Šta je novo?

Pracenje posiljki

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ux...SG idu sporije od Rx...SG , ali stizu.
Imaju pracenje do Srbije

sing.jpg

Ta tvoja nema ni pracenje kroz Srbiju, ne znam sta ocekujes?
Prelistaj malo temu pa ces videti kakve su te posiljke koje pocinju sa slovom U pre nego sto lupis nesto.

Screenshot-20200204-134458-yqtrack-app.jpg

Ux...SG idu sporije od Rx...SG , ali stizu.
Imaju pracenje do Srbije

Pogledajte prilog 281028

Cek,da li te Ux...SG imaju ili nemaju pracenje do Srbije?

qwerty96 jesi ti singapurcanin poreklom ili ti radi neko tamo ili sta vec kada si tako zastitnicki nastrojen prema tim singapurcanima?.....jesi siguran da ti sa tim tvojim registrovanim singapurskim posiljkama nije stigao i neki virus i deluje tako da imas potrebu da lupetas nesto sto te niko nije ni pitao?

Poslednja izmena od urednika:
Imaju praćenje do Srbije.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Ti ako se plasis virusa ti onda naruci ovde od preprodavaca sa Instagrama ili KP sajta. Oni sigurno nabavljaju robu iz svemira... njihova nema virus.
I onda posto se pravis pametan sledeci put naruci Kineskom postom pa nam javi kad stigne posle 3-4mes. ako uopste i stigne.

Ova moja RV****CN koja je juce stigla u nazimenicnu jutros bila zaduzena za sdostavu a sad stoji status urucena. Od paketa i papira ni traga ni glasa, na salteru kazu da kod njih nije te da ujutru vidim sa postarom... doduse nadam se da nie stigao danas da isporuci i da je nije onako ostavio ispred vrata (obzirom da je mali paket u pitanju, nije ni neka velika vrednost no 600din opet nije za baciti). BTW, godinama nikad problem sa postarom.
Prvo je u kini vrate prodavcu, pa prodavac posalje ponovo, i uz security return ipak stigne rekordno brzo, 26 dana. a sad ovo...

Poslednja izmena:
Nije, bio na odmoru u januaru, a momci koji ga menjaju obicno pozovu telefonom ako nisam kuci ili kad je guzva daju ekipi postexpressa koji opet pozovu. No, videcu vec ujutru sta i kako.

Covece korona virus nije pronadjen juce da ne znaju nista o njemu. Ovo je samo jedna mutacija, naravno da znaju kako se prenosi.
Pa ja vama napisa sve o korona virusima. Nije ovo "korona virus" vec kao sto napisa iznad procitaj ovo je nova mutacija koja spda u PORODICU korona virusa.
Naravno da ne znaju jer ova mutacija od zmije na coveka do sad nikad nije bila, posto se ama bas nista ne razumes da ti objasnim sars je otpoceo u Kini zbog slepih miseva na coveka, mers sa kamila na coveka 2012 a ovaj novi (zato ima jos uvek kodni naziv) sa zmije na coveka.
Ako je ovo "stari" virus ili stara mutacija kako ti jedini u svetu tvrdis(a pritom verujem da sa medicinom i naucnim istrazivanjima virusa i ostalih mikro organizama imas veze kao ja sa automehanikom ili auto elektrikom) zasto tek sad pokusavaju da naprave vakcinu za ovaj soj korona virusa?
Zasto to davno ne uradise ako je ovo stari virus, ma glupo mi je i da raspravljam sa nekim koji se po pisanju vidi iz aviona da je medicinski fakultet video samo kad je isao u mozda "Masinsku skolu" pa ga bus vozio pored med. fakulteta.
I u redu da ne bih isli u dalju raspravu da me ne pobedis na iskustvo, unapred priznajem sve sto sledece napises i sa svime se slazem.
Sportski pozdrav.

Ti ako se plasis virusa ti onda naruci ovde od preprodavaca sa Instagrama ili KP sajta. Oni sigurno nabavljaju robu iz svemira... njihova nema virus.
I onda posto se pravis pametan sledeci put naruci Kineskom postom pa nam javi kad stigne posle 3-4mes. ako uopste i stigne.

NE pravim se pametan,samo sam pitao da li se I gde mogu pratiti te neregistrovane singapurske posiljke do Srbije....

Par ljudi je napisalo da se mogu pratiti do Srbija,samo ako bi jos bili ljubazni da ostave link koji koriste.....na postal ninja,17 track I singapurskoj posti "nema leba"...

Ako se krsi neko pravilo forums,molim vas posaljite mi link na PM......cekam tu posiljke jos od kraja novembra I popizdeo sam sto je vec nema

Pa ja vama napisa sve o korona virusima. Nije ovo "korona virus" vec kao sto napisa iznad procitaj ovo je nova mutacija koja spda u PORODICU korona virusa.
Naravno da ne znaju jer ova mutacija od zmije na coveka do sad nikad nije bila, posto se ama bas nista ne razumes da ti objasnim sars je otpoceo u Kini zbog slepih miseva na coveka, mers sa kamila na coveka 2012 a ovaj novi (zato ima jos uvek kodni naziv) sa zmije na coveka.
Ako je ovo "stari" virus ili stara mutacija kako ti jedini u svetu tvrdis(a pritom verujem da sa medicinom i naucnim istrazivanjima virusa i ostalih mikro organizama imas veze kao ja sa automehanikom ili auto elektrikom) zasto tek sad pokusavaju da naprave vakcinu za ovaj soj korona virusa?
Zasto to davno ne uradise ako je ovo stari virus, ma glupo mi je i da raspravljam sa nekim koji se po pisanju vidi iz aviona da je medicinski fakultet video samo kad je isao u mozda "Masinsku skolu" pa ga bus vozio pored med. fakulteta.
I u redu da ne bih isli u dalju raspravu da me ne pobedis na iskustvo, unapred priznajem sve sto sledece napises i sa svime se slazem.
Sportski pozdrav.

Zalostan je taj tvoj fakultet, ja od mog masinskog imam koristi itekako. Vidi se da nemas blage veze i zalosno je sto si gubio vreme da ga zavrsis mada i u to sumnjam ali ovde moze svako za sebe da kaze da je sta hoce. Zasto se ljudi vakcinisu svake godine strucnjak, a uvek usti virus grupa, jer mutira doktore. I nismo na medicinskom forumu da moramo znati ista od toga.

Tja, stigla mi danas tastatura posle tri nedelje, china post registered. Malo se vrtela po Pekingu, pa kad je sletela, provela ceo jedan dan na carini i stigla, nije ni otvarana. Sad, da l' odmah videše da vredi 20 i kusur evra ili se uplašiše virusa pa je ne otvoriše, nemam pojma :) Obično mi svaki bar malo veći i/ili teži paket džedži danima tamo kod njih.

UB...LV naručen 25.11. stigao danas.
3 paketa UW...CN naručena 14, (KUULAA car charger) 22. i 23.11. još nisu stigli.
Četvrti paket UW...CN koji je poslat za BiH 14.11. stigao 13.1. na adresu.

Sent from my Redmi K20 using Tapatalk

Poslednja izmena:
RP...CN, poslat 12.1. imao samo jedan security return 21.1, 29.1. Airlines departure, danas pristigao u Izmeničnu poštu.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Moj isto 29.01 u 00:10 pa ga nema [emoji2359]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zalostan je taj tvoj fakultet, ja od mog masinskog imam koristi itekako. Vidi se da nemas blage veze i zalosno je sto si gubio vreme da ga zavrsis mada i u to sumnjam ali ovde moze svako za sebe da kaze da je sta hoce. Zasto se ljudi vakcinisu svake godine strucnjak, a uvek usti virus grupa, jer mutira doktore. I nismo na medicinskom forumu da moramo znati ista od toga.
Ma brao, sve si u pravu kao sto rekoh, za mene je ova prica zavrsena nit si pogodan sagovornik nit zelis da saznas ista(nego samo zelis da "tvoj bude veci"), niti je forum za ovakve stvari i zao mi je sto o ovome polemisem sa masincem kao kad bih ja tebe ucio kako radi motor sa unutrasnjim sagorevanjem i ostale stvari oko masinstva i jos te ubedjivao i omalovazavao te da ja znam bolje od tebe samo zato jer sam negde nesto cuo ili samo zato sto sam video motor i time sebi dao za pravo da ja znam oko masinstva sve.
Hmmm, ne znam samo kako li sam pogodio da si isao u masinsku skolu, bravo ja, mada iz tvog nacina pisanija i shvatanja sta su virusi, kome i cemu ovaj pripada, jasno sam video da pisem sa osobom koja ipak neke druge stvari bolje razume u zivotu nego one o kojima u tom trenutku pise.
Eto, ne moras vredjati sagovornika da bi objasnio neke stvari, to ne prilici akademskom gradjaninu ako jesi.
Pozdrav, idemo dalje.
P.S. Ako i dalje zelis ovu bezpoentnu raspravu, priznajem "tvoj je veci" i ja nista ne znam.
A sve kako ne bi gusili temu bezpotrebno, stoga izlazim iz "dijaloga" sada.

EDIT:

A da ne bude sve OFF, upravo jutros mi krenuo posle 4 dana prvi paket preko SG poste RB.

Poslednja izmena:
Da li peatite sve teme o Aliexpressu? Ako ne, evo šta je objavljeno u dve druge teme: https://www.posta.rs/cir/info/servis...aspx?Item=2592

Отежан саобраћај са НР Кином
Пошта Србије обавештена је од авио-превозника Lufthansa и LOT да су ради превенције опасности од ширења коронавируса летови према Народној Републици Кини обустављени до даљњег, што ће утицати на уобичајено поштанско пословање у размени пошиљака. Стога молимо кориснике услуга Поште Србије за разумевање, а о свим променама правовремено ћемо вас обавештавати.

Dakle, kupovina iz Kine, do daljnjeg na standby. :(

Ima to i u ovoj temi

Za sada samo za Kinu, a izgleda ubrzo i iz Kine.

Pogledajte prilog 280962

Manite se virusa stvarno, pored medicine ima tu i politike. Neko će reći uradite to i to i recite u medijima tako i tako da bi se narod osećao bezbednije. Kao recimo što će neka avio kompanija da obustavi saobraćaj. Uostalom, i ako se pošiljke (preko kojih se ne može preneti virus) prevoze isključivo transportnim avionima bez putnika (što verujem nije slučaj), neko mora da vozi te avione, tj. opet ljudi idu tamo vamo. Njihovi ostali korisnici će se osećati bezbednije. Ja sam naletao na slučajeve gde se ljudi u Beogradu plaše kineza (koji verovatno nisu ni bili u Kini u skorije vreme)

Tako da manite se toga, nego mene zanima gde je moj paket koji je još pre mesec dana poleteo iz Istanbula:(. Drugi koji je poleteo dva dana pre njega je stigao posle par dana

Pokupio malopre paket, otisao do poste i potrazio postara. Vise mi trebalo da ove na salteru nateram ga pozovu, covek cim me video rekao: Ima. Elem, nije stigao a i obzirom na kisu, a covek vozi bicikl ili ide peske, ni ne krivim ga.

Da, i ja sam već pisao o tome kako mi poštar nekad čekira kao da je uručio a ne ostavi ni izveštaj ni pošiljku. Pa mi donese tek sutra-prekosutra. Verovatno ima neki plus ako na vreme isporuči pa zato obeleži odmah da je isporučeno. Rekao sam mu da to ne radi, al ne vredi. Prvi put kad sam pročitao da je isporučeno i kao potpisnik moje ime pozvao neki call centar, tamo mi dali broj upravnika moje pošte i rekli ako ne reši da ih pozovem ponovo. Nisam hteo odmah da zovem i dižem buku pa sam isto kao i ti sutradan otišao odmah ujutru dok je poštar bio tamo, i on mi je dao čim me video.

Ima to i u ovoj temi

Manite se virusa stvarno, pored medicine ima tu i politike. Neko će reći uradite to i to i recite u medijima tako i tako da bi se narod osećao bezbednije. Kao recimo što će neka avio kompanija da obustavi saobraćaj. Uostalom, i ako se pošiljke (preko kojih se ne može preneti virus) prevoze isključivo transportnim avionima bez putnika (što verujem nije slučaj), neko mora da vozi te avione, tj. opet ljudi idu tamo vamo. Njihovi ostali korisnici će se osećati bezbednije. Ja sam naletao na slučajeve gde se ljudi u Beogradu plaše kineza (koji verovatno nisu ni bili u Kini u skorije vreme)

Tako da manite se toga, nego mene zanima gde je moj paket koji je još pre mesec dana poleteo iz Istanbula:(. Drugi koji je poleteo dva dana pre njega je stigao posle par dana

Pogrešno se razumeju vesti. Ne pričamo o virusu.

Putnički avio saobraćaj se stopira, da se spreči razmena ljudi, putnika, koji mogu prenositi viruse. Ono, stavljaju celu Kinu bar malo u karantin (delom i hate-erska politika zapada prema Kini).

Ali svakako, broj aviona koji lete tamo vamo je drastično smanjen.
Pored kargo aviona, veliki procenat malih pojedinačnih pošiljki (baš ovo što mi poručujemo sa Ali-ja) putuje redovnim putničkim linijama kao sekundarni deo tereta, do popunjavanja kargo prostora u tim avionima. A baš te putničke linije su pogođene tim china-hate "merama za opšte dobro".
Veliki kargo only avioni uglavnom prenose već ugovorene terete, i pojedinačne pošiljke retko lete njima. Tu završe uglavnom kao dodatak na ugovoreni teret, da se popuni prostor, ako ima mesta.

Au bre NShappy, pa ti baš ne pratiš ovu temu:)
Ne pričaš ti o virusu ali već nekoliko strana se priča o virusu, ljudi opominju da nije tema o virusu i da neki moderator to pobriše, al izgleda se i moderator plaši da se ne prenosi online pa ne zalazi u ovu temu gde se pominju pošiljke iz kine:D

btw ono što je Sync postovao nije vest za korisnike već za radnike pošte i to je bilo pre nego što je pošta zvanično objavila na sajtu. Što neko reče ići će pošiljke i dalje ali otežano. Ali poslednjih par meseci je bilo otežano i bez ovog dodatnog otežavanja. Tako da sad kad je otežano na kvadrat najbolje što kažeš na standby do daljnjeg

Poslednja izmena:
Brise se off-topic o virusu, ali ne moze da se pobrise dovoljno. Uostalom, ja sam prelezao korona virus koji mi je Kinez poslao u praznom paketicu, tako da imam imunitet.

Sto se tice posiljki, sad ce barem ono sto se probije ici mnogo brze, jer ce se probiti 5% posiljki.

Ne stvara organizam imunitet na Corona virus. To je jedan od većih problema kada je ovaj virus u pitanju.

Stvarno bre dosta price o virusu..
Otvorite posebnu temu za to pa tamo palamudite do mile volje.

Singapurcanin predat juce napreduje polako, videcemo kako ce se dalje razvijati situacija:

Feb 4, 2020 13:18 4PX Express
Shipment information received
Feb 4, 2020 13:18 Aliexpress-Cainiao
Order information received by carrier
Feb 5, 2020 09:50 Aliexpress-Cainiao
Accepted by carrier
Feb 5, 2020 10:20 4PX Express
FPX picked up shipment
Longhua,Shenzhen,China
Feb 5, 2020 10:20 4PX Express
Shipment arrived at facility and measured
Longhua,Shenzhen,China
Feb 5, 2020 10:20 Aliexpress-Cainiao
Inbound in sorting center

Druga dva ordera napravljena pred nasu novu godinu su i dalje na "to be shipped" ali su free shiping... samo ovaj za koji sam patio shipping je krenuo juce.

Poslednja izmena:
Ja sam 26.01 porucio multimediju za kola, 27.01 poslato a 01.02 je poletelo za Srbiju. U pitanju je SG post.

Meni jutros via SG post krenuo RB paket, nadam se za 7 dana stize, bar je kod mene tako u 95% slucajeva.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno