam u to

Jel ima neko problema prilikom logovanja na sbb nalog?

Kad se logujem samo se okrece kruzic do besvesti.. Nmg da promenim bez toga paket, uredjaj, karticu sa koje placam

Meni rekoše da je globalni problem, ali čisto sumnjam u to

Kod mene radi logovanje i na sbb sajtu i preko android sbb aplikacije. Radi i logovanje na eon preko browsera i na android aplikaciji.

Bilo bi lepo kad bi i nama na 50 dodali neki mbps [emoji17]

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Nego ova priča oko EON 2.0... Imajući u vidu da nisu dobili nijedan novi sertifikat za Android TV uređaj, kapiram da će ovo biti samo softversko unapređenje.

^Najverovatnije.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

A ovi sa Eon paketima u nedigitalizovanim podrucijima ce da placaju istu cenu za losiju uslugu. Bravo, SBB.

Moguće da nemaju dovoljan protok dok ne isključe analogne kanale na kablu. Onda smeste mnogo više digitalnih...

Moguće da nemaju dovoljan protok dok ne isključe analogne kanale na kablu. Onda smeste mnogo više digitalnih...
Pa da, ali zasto to nas interesuje? Placamo isti iznos, identicni su nam ugovori.. Samo cekam taj 9i, da sastavim mail na dobro poznate adrese.

Pa da, ali zasto to nas interesuje? Placamo isti iznos, identicni su nam ugovori.. Samo cekam taj 9i, da sastavim mail na dobro poznate adrese.

+1

Ali ipak treba sačekati zvaničnu objavu.

Ovoga sam se najviše plašio kada su povećali brzine, da će dolaziti do zagušenja u večernjim časovima. CGA2121 Stari Grad
spt2.png
spt1.png

Ko je ovaj put sprečio SBB da izvrši potpunu digitalizaciju postojeće mreže? Imali su nekoliko godina za to, a ovi uređaji koje daju u okviru digitalizacije (D3 Mini i D3 CAM) ne koštaju više od par dolara kada se kupuju na veliko. Svi korisnici treba da dobiju povećanje brzine u skladu sa cenom koju plaćaju, bez obzira na to da li su digitalizovani i i da li je u pitanju stari ili novi naziv paketa. Sve ostalo je diskriminacija.

Ja ne razumem o kavim ugovorima pisete, ja ima poarce papira od majstora koji je dosao da montita EON box, to po meni nije ugovor, prethodni optika trio gola isto parce papira od majstora koji su tad montirali opremu. Sve se svodi da je ugovor usmeni dogovor sa podrskom sa onim devojkama koje se jave na telefon i sta vam ponude i obecaju da bi presli na novi paket i pre toga ide ona poruka da se razgovor snima. Ja se samo na to pozivam kad reklamiram a i ja imam automatsku fukciju snimanja na mobilom pa samo i ja izgovorim poruku da snimam razgovor. Inace EON je ok sem sto mu ponekad dodje da pobrljavi i kad upalim TV on u setovanju, nemam dodanih aplikacija na eon boxu
Pise se o povecanju brzina ja sam vec napisao 600/30 ugovoreno usmeno, placam EON paket od SBB kampanje prosle godine.

Naravno da nije tako.

Ne mogu vec par meseci da obrisem uredjaj... Na 2 naloga sam probao isto je.
06f9d3199b90755fb183ee0fef4803f1.jpg

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Bas tako. Imali su GODINE da razvuku optiku svuda i urade digitalizaciju. Nisu ocigledno nista radili.

I kod mene na NBGD slično...ja im pisao na Twitter-u i evo šta kažu :

Problem je do interferencija koje stvaraju brojne wifi mreže u okolini priključka.

i kod mene dolazi do pada u vecernjim satima, upload je uvek ok ali download opadne i za 30%. I meni su pricali tu pricu da li ima neki uredjaj koji ometa. Jok RG11 ide od bandere do podruma, podrum kao bunker nema ni prozora, zidovi beton 80cm. A sbb bazna stanica mi je na 50m od kuce, bukvalno od nje ima samo jedna bandera tj jedno racvanje kabla. Ranije dok sam bio na staroj baznoj stanici koja je udaljena nekih 700m uvek sam imao protok izmedju 292-300Mbps. Od prosle godine uradili novu baznu stanicu i od tada jedva izvlacim 280 kada je mreza rasterecena, uvece pada i na 200Mbps.

Bas tako. Imali su GODINE da razvuku optiku svuda i urade digitalizaciju. Nisu ocigledno nista radili.

Bili su na vrhu i bogatili se, sad kad je konkurencija razvukla optiku oni i dalje nikako da se opasulje. Jedini razlog da rade grad po grad je da nemaju kintu pa se pruzaju koliko mogu, sto mi je malo verovatno.

Sad sam merio, eon full duo, 120/15.
Da li je isto i kod ostalih na ovom paketu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno