Za kog djavola Telekom moze da ih tuzi? Zato sto je ugovor istekao a nije produzen ili potpisan novi? Jedni imaju robu, drugi tu robu traze. Prvi je nude pod odredjenim uslovima, drugima je to skupo, neprihvatljivo, neisplatljivo, kako god i prica se zavrsava. Ugovor se ne potpisuje i kanala nema. Da neko javno pokaze ugovore, ponude, prepiske i to fazi pregovaranja...ili posle pregovaranja...ili uopste...pa to nema nigde u svetu, barem ne onom normalnom.A telekom ce za ovo definitivno da ih tuzi a verovatno i bez problema dobije taj spor.
Istekla je ugovorna obaveza, koja se obnavlja svakih par godina usled promene trzisnih uslova, ali oni i dalje imaju medjusobni ugovor o saradnji jer prakticno zavise jedni od drugih.Meni nije jasno, za šta može Telekom da ih tuži? Oni imaju robu tj. uslugu i mogu da je prodaju pod uslovima koje hoće. Ko može njima da limitira cenu koju traže?
Tako je i Telekom zacepio cenu RTS-a preko satelita i nikom ništa.
Iskreno ni sk nije mnogo bolji od arene, ovi imaju engleze i spance i euroligu a ovi italijansku, ligu sampiona, euro kup i nba, plus aba ligu i domace prvenstvo, po cemu je toliko jaci sk ni po cemu
Meni odgovaraju komentatori na SK, navikao sam na neke glasove, kod exVektor-a je Sport klub bio od nastanka
U sustini bar mozemo uplatiti sk paket 799 dinara i eto oba a leti kada nema nista odjavis se
15 kanala sa NovaSport 799din. Gledanje na jednom smart televizoru i tri uređaja (tablet, pc, telefon) ali ne može na tri uređaja istovremeno. Ja sam podelio sa drugarom po pola, on ima Lg smart, ja gledam na kompu ili telefonu. I naravno prednost je što gledaš kad oćeš, i kada ti ne treba samo odjavis.Cisto informativno posto nisam u toku:
Posto je eon sa nekim osnovnim kanalima i koliko ukupno izadje mesecno kada se uzmu svi popularni sportski kanali?
...riding on 720p...
Zaboravio si 6500 za uređaj
Chromecast radi na EON Android aplikaciji.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
To sam i uradio, eon lihgt na mobilnom ( zbog Bjelinih serija) i sad posle par meseci po 500 dinara sad je 1490 imam SK i još nešto, i bacam ga na chromecast, ili kad budem imao smart TV na njemu , i ono sto je bolje svi kanali mogu da se vrate 7 dana unazad sto SN jos nemaChromecast radi na EON Android aplikaciji.
To već ne znam, ali probao sam i na Mecool KM9 Pro Classic boksu i radilo je bez problema. On je Google certified, tako da ima ugrađen Chromecast.
EON sa sportskim kanalima i netom izadje 3600dinCisto informativno posto nisam u toku:
Posto je eon sa nekim osnovnim kanalima i koliko ukupno izadje mesecno kada se uzmu svi popularni sportski kanali?
...riding on 720p...
Istekla je ugovorna obaveza, koja se obnavlja svakih par godina usled promene trzisnih uslova, ali oni i dalje imaju medjusobni ugovor o saradnji jer prakticno zavise jedni od drugih.
Da bi prekinuli saradnju jedna strana mora da je prekine i o tome obavesti drugu stranu jer joj time nanosi direktnu stetu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari