Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Ja sam u Vip-u juče mi stigao februarski update.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Jutros ga nije bilo.Sad je stigao[emoji3].Veceras instalacija.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Izgleda da ce biti znacajnog pojeftinjenja S10-ki. Procitah kod Bugara: u SAD 150$ "permanent discount"... Onda ce i u Evropi jedno 120e pasti.

Kod nas da bude discount? Daj Bože da vidimo i to svetsko čudo. I dalje S10+ drži cenu po mp radnjama od 100.000 rsd.

Pasce i kod nas, ali na KP. :d Jos u nekim nasim prodavnicama izlozene modele uvaljuju kao nove, a cackao ih i Janko i Marko po 6 meseci unazad.

^Pa to se bar lako rešava...
Ako nemaju neotvorenu kutiju, ne kupiš ili kupiš na KP.

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

^ kod nas se to nece desiti jos dugo, mozda kad ostane neka mala kolicina na lageru onda ce spustiti cene.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Oce,oce..Kao sto oborili cene za s9+,negde i dalje cena 100k skoro

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

^ hehe vrlo moguce, ipak smo mi Srbija sa najjacim standardom u evropi

Kod "nezvanicnih" kanala prodaje bi ipak trebalo da pocne da pravi razliku kroz neko vreme.

1. Mozda je ovo Samsungova sarena laza, i u USA su oborili cene, ali svejedno su se legalno vec nalazili po mnogo manjim cenama.
2. Ako je popust zaista pravi, kad spuste u EU, racunajte jos bar 2 nedelje da cene padnu i u "crnim kanalima".

Oce,oce..Kao sto oborili cene za s9+,negde i dalje cena 100k skoro

Kod mene u firmi stigla ponuda iz Telenora uz Biznis total pakete, npr. N10 puna cena je 147.990 a S9+ je 142.990 :)

(S10 je 140k, S10+ je 160k, S10e je 127k)

Poslednja izmena:
Kod mene u firmi stigla ponuda iz Telenora uz Biznis total pakete, npr. N10 puna cena je 147.990 a S9+ je 142.990 :)

(S10 je 140k, S10+ je 160k, S10e je 127k)
Kao sto rekoh,nisu normalni pojedinci.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Počeo je da me nervira ovaj tel.[emoji35] Zadnje 3 nedelje sam primetio da mi je oslabila brzina 4g interneta.Radio sam i mrezni reset i factory reset i nista.Stigao je update i opet ništa.Probano u više gradova i prostorija.Zapravo nekad i proradi kao lud a nekad zapuca.Npr ocu da pogledam comentar nekog posta na facebook-u on ga vrti 5sec.Instagram isto.
Kap koja je prelila čašu je bila jutros, kada sam za kolegom dogovorio da odigramo slagalicu.Oboje udjemo na play store i on instalira za 20sec a meni je vrteo ceo min da skine nekih 20mb.A njegov tel. J7 iz 2016.Zvao sam i mts da se žalim,kažu nije do njih.Ubacivao sam i telenor karticu za sim 2 isto se ponaša.
Do pre tri nedelje je sve otvaralo u delicu sekunde.Da nije imao neko slične probleme?
I još jedno pitanje usputno.Da li mogu da odradim reklamaciju tel. U Vip-u a telefon se ne vodi na mene?Hvala.

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

potvrđujem da je i meni počelo ovo da se dešava.
najviše primetim preko vibera kada mi šalju slike. vrti neočekivano dugo i otvorio posle ko zna koliko vremena.

do pre nekog vremena je bio benchmark test operatora. za to vreme oni su radili sve što je u njihovoj moći da imaju što bolje rezultate.
zaključujem da je posle završetka testa došlo do downgrade-a???

Koje zaštitno staklo koristite? Ima li neka radnja u Beogradu koja lepi stakla, podrazumeva se da lepo radi čitač otiska. Ne bih da naručujem sa neta, verujem da bi potrajalo zbog aktuelne situacije u Kini zbog virusa. Videh u Ušću neku radnju koja lepi foliju, ali folija koja je fabrički došla se prilično izgrebala za mesec dana, pa bih radije stavio staklo.

^ foliju ti ne Uscu lepi mobile outtfiters i odlicna je, tesko se grebe i kad se vide risevi posle par sati nestanu. Jedino nije glatka kao originalna. Za staklo ne znam.

Poslednja izmena:
Imam Samsung S10 Telefon zadovoljan sam sa njim ali imam jedan problemcic.Kada hocu da gledam neki video na youtubu uvek mi se zvuk cuje samo na gornjem zvucniku onom malo gde dodje Uvo.Kada resetujem Telefon onda on radi normalno na onom donjem zvucniku i cuje se super glasno .Posle nekoliko sati opet nece nego se cuje samo na onom gornjem i moram da prislonim uvo da bi cuo.
Isao sam u podesavanje za ton i primetio sam da mije Dolby Atmos uvek sive boje i nemogu da ga ukljucim ili iskljucim.Kada se resetuje onda je bele boje i mogu da pomeram onaj slajder levo ili desno da ga ukljucim ili iskljucim .Kazem radi neko vreme i onda jednostavno zablokira.Dali je neko imao ovakav problem.
Android 10 - One UI Version 2.0 zadnji update je bio 1 januara 2020

Mene zanima imate li iskustva sa UV zastitama za ekran?
Naime, pošto na ekranu imam neke mikro ogrebotine preporučili su mi stavljanje ove zaštite. I jeste sve to pokrilo, sad se ne vidi ništa, ali otisak prsta jedva radi. Moram baš da pogodim i položaj i mnogo jače i duže da držim. A uključila sam u podesavanjima osetljivost na dodir

Otisak ce raditi sa white stone kako treba, ostala stakla sve odlicno radi osim otiska prsta.

Meni odlicno radi sa kineskim staklom, ali sam ispostovao uputstvo za montazu

Otisak ce raditi sa white stone kako treba, ostala stakla sve odlicno radi osim otiska prsta.

A white stone se isto stavlja pomoću uv lampe ili ?
I kako se uopšte skida UV zaštita? Kada na primer jednom rešim da je menjam?

Prstom povučeš i odvojiš od ekrana, jednostavno da ne može biti jednostavnije!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Znači isto kao i svaka. Nervira me ovaj otisak prsta, ali sve ostalo mi se svidja . Odlično leži na ekranu

^ tako je, ubedljivo najbolja na trzistu. Ako ti cena odgovara uzimaj.

Vrh Dno