Sgt. Major
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2013
- Poena
- 575
Stigao apdejt, vraćena hide notch area opcija.
OnePlus 6/Tapatalk
OnePlus 6/Tapatalk
Pored problema sa zvukom FB Messenger aplikacije, imam još jedan otkako sam prešao na Android 10 - često mi se dešava da moram da obeležavam da se Twitter linkovi otvaraju u Twitter app, FB linkovi u FB app itd. Ne znam zašto ne pamti to kada se jednom podesi.
Nije značajan problem, ali svejedno nervira i pitam se da li je to do telefona ili do tih aplikacija.
Imao problema, više neJel se desava nekome od update-a na Pie da Viber tj baratanje sa attachmentima u istom baguje?
Manifestuje se tako sto posle par dana koriscenja odjednom ne mogu da zakacim fotku/sta god, ima pristup galeriji i selektuje fotku, ali na dugme send ne reaguje i cesto zabode. Force stop ne resava problem, samo viber bude opet funkcionalan ali pri pokusaju slanja fotke desi se opet isto. Jedino mi restart resava problem i zato predpostavljam da je nesto do telefona, brisanje cache-a za viber ne uradi nista (clear data nisam probao).
Jel se desava nekome od update-a na Pie da Viber tj baratanje sa attachmentima u istom baguje?
Manifestuje se tako sto posle par dana koriscenja odjednom ne mogu da zakacim fotku/sta god, ima pristup galeriji i selektuje fotku, ali na dugme send ne reaguje i cesto zabode. Force stop ne resava problem, samo viber bude opet funkcionalan ali pri pokusaju slanja fotke desi se opet isto. Jedino mi restart resava problem i zato predpostavljam da je nesto do telefona, brisanje cache-a za viber ne uradi nista (clear data nisam probao).
Namerno nisam hteo da instaliram betu da bih izbegao takve probleme ali nisam to ocekivao i u zvanicnom OTA update-u. Sve sem ovoga je primetno bolje na Pie.
@mitar1982
Jedino uzrocno posledicno sto sam izvalio jeste da kad je zadnje koriscena kamera, posle toga zabode pristup fajlovima. Pokusavam da vratim film od pre neku nedelju, cini mi se da sam pokusao i iz whatsapp da posaljem fotku jer iz vibera nije htelo, pa ni odatle nisam uspeo. Koristim stock cameru.
Ja koristim onaj što si ti slao.. Možda je do njega.. Možda čak i mogu da ga povežem sa problemom, u smislu da sam ga koristio kada nastane problem..Koristite li gcam možda? Meni se desilo par puta na op7p, a drug nema gcam na op6 i nema problema.
Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
to drugo za linkove, da, a za messenger notifikacije - šta je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari