Šta je novo?

Huawei P30/Pro/Lite

Ako nije tajna, zašto isključuješ Google Duo? Ne znam da li si probao da ga koristiš?! Po meni je najbolja aplikacija za video pozive.

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Мени беспотребна, мало људи које знам користи, углавном вибер и мени довољно. Мислим зашто бих нешто дуплирао кад имам то на виберу, а и нервирају ме са убацивањем тих фабричких апликација.

Kad smo kod toga kako da ukinem notifikaciju o tome da nemam prostor na huawei backup cloud-u?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Ја сам искључио прављење резервне копије на Cloud и не стижу ми обавештења. Ти можеш исто да урадиш јер свакако ти је попуњен Cloud.

I ja sam isključio pravljenje kopije, pa me opet povremeno podseti da je cloud pun. Odmah sam isključio upload fotografija, pa je uspeo da popuni 5GB. Fotografijama.

Ako vam nesto vredi otvorite novi Huawei nalog i imate novih 5gb. Na stari nalog se lako ulogujete sa racunara recimo i poskidate sta vam treba. Mislim jeste to navlakusa 5gb pa da se dokupi i onda vas polako vezuju za brend, ali svi to rade, tako da...

A da li može da se isprazni cloud?
Backup urađen i ostaje zauvek?!

Da li neko ima uključenu opciju prosleđivanje poziva između SIM kartica? Kod mene je uključena ta opcija zato što dosta putujem, pa se često desi da na nekim lokacijama jedna mreža nema signal pa se onda poziv automatski prosleđuje na drugi broj. Koristim Telenor i Vip kartice i to dosta dobro funkcioniše. Problem nastaje kada su obe kartice nedostupne, ili kada isključim telefon. Ako u tom trenutku neko zove na bilo koju od kartica, jednostavno se ne dešava ništa. Osoba koja me zove ne dobija nikakav signal niti obaveštenje. Kada ponovo budem dostupan takođe se ne dešava ništa. Ja ne dobijam sms sa obaveštenjem da sam imao propušteni poziv, niti osoba koja me je zvala dobija obaveštenje da sam ponovo dostupan. Kad malo vratim film, od kako imam ovaj telefon, već celih dva meseca, nisam ni jednu poruku dobio da sam imao propušten poziv, ni od Telenora ni od Vipa. Jel ima neko slično iskustvo, P30 pro je u pitanju. Na prethodnom Samsungu nisam imao ovaj problem.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Meni na P30 uredno stizu Telenor poruke kad sam nedostupan. Kontam da kad se ukljuci prosledjivanje poziva to onemoguci te povratne poruke, jer recimo Telenor dalje prosledjuje i ne zanima ga sto si ti i na drugoj kartici nedostupan. E sad ako ti je u istim uslovima radilo na Samsungu onda... bug..

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Da, na A50 mi je bila uključena ta opcija a stizale su mi poruke za propuštene pozive. Mada, sad sam proverio sms poruke, i zadnja poruka od Vipa je stigla 08.01. ove godine a tada sam već imao ovaj telefon. Što znači da su stizale poruke u početku. Ili je tad telefon bio na Androidu 9 pa je posle apdejta nastao taj bug, ili mi tada još uvek nije bila aktivirana opcija prosleđivanja poziva između sim kartica što je malo verovatno.

Trebalo bi da ocekujemo 186 ovih dana. Odobren za Ota. Screenshot_20200217_202321_com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder.jpg

pozdrav, imam problem sa huawei share, kad ga ukljucim pc mi ne vidi telefon kad odem na network, ima li neko ideju sta bi moglo da bude ili da predlozi neki free program za bezicno prebacivanje fileova, posto kad ga spojim preko usb kopira mi video do pola i zasteka

Trebalo bi da ocekujemo 186 ovih dana. Odobren za Ota. Pogledajte prilog 281580

Kod mene je 10.0.0.187.

A mislim da su P30pro i P30 usklađeni sa ažuriranjima.

Da nije to neka ranija verzija?

EDIT: Moja greška, trenutno je v178. Pogrešno sam memorisao brojeve u glavi, rotirao sam 7 i 8. [emoji846] Sad sam progledao u podešanjima.

Poslednja izmena:
Stigao 186 apdejt. Stotinak MB. Samo sigurnosna zakrpa.

Prvo sam to proverio. Na žalost ništa još uvek [emoji3525]

Treba da pogledam neki p30 pro i pazarim ako je sve ok, da li treba da obratim paznju ne nesto prilikom kupovine? Nisam pratio temu pa ne znam da li ima nekih mana ili tipa kao kod mate 20 pro, vise vrsta panela pa da mora i to da se gleda?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel nekome sadrzaj viber poruke se ne prikazuje na lock screenu,sve je setovano na show i u meniju pod notifikacijama generalno i na samom setovanju samo za viber i ne prikazuje sadrzaj

Poslednja izmena:
Treba da pogledam neki p30 pro i pazarim ako je sve ok, da li treba da obratim paznju ne nesto prilikom kupovine? Nisam pratio temu pa ne znam da li ima nekih mana ili tipa kao kod matw 20 pro vise vrsta panela pa da mora i to da se gleda?

Nema mana ekran kao kod m20p

Poslednja izmena:
Ok. Hvala.

Covek stiti interese svoje zemlje,to sto se nama ne svidja i sto mislimo da nije u redu to je druga prica

Da li ima još neko da nije dobio desetku na P30 lite? Telefon je iz mts-a.

Proverite da li ima apdejt preko Support aplikacije.

Ево да поновим десети пут, ја сам добио Андроид 10 крајем новембра и још једну сигурносну закрпу крајем децембра!

Da da..ima update za P30 lite EMUI 10.0 ali se mora ići preko Support aplikacije, barem sam ja tako malopre uspeo a pre toga sam 100 puta probao onako regularno i nije mi nudio update.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno