Razumem, ali mi je čudno, ranije sam imao Lumia 925 pa LG G2 pa Sony Z2 pa iPhone 6s I nikada sličan problem (sa ne stizanjem bilo kakvih) notifikacija... Očekivao sam da "flegšip" plus android 10 bude top topova kad ono, razočaranje...Meni isto na mihome,nekad stigne odmah,nekad posle 5 min a nekad i ne dodje uopste tj tek kad udjem u aplikaciju
Jel zna neko zasto mi se pomerila sama od sebe ona navigacijska traka gore na chromu.... Drzim je dole unazad koju godinu,i sad se vratila traka gore,nikako ne mogu da je vratim opet dole,u chrome://flags deluje kao da nema vise te opcije.....zna li neko , android 10, samsung s10 plus....
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Isto ali to je pocelo, nema dan ili dva mozda. I mnoogo me nerviraMene isto nervira, ne mogu plus za new tab da stavim dole.
Pre je bilo dole sve, sad mi patnja da otvorim novi tab...
![]()
Namesteno je, ne radi. Nesto su zeznuli...Ako mislimo na isto, u chrome://flags, trazi Duet i idi na enable...
A sto ne koristite samsungov pretrazivac? Meni je iskreno bolji za koriscenje nego chrome.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ubaciš samsumg addon na chrome na desktopu (laptopu u mom slučaju) i bez problema sve radi na telefonu. Topla preporuka ako ništa zbog jednostavnijeg rukovanja (sve je dole prebačeno) i imaš odličan adblocker.Zbog sinhronizacije svega od sifri preko bookmarkova/istorije i ostalog.
Imam adaway, meni nista ne znaci adblocker :dUbaciš samsumg addon na chrome na desktopu (laptopu u mom slučaju) i bez problema sve radi na telefonu. Topla preporuka ako ništa zbog jednostavnijeg rukovanja (sve je dole prebačeno) i imaš odličan adblocker.
Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Stigao i na 10e iz mts-a.Stigo feb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari