Ta tvoja nema ni pracenje kroz Srbiju, ne znam sta ocekujes?
Prelistaj malo temu pa ces videti kakve su te posiljke koje pocinju sa slovom U pre nego sto lupis nesto.
![]()
Pa ja vama napisa sve o korona virusima. Nije ovo "korona virus" vec kao sto napisa iznad procitaj ovo je nova mutacija koja spda u PORODICU korona virusa.Covece korona virus nije pronadjen juce da ne znaju nista o njemu. Ovo je samo jedna mutacija, naravno da znaju kako se prenosi.
Ti ako se plasis virusa ti onda naruci ovde od preprodavaca sa Instagrama ili KP sajta. Oni sigurno nabavljaju robu iz svemira... njihova nema virus.
I onda posto se pravis pametan sledeci put naruci Kineskom postom pa nam javi kad stigne posle 3-4mes. ako uopste i stigne.
Pa ja vama napisa sve o korona virusima. Nije ovo "korona virus" vec kao sto napisa iznad procitaj ovo je nova mutacija koja spda u PORODICU korona virusa.
Naravno da ne znaju jer ova mutacija od zmije na coveka do sad nikad nije bila, posto se ama bas nista ne razumes da ti objasnim sars je otpoceo u Kini zbog slepih miseva na coveka, mers sa kamila na coveka 2012 a ovaj novi (zato ima jos uvek kodni naziv) sa zmije na coveka.
Ako je ovo "stari" virus ili stara mutacija kako ti jedini u svetu tvrdis(a pritom verujem da sa medicinom i naucnim istrazivanjima virusa i ostalih mikro organizama imas veze kao ja sa automehanikom ili auto elektrikom) zasto tek sad pokusavaju da naprave vakcinu za ovaj soj korona virusa?
Zasto to davno ne uradise ako je ovo stari virus, ma glupo mi je i da raspravljam sa nekim koji se po pisanju vidi iz aviona da je medicinski fakultet video samo kad je isao u mozda "Masinsku skolu" pa ga bus vozio pored med. fakulteta.
I u redu da ne bih isli u dalju raspravu da me ne pobedis na iskustvo, unapred priznajem sve sto sledece napises i sa svime se slazem.
Sportski pozdrav.
Ma brao, sve si u pravu kao sto rekoh, za mene je ova prica zavrsena nit si pogodan sagovornik nit zelis da saznas ista(nego samo zelis da "tvoj bude veci"), niti je forum za ovakve stvari i zao mi je sto o ovome polemisem sa masincem kao kad bih ja tebe ucio kako radi motor sa unutrasnjim sagorevanjem i ostale stvari oko masinstva i jos te ubedjivao i omalovazavao te da ja znam bolje od tebe samo zato jer sam negde nesto cuo ili samo zato sto sam video motor i time sebi dao za pravo da ja znam oko masinstva sve.Zalostan je taj tvoj fakultet, ja od mog masinskog imam koristi itekako. Vidi se da nemas blage veze i zalosno je sto si gubio vreme da ga zavrsis mada i u to sumnjam ali ovde moze svako za sebe da kaze da je sta hoce. Zasto se ljudi vakcinisu svake godine strucnjak, a uvek usti virus grupa, jer mutira doktore. I nismo na medicinskom forumu da moramo znati ista od toga.
Отежан саобраћај са НР Кином
Пошта Србије обавештена је од авио-превозника Lufthansa и LOT да су ради превенције опасности од ширења коронавируса летови према Народној Републици Кини обустављени до даљњег, што ће утицати на уобичајено поштанско пословање у размени пошиљака. Стога молимо кориснике услуга Поште Србије за разумевање, а о свим променама правовремено ћемо вас обавештавати.
Ima to i u ovoj temi
Manite se virusa stvarno, pored medicine ima tu i politike. Neko će reći uradite to i to i recite u medijima tako i tako da bi se narod osećao bezbednije. Kao recimo što će neka avio kompanija da obustavi saobraćaj. Uostalom, i ako se pošiljke (preko kojih se ne može preneti virus) prevoze isključivo transportnim avionima bez putnika (što verujem nije slučaj), neko mora da vozi te avione, tj. opet ljudi idu tamo vamo. Njihovi ostali korisnici će se osećati bezbednije. Ja sam naletao na slučajeve gde se ljudi u Beogradu plaše kineza (koji verovatno nisu ni bili u Kini u skorije vreme)
Tako da manite se toga, nego mene zanima gde je moj paket koji je još pre mesec dana poleteo iz Istanbula. Drugi koji je poleteo dva dana pre njega je stigao posle par dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari