Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

A koja je razlika izmedju 9 i 10.
Meni moj telefon radi savrseno.

Sto bih prizeljkivao noviju verziju OS-a ?

Veruj da i nije neka razlika , uglavnom kozmetičke prirode .

Послато са SM-G770F помоћу Тапатока

Nema sta novo 10 da donese jedino sta bi dobro bilo kad bi 10 doneo jos bolje trajanje baterije i naravno poboljsanje kamere uvek moze bolje uvek moze jos ali toga nece bit.

Samo iz tog razloga sa Note 8 na iphone 11 pro max.
Em ce dobijati, em ce ti updateovi raditi nesto na ponoljsanju, ne samo sminka a softver za flagsip u tom trenurku i za dve godine cao

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sigurno ti je Android pro srcu čim tako pišeš...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Pa bio je pocevsi od HTC magic cim je izasao u Vipu pa do skoro

Sent from my iPhone using Tapatalk

...
b97fd543644116c839180d785c56fcec.jpg

Послато са SM-N950F помоћу Тапатока

Имам еx и sd верзију, овај се редовно ажурира али sd неким чудом ништа не прима још од августа
d765ebbe60ae456d2ae1342b173fdc05.jpg

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

^ poznato je da SD u N8 jako malo ima update, U N9 a posebno u N10 su to popravili.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Koliko vam prosecno drzi baterija sota ekrana?Da li je Note 9 bas toliko bolji od Note 8 pa opravdava znacajno vecu cenu za polovne primerke?

Meni je na note 9 kombinovani sot oko 4h na šugavom exynosu. Mogu misliti koliko je tek na 8

Stigao martovski update, vidim sa se kolege sa N10 žale da je baterija "osakaćena", kako je na N8?! Da ne instaliram 🙂

Stigao martovski update, vidim sa se kolege sa N10 žale da je baterija "osakaćena", kako je na N8?! Da ne instaliram 🙂
Ja bih licno rekao da je losija mada ne puno jer i ja malo vise koristim telefon zadnjih par dana nego pre a martovski update sam dobio pre oko nedelju dana

Jel neko ima problem sa incall zvukom (njegovom jačinom) tj. da je isti postao daleko tiši tako da se sagovornik jako slabo čuje.

Ranije je bio toliko jak da sam u toku razgovora morao da smanjujem jačinu zvuka da ne bi svi okolo čuli razgovor, danas je podešen na maksimum a bilo koji sagovornik se baš slabo čuje.

Kod mene nisam primetio takav problem, mada mi je od početka slabiji zvuk u slušalici, u odnosu na prethodni S8 npr...

Mts mreža.

Meni je bio izuzetno jak i čuo se metrima daleko kada je na max i morao sam da ga smanjujem, bez obzira na okruženje a sada ga jedva čujem u nešto bučnijem okruženju.

Ja nemam problem i dalje je jak zvuk kao ranije.

Jel neko ima problem sa incall zvukom (njegovom jačinom) tj. da je isti postao daleko tiši tako da se sagovornik jako slabo čuje.

Ranije je bio toliko jak da sam u toku razgovora morao da smanjujem jačinu zvuka da ne bi svi okolo čuli razgovor, danas je podešen na maksimum a bilo koji sagovornik se baš slabo čuje.

Zapusio ti se verovatno. Ili oni jastucici samolepljivi ili da ti se rasklopi slusalica i ocisti.

Meni je bio izuzetno jak i čuo se metrima daleko kada je na max i morao sam da ga smanjujem, bez obzira na okruženje a sada ga jedva čujem u nešto bučnijem okruženju.

Izgleda da je i kod mene možda "zapušen" zvučnik. Ovo što si napisao, isti slučaj i kod keve na N9, bukvalno čujem njenog sagovornika preko pola sobe.

@Djilkosh, kakvi su to jastučići?

Ovi:

TAKCisD3VHSNcTr9piBF7Cy9bIUlg0uXBYEGGvSXHjmoZODg0qxb4mz6KUOiKQ6HRPc48PJtX4EwdhrQxZvIY92EPDwv1MWb0bnIs1yOV768POul4RZGDrZgdDnrjmeTxSKAoIyB11Qua5Qcmcrq-0zysswFqF-wq8LBVOOJEJk8WIORlreLo8ndLU7B

Lepljivi su kad ih malo ispritiskas, utisnes ih u rupice i izvuce prljavstinu.

Zanimljivo, naći ću ih negde pa ću baš da ih isprobam, kapiram da su jeftini 🙂

Ala su brzi [emoji56]
c977bdd73be066859afd8c742ac4a402.jpg

По Вама исплати ли се прелаз са Ноте 8 на Ноте 10 лајт?Највише ме интересује разлика у систему и квалитету камера које користим свакодневно и службено и приватно остало ми је познато а како сам се навикао на оловкицу не бих мењао марку ни модел.Или боље задржати се на Ноте 8 до рецимо следеће године па узети Ноте 20?

Nazad
Vrh Dno