Ne desava se sa kinezima nama se Pošta raspada.
Ali zasto je u zadnjih 5-6 meseci takva situacija da china post posiljke imaju 50/50 sansi da su uopste poslate?.....a ako su poslate,nekada ni posle 3-4 meseca ne napustaju Kinu nego se vrte po istoj?........da li ima neko objasnjenje za takvu apsurdnu situaciju?
Ja bas zadnjih 5-6 meseci nisam nista kupovao iz Kine,ali prethodnih godina nije bilo nikakvih problema sa tom kineskom postom,skoro sve mi je stizalo za neke 2,3 nedelje (plus ako ostane kod nas na carini)....sta se sada desava sa tim kinezima i njihovom postom?
Tako je po zakonu za pakete 50 i preko eura.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Trebalo je više da te izadje tako da budi srećan što nisu obracunali pravu vrednost.Da se nadovezem na onog mog turcina TR post sto je stajao u bg na carini mesec dana stigao danas...vrednost paketa 50e carina 800 din + posta otvaranje paketa 140...pa jesu oni realni...
Upravo mi postar rekao da ove sto nemaju pracenje mogu da stoje po 5 meseci kod njih u posti (kao i sto stoje ove od strajka jos uvek) i da je njihova dobra volja kad ce da ih isporuce...Ne desava se sa kinezima nama se Pošta raspada.
Nisi platio carinu, samo PDV. Meni su procenili uredjaj na oko 5900 i platio ukupno 1320 ja mislim. Kad se izracuna to je pdv 20% plus 140din pošti nešto. U pitanju je mi box s koji je placen 52€ tako da sam prosao dobro kao da je neko na carini nišanio da mi ne naplati koliko možeDa se nadovezem na onog mog turcina TR post sto je stajao u bg na carini mesec dana stigao danas...vrednost paketa 50e carina 800 din + posta otvaranje paketa 140...pa jesu oni realni...
Stigao danas paket, 18 dana, bogami kao da sam preko SG naručio, alal im kačamak [emoji56]Uh, da se nadam onda da će i meni stići za koji dan, isto UB...LV, isti status samo 17.01 :smoke:
Nisi platio carinu, samo PDV. Meni su procenili uredjaj na oko 5900 i platio ukupno 1320 ja mislim. Kad se izracuna to je pdv 20% plus 140din pošti nešto. U pitanju je mi box s koji je placen 52€ tako da sam prosao dobro kao da je neko na carini nišanio da mi ne naplati koliko može
Poslato sa LLD-L31 pomoću Tapatoka
Stiže stiže, samo još malo strpljenja, ovo je status od pre par sati, naručeno 05.12. tako da...![]()
Sent from my MI 9T using Tapatalk
Vratiću Kinezu 80% cene,
Kako ces mu vratiti? Ja sam hteo nesto da platim sto je stiglo posle dispute, kaze kinez posalji na paypall, reko koji ti je mail a on cuti?
I nikom nista, a dobru robu je poslao.
I konačno, stigla mi je neka PRAZNA pošiljka koju nisam ni naručio, neotvarana a prazna. Moja adresa i ime, letonska pošiljka od 31.12. Yanwen, a p.o. box Riga. Bizarno. Na paketu piše "plastic pipe ribbon", 1$.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari