Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ali zato SBB blokira sve kanale Supernove kada na smart TV-u gde je provajder SBB instaliraš Supernova Smart TV app.

Sa druge strane mts TV GO app najnormalnije radi na tel preko SBB wifi-ja.

Poslednja izmena:
Malo si se zbunio ko blokira Supernova app :p Isto ko blokira ExeNet app, Orion app sa STB-a, ko blokira "ekskluzivne SBB kanale". Uvek "gazda" sadržaja blokira a ne internet provajder korisnika.

Ali zato SBB blokira sve kanale Supernove kada na smart TV-u gde je provajder SBB instaliraš Supernova Smart TV app.

Sa druge strane mts TV GO app najnormalnije radi na tel preko SBB wifi-ja.

Ne blokira SBB već Supernova, ta aplikacija za smart tv ne funkcioniše čak ni preko mts vdsl interneta, što bi značilo da na neki način sami sebe blokiraju, jer je TS vlasnik Supernove.

Evo i moje prijave. Daklem.............
dafabab73443e6c03864768e49ba52b6.jpg

Na kom si paketu? Eon Premium?

Da, Eon Premium. Beograd. Ali ako sam dobro shvatio nije jos pusteno u celom Beogradu. Ja sam na Banovom Brdu.

EON FULL 250/25, Novi Sad

Sad je baš osetna razlika u uploadu između full 10/25 i premium 15/50 paketa.

Evo i na NBGD..EON FULL
200/24.3

Ali nije konstantno...varira

Poslednja izmena:
Nema jos nigde objavljeno , tesko da ce pre ponedeljka nesto moci da se sazna novo
Nadajmo se da ce povecati svima na SBB-u... :smash:

EON full Zvezdara
db4eb60f4300d73c844c4331900c0877.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ljudi, kakav je ping ka našim serverima u Beogradu, npr. ka rts.rs?

Kod mene:
Minimum = 8ms, Maximum = 19ms, Average = 9ms

Da li su vam nove brzine konstantne ili variraju...
Da li svaki put izvučete max.

Kod mene - iz brauzera veoma variraju, jer imam oko 50 otvorenih tabova, ali preko aplikacije uvek izvučem max. Ovo variranje iz brauzera je verovatno izazvano mnogobrojnim otvorenim konekcijama koje ometaju DL/UL merenja (nagađam).

Edit: preko aplikacije nikad ne izvučem baš onaj deklarisani maximum, već 95-98%.

Poslednja izmena:
U Rakovici sam, ugovor za flat 3 je potpisan sa Ikomom i nije obnovljen sa sbb-om nakon isteka. Racun je oko 3000din. Prosle godine kada su gasili analogni signal nisu nas obavestili pa smo bili 2 nedelje bez kablovske (javio se veliki broj korisnika, morali smo da cekamo da dodjemo na red da nam instaliraju d3 mini). Ne znam tacno kada je pocelo, mislim da ima vise od mesec dana, da nocu nema televizije - obicno je nestajala oko pola dva, zadnjih veceri sve ranije. Prvo smo mislili da je do tv-a, pa da je problem sa d3, ali preko dana i uvece je sve u redu, ali svaku noc samo nestane slike i tv pocne da blinka. Ne ispisuje da nema signala ili da je slab, nego samo pocrni ekran. Nekada nestane na par minuta pa dodje i tako par puta dok ne nestane potpuno - desava li se jos nekom slicno? Sutradan je opet sve normalno.

Poslednja izmena:
A kakva nam je jutros brzinica: :)

brzina-2020-02-29 085614.png

Kako rade daljinci na eon boxu? IR ili BT?
Nisam predvideo nikakvu policu za tv posto nema mesta na zidu pa bih ubacio box iza tv-a ako nije bitna fizicka vidljivost za daljinac..

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Preko BT-a.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Pa to je sjajno, tnx

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Imam informaciju da ne moze preko 300mbit van BG-a..

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Možeš da skineš odavde: https://www.speedtest.net/apps/windows Speedtest aplikaciju za Windows pa preko nje izmeriš maksimalnu brzinu koju imaš. Ako ti ona ne pokaže više od 300 Mbps, a znaš da imaš 500, onda je istina to što kažeš.

Zvezdara, neće preko 340 nikako DL, UL ide do 49. Tražiti zamenu opreme (3208) ili sačekati malo da nešto urade?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno