Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Skupo ovo, Huawei P30 Pro je free u ovoj opciji.
1e908942e797a9eefffd9d7b96036872.jpg

Jesu vala bas. Pre 2-3 godine smo kukali sto najjace verzije idu za $999 sad je lagano toliko osnovna verzija. A sve ponajviše zbog kamera, ovi kojima kamere nisu bitne ladno mogu da uzmu i Samsung star 2 godine nece izvaliti razlike u radu ili eventualno Xiaomi za 3x manje para. Bez namere da ulazim u rat brendova, samo kazem da opet jeftine solucije ima i dalje i da najbolje mogu da prodju ovi kojima kamera nije first thing. A i ti telefoni od po $350-$400 , da se razumemo opet imaju i vise nego upotrebljive kamere. Ko sto rece neko gore svakako je u 95% slucajeva svrha tih fotografija i snimaka kacenje na društvene mreže i youtube koji ubijaju kvalitet i gde ti silni detalji toliko pominjani u prezentaciji nece doci do izrazaja. Ne znaju vise sta ce pa pola prezentacije o kameri pola o partnerima pokusavajuci da opravdaju cene. Za ove pare je od osnovnog modela morao da ide i neki kvalitetan audio DAC, ne znam sta jos al daj mi jos nesto za te pare osim jedva primetnih poboljšanja kamera.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Cene su jezive .. doduše u VIP razlika između s20 i s20+ je samo 100e. O ultri ne treba trošiti reči :)

https://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni_uredjaji/detalji?device=470

https://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni_uredjaji/detalji?device=471

https://www.vipmobile.rs/privatni/mobilni_uredjaji/detalji?device=472

Doduše uz paket s20+ je 10k jeftiniji od note10+..

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Običan se ne isplati. Bar u preorderu. Za 100e se ipak dobije bolji telefon plus sluške. aravno nije problem u tih 100e nego u onih prvih 1000 :)

Meni treba telefon sa eSIM i zato sam ostao na N9 pošta ga N10ke nisu podržavale.
Međutim, cene su takve da ne mogu da opravdam (čak ni samom sebi) toliki trošak. Polovnog Punta sam prodao za cenu 2 telefona :(

Videli su da cene prolaze i oni ne spustaju nego samo dizu. Njima jeste u cilju da na primer prodaju tipa 50 miliona premijum telefona i sto uspeju na kolicinu zemaljske populacije od 7.5 milijardi. Ko moze kupi ko ne moze neka gleda. Tako radi i apple sto je izjavio Tim Cook nasi korisnici cene proizvod pa ne zale pare.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Bacih oko na oglase i vidim da je Note 10+, 256Gb, sada 750e nov (dve god. Samsung garancije). Koja je računica Samsunga da zacene S20 ultra toliko, nije mi jasno.

@Lemaja: nije ovde reč ko ima ili može, veće je pitanje: šta nude za taj novac. ;)

Poslednja izmena:
Bacih oko na oglase i vidim da je Note 10+, 256Gb, sada 750e nov (dve god. Samsung garancije). Koja je računica Samsunga da zacene S20 ultra toliko, nije mi jasno.

@Lemaja: nije ovde reč ko ima ili može, veće je pitanje: šta nude za taj novac. ;)
Zvanicna cena mu je 120.000. Poredis babe i zabe.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Dobro je, znači ojačao kurs evra, nisam bio neko vreme u Srbiji.

[QUOTE=ajkulavrasna;Ne poredi babe i zabe,retko ko kupuje telefone po zvanicnoj ceni vec vecinom sa oglasa.Doduse s20 plus mislim da ce brzo spasti na tu cenu oko 700 Dok ce ultra po oglasima drzati paprenu cenu jako dugo pa mozda cak i do izlaska nota.Samo me zanima koja ce cena najskupljeg note 20 telefona biti kad je ultra ova cena.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dve godine garancije i ovlašćeni servis, ipak je to malo više od KP oglasa. ;)

Pa da al sta mislis koje ce cene biti njih ma oglasima sada kada krenu u prodaju.

Evo poredjenja kroz g......n. Cena novog N10+ je 124.999 a S20 ultra 166.999. Razlika je skoro 400€ a toliko ce biti i na kp na crno sa 2god garancije.

Poslednja izmena:
Pa ako uzmes telefon sa oglasa sa operatera da se vodi garancija na tom coveku isto ti je preko njega ostvaris garanciju za ne daj boze.Tako sam ja uradio.[emoji3]

Pa hoce,ko vec hoce s20 seriju odma "najisplativije" uzeti s20+.Bas me zanima dali ce neko ovde poruciti s20 ultra u preorderu.A i valjda ce za 10tak dana izaci mapa na sajtu gde ima da se proba pa da vidimo sta kaze ta famozna kamera.[emoji3]

Poslednja izmena od urednika:
^ jeste najisplatljivije uzeti S20+ ako nemas N10+. Ako imas kao nas nekoliko onda je opcija ultra koja ce biti preskupa do jula-avgusta.

Go big or go home :)
Samo Ultra dolazi u obzir

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

^ jeste najisplatljivije uzeti S20+ ako nemas N10+. Ako imas kao nas nekoliko onda je opcija ultra koja ce biti preskupa do jula-avgusta.

A vec tada ce se pricati o novom Note-u, i tako u krug. [emoji4]
Sa S na Note moze, sa Note samo na drugi Note. Makar je pre bilo tako dok je Note bio daleko ispred svih. I sada je naravno prica za sebe, ako nista drugo onda makar samo zbog S Pena. [emoji4]

Koci sunce ti, nije ovo viber pa se dopisujes sa drugarima

Ako pogledaš spec kod naših videćeš da nije opisan 5g, ja pozvao samsung i kažu da nije 5g

Ako pogledaš spec kod naših videćeš da nije opisan 5g, ja pozvao samsung i kažu da nije 5g
Ovo pise na svim web stranicama

Galaxy S20 4G £799/€899, 5G £874/€999

Galaxy S20+ 4G £999, 5G £1047/€1099

Galaxy S20 Ultra 5G 128GB £1149/€1349, 512GB €1549

Nismo se razumeli, ok što piše za ceo svet, međutim ja pričam na našem tržištu.
Neka.još neko proveri ali sam ja skontao da za naše tržište nema 5g

A ima li ijedan operater kod nas 5G? Kad kažem "kod nas" mislim na ex YU.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ne planiram nijedan telefon duže od pola godine. U Crnoj Gori napr se očekuje tender za 5G frekvencije tek 2022/2023.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno