Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 905
Lično bih pre ovo drugo.
Note 10 plus najbolja kupovina,a kolko vidim nista note 20 ultra nece biti specijalno bolji a bice dosta skuplji.По Вама исплати ли се прелаз са Ноте 8 на Ноте 10 лајт?Највише ме интересује разлика у систему и квалитету камера које користим свакодневно и службено и приватно остало ми је познато а како сам се навикао на оловкицу не бих мењао марку ни модел.Или боље задржати се на Ноте 8 до рецимо следеће године па узети Ноте 20?
Prešao sam sa Note 8 posle tri godine na Note 10 lite i prezdovoljan sam , kamera ekstra , autonomija baterije 4500mAh super , veći ekran bez zakrivljenih ivica , lepo leži u ruci , dizajn vrhunski , audio džek za slušalice veliki plus , android 10 (One UI verzija 2.1) prosto leti ... jedina mana , slabiji odziv čitača otiska prsta integrisanog u ekran (ali radi posao) i tu je uvek kao alternativa obrazac prstom ili prepoznavanje lica ... I nije vodootporan ... sve u svemu odličan Note telefon za tu cenu i smatram da svi telefoni Note serije više i ne bi trebali da koštaju , jer ovaj "lajt" je i više nego dobar Note uređaj u poredenju sa ostalim Note "flegšipovima" starijih generacija ... i imaš odličnu i iskrenu recenziju koja me je na kraju uverila da pređem baš na ovaj telefon , ne samo sa finansijskog aspekta nego najviše upotrebnog i onog što nudi , a nudi puno toga ... [emoji41]По Вама исплати ли се прелаз са Ноте 8 на Ноте 10 лајт?Највише ме интересује разлика у систему и квалитету камера које користим свакодневно и службено и приватно остало ми је познато а како сам се навикао на оловкицу не бих мењао марку ни модел.Или боље задржати се на Ноте 8 до рецимо следеће године па узети Ноте 20?
Zvuk je savršen zaista , ni sa jednim sagovornikom do sada nisam imao problema , zvuk je perfektan sa obe strane ...nikolass83@ мислим да ћу ипак да пређем на 10 лајт има све што ми је битно.Једно круцијално питање а које сам заборавио да поставим.Како се чује саговорник у току разговора?Има ли каквих крчања, пуцкетања...или је све довољно јако и кристално чисто?
Površina ekrana je mnogo veća na Note 10 lite , a veličina telefona skoro pa ista , ja sam prezadovoljan , baterija jeste ekstremno bolja i to je veliki plus ... a što se tiče fotografija najbolje su mi bile na Samsung Wave I (S8500) sa 5 megapikselnom kamerom od pre skoro 10 godina ... [emoji41]Poredio sam slike sa S10L i F2 poco, ništa nisu bolje čak je N8 možda bolji. Ekran isto bolji kod N8.
Znači poslednje 3 god ništa nisu napredovale kamere i ekran. Memorija isto 2.1, jedino gde je napredak su procesor i baterija, ostalo je na nivou od pre 2-3 god.
U septembru ce biti tacno 4 godine kako ga imam, trenutno nema takvih problema.Ukoliko ima ikoga da još koristi ovaj telefon - da li je neko do sada imao problem sa hardverskim dugmadima sa strane (posed on i bixby) da su počela da mu ispadaju, ali bukvalno?
U test mode ulazis sa #0#Zdravo svima. Imam veliki problem koji se javlja tako što prilikom razgovora sa nekim veoma ga slabo čujem. Čistio alkoholom i nije dalo rezultate. Da li neko zna kako ući u inžinjerski meni i da li se ovo javilo nekome i kako je to rešio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari