Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije ni Brend, ako nije registrovan u APR-u, on ne moze da potpisuje nista ni sa kim, jer zakonski ne postoji. Oni su hteli da uzmu kanale pa da ih preprodaju ko zna kome i kako, bez znanja UMG. Drzavni pilicarski sistem[emoji769]
Supernova nije nikad ni predstavljen kao neka nova firma već kao brend Telekoma koji drži uniju nekoliko provajdera.
To sve piše na njihovom sajtu, ili izguglajte stare vesti, nikakva fantomska firma nije u pitanju nikada ni bila.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pitanje je šta su hteli da potpišu sa UM, možda su hteli da potpišu kao taj navedeni fantomski brend supernova. :)

Pitanje je šta su hteli da potpišu sa UM, možda su hteli da potpišu kao taj navedeni fantomski brend supernova. :)
Pitanje je takodje i šta je UM hteo da potpiše...
Očigledno su htele obe strane da potpisu ali na različite načine [emoji2960]

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Svakako supernove nema u apr-u sad sam proverio, dok sbb je u registrovan u apr-u.

Ja ovde vidim nameru SBB-a da zaradi pare bez ikakvog ulaganja.Korisnici SBB mreze placaju istu cenu za Eon light kao i korisnici Eona van mreze kojima SBB prodaje samomo aplikaciju. Svi mi koji nemamo sbb infrastrukturu moramo da platimo neki net da bi mogli da koristimo njihovu aplikaciju.Korisnik sbb mreze ne mora uposte da ima net da bi pratio njihovu ponudu. Tj sbb im obezbedjuje neki net za vracanje kanala unazad. Pri tome sbb ima trosak oko uvodjenja i davanja uredjaja na koriscenje korisnicima. Jedino su korisnici d3i usluge dobili nove uredjaje bez doplate,a i tusbb ne obezbedjuje net. Tako da mislim da je cena eona van mreze bezobrazno velika.

Skroz je logicno da je UM htela da se ogradi i da se ugovor potpise posebno za svakog od provajdera, jer pitanje je da li ce nekome nekada pasti na pamet da jos neke provajdere uvuce pod pred Supernova, jer UM formira cenu po broju korisnika kojima se emituju ti kanali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakara da li si ti pročitao da supernova nije registrovani brend, nema je u apr-u?

Skroz je logicno da je UM htela da se ogradi i da se ugovor potpise posebno za svakog od provajdera, jer pitanje je da li ce nekome nekada pasti na pamet da jos neke provajdere uvuce pod pred Supernova, jer UM formira cenu po broju korisnika kojima se emituju ti kanali.

Pa valjda za veci broj korisnika ide neki popust ;).Koliko znam oni opetteri koji nisu imali njihove kanale nakon sto su usli u Supernovu nisu dobili UG kanale tako da ta prica ne drzi vodu. Koliko vidim sad ce i cene iptv lista domacih provajdera da odu gore :)

Obavezne instrukcije koje su dobili službenici za podršku korisniciima koji se žale na ukidanje kanala SK i N1:
4f6eaea21054e62db4e00b8406d42af4.jpg

Pa valjda za veci broj korisnika ide neki popust ;).Koliko znam oni opetteri koji nisu imali njihove kanale nakon sto su usli u Supernovu nisu dobili UG kanale tako da ta prica ne drzi vodu. Koliko vidim sad ce i cene iptv lista domacih provajdera da odu gore :)

Pa operateri koji nisu imali te kanale nakon sto su usli u Supernovu nisu uvrstili u ponudu upravo zato sto je UM imala ugovor sa svakim operaterom posebno, a ne sa Supernovom i to su hteli i sad.

Obavezne instrukcije koje su dobili službenici za podršku korisniciima koji se žale na ukidanje kanala SK i N1:
4f6eaea21054e62db4e00b8406d42af4.jpg
Hahaha gde iskopa ovo? Imas insajdera? mislim da ce supervizor biti zatrpan mejlovima do ponedeljka. A evo ja bas trazim ovog Stefana sto je pisao na drustvenim mrezama da vidim kako izgleda. Stefko bio vredan i poslednjeg dana prosle godine pa poslao mail. Jos tada se znalo sta nam sledi. Kakvi crni pregovori.

PS. Slikao sam tvoj post. Stampam na A4 format i nosim da bacim pod nos SUPERNOVINOJ SALTERUSI kad odem u njihovoj poslovnici

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa valjda je logicno da su pokusali da kupe prava za sve operatere. To bi isto bilo kada bi sbb kupovao prava za neke kanale za Beograd,Kragujevac i Nis recimo. Logicno je da kupuju prava za celu mrezu. Valjda je u interesu da prodas prava za 210000 korisnika a ne za polovinu. Doduse ti manji operateri nemaju toliko korisnika. Pa UG sama sebi prodaje prava na Nova bih za 60centi po korisniku u Bosni i to objavljuje kao exluzivnu vest,kako ce njihovi korisnici imati taj kanal i dalje u ponudi. Pri tom pljuju po MTEL- i BH telekomu kako nisu hteli da plate za taj kanal. Pre nedelju dana objavljuju exluzivno kako uvode par novih kanala od 3.2 i onda na kraju vesti pisu kako izbacuju 5,6kanala Discovery grupe.
Previse je spinovanja sa obe strane ovde ljudi.

Pa valjda je logicno da su pokusali da kupe prava za sve operatere. To bi isto bilo kada bi sbb kupovao prava za neke kanale za Beograd,Kragujevac i Nis recimo. Logicno je da kupuju prava za celu mrezu. Valjda je u interesu da prodas prava za 210000 korisnika a ne za polovinu. Doduse ti manji operateri nemaju toliko korisnika. Pa UG sama sebi prodaje prava na Nova bih za 60centi po korisniku u Bosni i to objavljuje kao exluzivnu vest,kako ce njihovi korisnici imati taj kanal i dalje u ponudi. Pri tom pljuju po MTEL- i BH telekomu kako nisu hteli da plate za taj kanal. Pre nedelju dana objavljuju exluzivno kako uvode par novih kanala od 3.2 i onda na kraju vesti pisu kako izbacuju 5,6kanala Discovery grupe.
Previse je spinovanja sa obe strane ovde ljudi.

Ko garantuje da drzavi jednog dana nece pasti na pamet da MTS ostane samo mobilna telefonija, a da IPTV, net i fiksnu prenesu pod brend Supernova i na taj nacin Supernova “dobije” jos na stotine hiljada korisnika koji ce dobiti pristup ovim kanalima? Nisu ni ovi drugi cvecke, ali mi ocigledno ne vidimo isto ovu situaciju, sto je ok skroz.

Da li ima neko problem sa internetom? Da nema uopste ili su duge pauze od po desetak minuta? Da li oni normlni?

Posle "skidanja" ovih kanala, meni OTT android radi super, mnogo bolji kvalitet slike, i više ne baferuje, dokle ovako, ko zna

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk

Šteta što su uništeni mali operateri prelaskom u državno vlasništvo koliko god da su pre toga zavisili od većih igrača.
I šteta što nemamo otvoreno tržište i zdravu konkurenciju među kablovskim i iptv operaterima već gledamo ovu komediju sada.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Sve to meni sumnjivo, ajde da je kupljen jedan operater ili dva, već odjednom svi. Velika je tu mućka u pitanju

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Znam da je povezano sa politikom (a sta nije) ali spomene li jos neko politicke partije ili imenuje politicare ovde ima momentalno da leti na prinudni odmor. Moze i bez toga.

...riding on 720p...

svi koji imaju nalog za gledanje usluge "TV po tvom" mogu nesmetano ovde https://supernovaott.rs/ da prate SVE Sport Klub i ostale kanale koji su izbačeni sa STB i CAM modula. Pozz

Verovatno ce potrajati par dana posto su oni inace koristili signal i 20 dana nakon isteka ugovora..Polako izbacuju sa svih platformi takod a ako ne dodje do nekog preokreta taj signal nece ni biti dostupan ni na ott.Takod a uzivajte dok traje hahha..Onda mrak..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno