Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fleabag... na šta sam ja potrošio svoje vreme blago meni. Kratke epizode,humor je tek priča za sebe. Obe sezone su očajne. bez ocene.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Mozda je bolje da gledate Mirandu? Britanski humor,meni je bar zabavno:)

The Mandalorian
Što je meni ovo "slatko".
Jeste prica šuplja, jeste nedorečeno, jeste sve i svasta i nije nista ali kad sam ja video glavnog sporednog glumca sve mi je bilo "ravno do mora" i samo sam isčekivao šta će ON da uradi a ostali nisu bili uopste bitni... :D
Kratka forma od 30-35 minuta mi se svidja, mada sa plitkim scenarijem i nisu mogli duze epizode da prave...
Sve u svemu, ko voli SW neka gleda, ko ih nije voleo nek ne gleda.
Ocena, ma totalno nebitna (procitati prethodnu recenicu).
Ono su na ovo potrošili 100 MILIONA američkih dolara?
Na šta, kako, šta je toliko tu koštalo?

Meni je legla bas, vrhunska atmosfera..

Par godina nazad se prikazivala tu na TV,uvatili prve dve epizode sa ženom,posle neznam šta se desilo,valjda smo preskočili dve epizode i ajd skinut ćemo je kad završi sezona

Dok,pre neki dan se setim na nju.Pitam ženu za ime...nikako da pogodimo,jedino znali da je na artiku,engleska i da su imali na jaknama norveške zastave

Uglavnom to je ta serija,Fortitude,prve dve epizode su nas baš privukle...odo u zalif :p

Poslednja izmena:
Dobar uvod i atmosfera, ali priča i ta misterija kasnije postaje toliko šuplja da mi se nije gledalo do kraja..

Dobar uvod i atmosfera, ali priča i ta misterija kasnije postaje toliko šuplja da mi se nije gledalo do kraja..

Baš tako. Naročito druga sezona. Gnjavaža od epizode do epizode.

Hvala. Ništa onda.

Zero Zero Zero mi OK.

Fortitude prva sezona OK, veoma gledljivo, druga sezona debeli pad a ima i treća, krajnje nepotrebna sezona sa samo 4 epizode gde su ''usrali motku'' samo tako i na kraju gde si bio, šta si radio, nikom ništa.

Curb your enthusiasm odlican u novoj sezoni.
Homeland takodje.

Podsetnik da danas izlazi Altered Carbon druga sezona ko je zaboravio

Poslednja izmena:
ST Picard - kako sezona odmice tako mi je teze gledati sta su uradili sa omiljenim mi likom iz ST serija.
Kao da gledate trainwreck u najavi. Nije trebalo ovo Patric Stewartu...

Iskocio Altered Carbon s2 u bibliotekama...
Bio sam siguran da je ranije bila dostupna jer je iskocio i review pre nekoliko dana...

Danas je izašla na netflix-u... bacam se na bindz.

Završio Sex education.Odlična i prva i druga sezona.Iako ne volim teen serije,ovo je odrađeno super.

Curb your enthusiasm odlican u novoj sezoni.
Homeland takodje.

Podsetnik da danas izlazi Altered Carbon druga sezona ko je zaboravio

Homeland su trebali završiti još pre 3-4 sezone, ovo je sad već gnjavaža.

Altered Carbon izašao. :)

3Ry2uCc.jpg

Stvarno mi je misterija koji su to razlozi za popularnost i visoku ocenu koju ima "The Good Place"... meni je ovo još dosadnije i od "Brooklyn Nine-Nine"...

Homeland su trebali završiti još pre 3-4 sezone, ovo je sad već gnjavaža.

Altered Carbon izašao. :)

3Ry2uCc.jpg

To je tvoje (pogresno) misljenje, meni je i dalje odlicna
Ne znam zasto si i ti morao da budes cetvrti na ovoj stranici koji je napisao da je izasao Altered Carbon

Poslednja izmena:
Altered Carbon druga sezona na nivou prve . Radnja se nastavlja, zakomplikuje, dobre borbe, akcija. Mackie odlično izneo ulogu Kovacs-a.

Kad si je pre obrnuo? Nista moram da se bacim na gledanje.
Btw.
Prva sezona AC-a je bila odlicna sajberpankstina(tm) do poslednje 2-3 epizode (ako se ne varam) i pojave odredjenog lika, kada se kvalitet vrtoglavo strmopiz... Do bukvalno "wtf?!" tacke, ali je na kraju utisak bio da je serija iznad proseka...

Poslednja izmena:
Da da samo da se ne polomi kao prva sezona pri kraju

edit. Da li je neko naisao na neki drugi izvor ZeroZeroZero osim na HBO GO ? Trazio sam neke ripove malo teze kao Outsider od 3.5 -4 gb ali nema nista

Poslednja izmena:
Jel ima ovo negde sa engleskim audiom:
Apocalypse : la guerre des mondes 1945-1991

Kad si je pre obrnuo? Nista moram da se bacim na gledanje.
Btw.
Prva sezona AC-a je bila odlicna sajberpankstina(tm) do poslednje 2-3 epizode (ako se ne varam) i pojave odredjenog lika, kada se kvalitet vrtoglavo strmopiz... Do bukvalno "wtf?!" tacke, ali je na kraju utisak bio da je serija iznad proseka...

Uzas kako su pokvarili, a do tog momenta mi se bas bas svidela serija. Nadam se da nece biti slicnih sapunjarskih obrta u drugoj sezoni.

Nema nikakvog sapunjanja i druga sezona je za nijansu bolja od prve.Prica zanimljivija,možda malo više nepotrebne drame za moj ukus ali sve u svemu lepo izbalansirana sezona. Naravno očekuje se nastavak.Vision/Atmos fino zaokružuje već odlične efekte.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno