Šta je novo?

*Supernova - kablovski distributer

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ Deker PING ms
18
DOWNLOAD Mbps
58.35
UPLOAD Mbps
3.37 :trust: i nije nesto..

@ Deker PING ms
18
DOWNLOAD Mbps
58.35
UPLOAD Mbps
3.37 :trust: i nije nesto..

Ne znam na kom si paketu. I gde se nalaziš geografski.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Ping nikada manji od 8ms pa ide i do 30ms zavisi koje doba dana i da li je vikend ili ne. Dw ide di 120Mbps retko kada u proseku je 70Mbps uveče i vikendom pada oko 10Mbps, up konstantno 15Mbps. Lokacija Smederevo

Ping nikada manji od 8ms pa ide i do 30ms zavisi koje doba dana i da li je vikend ili ne. Dw ide di 120Mbps retko kada u proseku je 70Mbps uveče i vikendom pada oko 10Mbps, up konstantno 15Mbps. Lokacija Smederevo

A to meris prema kom serveru?

Da li neko ima resen problem sa smanjenom brzinom interneta i da li ima neko predlog kako se ophoditi prema njima u vezi sa tim? Tri meseca, poslepodne i u vece, brzina pada na 6-7/7-8. Zaludjuju me, svaki put tehnicarima kazu da dolaze u stan iako je evidentirano da je problem nema veze sa instlacijama u stanu.

Slabo citas temu, ja kukam ovde vec 2 meseca ali problem nije resen. Zvao sam ih mnogo puta, isao u poslovnicu, slao zalbu ratelu, pisao mailove, dopisivao se preko fejsa i nista. Od 5og decembra zovem i za to vreme su 2 puta dolazili i konstatovali da je sve ok. A meni brzina varira, imam packet loss, upload ne prelazi 6.4 uopste ni ujutro... A petak/sub/ned uvece upload padne 3-5 i varira i ispod toga...
Zadnji poziv mi je od 29.12 i od tog datuma niko nije dosao da pogleda jer smatraju da sam ludak koji izmislja da ne radi net a po njihovim "standardima" je ok da ja imam packet loss i da ne vidim nikad 8 upload.

Ako neko sa vektorove mreze ko ima ispravan net moze da okaci pingplotter test ka google.rs bas me interesuje da li ima packet loss. U vecernjim satima je pozeljno da se proveri bas me interesuje...

Prilozi

• WDSASDASSDA.png
    WDSASDASSDA.png
    80 KB · Pregleda: 124
  • dasda.png
    dasda.png
    85.7 KB · Pregleda: 112
  • y27654.png
    y27654.png
    117.2 KB · Pregleda: 105
  • 1uf.png
    1uf.png
    95.4 KB · Pregleda: 103
Poslednja izmena:
Jeste dobili račune za decembar? U Staroj Pazovi još nisu stigli...

Poslato sa Huawei P30 PRO pomoću Tapatoka
Nisam, zadnjih par meseci bas kasne sa racunima. Ajde pre bio strajk, ali sta je sad u pitanju,ko ce ga znati...

Послато са POCO F1 помоћу Тапатока

Slabo citas temu, ja kukam ovde vec 2 meseca ali problem nije resen. Zvao sam ih mnogo puta, isao u poslovnicu, slao zalbu ratelu, pisao mailove, dopisivao se preko fejsa i nista. Od 5og decembra zovem i za to vreme su 2 puta dolazili i konstatovali da je sve ok. A meni brzina varira, imam packet loss, upload ne prelazi 6.4 uopste ni ujutro... A petak/sub/ned uvece upload padne 3-5 i varira i ispod toga...
Zadnji poziv mi je od 29.12 i od tog datuma niko nije dosao da pogleda jer smatraju da sam ludak koji izmislja da ne radi net a po njihovim "standardima" je ok da ja imam packet loss i da ne vidim nikad 8 upload.

Ako neko sa vektorove mreze ko ima ispravan net da okaci pingplotter test ka google.rs bas me interesuje da li ima packet loss.
Ne znam što ti ne rešavaju. Moj predlog je da napišeš na email svoju reklamaciju i obrazloži je ratel test net izveštajem. To priznaju kao merenje. Usput meri jednom dnevno internet na ratel net test. Sačekaj desetak dana ako se ne jave i pošalji žalbu ratelu sa merenjima.
Usput, ne znam šta želiš, traži umanjenje računa ili raskid ugovora.
Alternativno ako imaš novca nabavi kod vip vikend tarifu sa ruterom - prvih sedam dana je u ceni rutera valjda je 4990 din a posle mesecno je 3600. Nema ugovorne obaveze placas samo onoliko koliko si sam odredio cenovnik je na period od dan nedelja ili mesec. Nema kvote dakle internet je neograničen.

SK1-5 ne rade, crno ali ima naziv kanala, dok SK6 radi, znaci da nesto cackaju, nije jos uvek ugasen SK...

Rade bez greške
2a5932fa1bdf13495801fc0c60dddbd5.jpg

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

@Deker prema svim serverima u Srbiji, počev od najbližih u Beogradu, pa do onih najdaljih. Merim preko win aplikacije speed test, speed.io,fast,ratel rezultat je potpuno isti na svima.
Očigledno je da im je zagušen link čim se to javlja u večernjim satima samo i vikendom. Nalazili su neki šum kada su bili par puta ali negde napolju na liniji , zadnji put kada sam prijavio rekli da su rešili taj šum na liniji, to jest čvoru, i ako ih niko nije video da su se peli na banderu.
A da situacija koju sam imao kada su navodno rešili taj šum, ladno su likovi poslali papirologiju gde su mi falskifikovali potpis i kao zamenili modem pa sam ostao bez neta od 03.do 07.01.jer su promenili mac adresu modema koji fizički nije zamenjen kod mene pa dok sam uspeo da se ubedim i dali mi naprednu podršku gde su mi rekli pa odakle taj modem kod vas kada vam je zamenjen i vratio čovek na stari modem koji je i dalje kod mene.

@Deker prema svim serverima u Srbiji, počev od najbližih u Beogradu, pa do onih najdaljih. Merim preko win aplikacije speed test, speed.io,fast,ratel rezultat je potpuno isti na svima.
Očigledno je da im je zagušen link čim se to javlja u večernjim satima samo i vikendom. Nalazili su neki šum kada su bili par puta ali negde napolju na liniji , zadnji put kada sam prijavio rekli da su rešili taj šum na liniji, to jest čvoru, i ako ih niko nije video da su se peli na banderu.
A da situacija koju sam imao kada su navodno rešili taj šum, ladno su likovi poslali papirologiju gde su mi falskifikovali potpis i kao zamenili modem pa sam ostao bez neta od 03.do 07.01.jer su promenili mac adresu modema koji fizički nije zamenjen kod mene pa dok sam uspeo da se ubedim i dali mi naprednu podršku gde su mi rekli pa odakle taj modem kod vas kada vam je zamenjen i vratio čovek na stari modem koji je i dalje kod mene.
Meni je ping standardno 5ms mereno na serverima iz Beograda. Ja sam iz Beograda. To kod tebe nije normalno. Pogotovo to sa oscilacijama u brzini. Predlog šta da radis sam napisao malopre u prethodnom postu.
Kod mene je rešen problem sa netom. Nadam se da će tako ostati. Bio je sistemski problem odnosno neko čvorište šta god to značilo. Problem se ispoljavao tako što sam recimo imao dobre brzine i ping prema radijusu sbb i beotelu. A jako loše prema mts (iako je to matična kuća ) telenoru vipu orionu i svim ostalim domaćim serverima. Download je bio 4-30Mbps ping 8 i više ms a upload standardan 15Mbps.
Dakle reklamacija na brzinu interneta, merenje ratel net test. Ratel test zna da baguje pa pokazuje izveštaj tek posle petog šestog merenja.
Ako imaš alternativu razmisli i o tome. Imaš razlog da raskineš ugovor.
Danas su cene paketa dostigle mesecan trošak za el. energiju koja za mene ima primat i realno je neophodnija za normalan život. Zato treba insistirati da se dobije šta se zapravo plaća.

"18.01.2020.

Obaveštenje za korisnike

Dragi korisnici,

Želimo da vas obavestimo da, uprkos velikim naporima, nismo uspeli da postignemo dogovor sa kompanijom United Media u vezi sa nastavkom emitovanja sledećih televizijskih kanala - svi Sport klub kanali, Pikaboo, Vavoom, Grand kanali, Cinemania, Lov i ribolov, N1.

U nameri da korisnicima na teritoriji Srbije omogućimo gledanje pomenutih kanala bez diskriminacije, prihvatili smo izuzetno visoku cenu koja nam je ponuđena, koja čak nije ni obuhvatala dozvolu za emitovanje svih kanala, poput Nove S i Nove Sport. Međutim, United Media je otišla korak dalje, kršeći zakon, zahtevala da podelimo tržište Srbije i korisnike, tako što bi jednima pomenuti sadržaji bili dostupni, dok bi drugi ostali uskraćeni bez ikakvog razloga.

Ističemo da će Supernova nastaviti da se na tržištu izdvaja najkvalitetnijom TV ponudom sa više od 250 kanala. Od Nove godine obogatili smo našu ponudu sa šest novih kanala (četiri CineStar, Toxic TV i Arena Esport), a u narednom periodu nastavićemo sa još atraktivnijim sadržajima na zadovoljstvo korisnika.
Uskoro vas očekuje novi Max paket koji nudi internet neverovatne brzine do 1000 mb/s, uslugu napredne pametne televizije „TV po tvom“ i brojne druge pogodnosti, kao i mogućnost kupovine televizora na 24 rate bez kamate.

Hvala na razumevanju!

Vaša Supernova"

Mislim da će sad da pljušte raskidi ugovora

Ako neko sa vektorove mreze ko ima ispravan net moze da okaci pingplotter test ka google.rs bas me interesuje da li ima packet loss. U vecernjim satima je pozeljno da se proveri bas me interesuje...

Jesam citao. Ali izgleda da smo svi oguglali na problem koji imamo, pa se tek ponekad setimo d itamo za update. Kod mene dolaze svakog dana i odu uvek sa zakljuckom da je vani problem, u vezi spolja. Sada brzina ne prelazi 20/7mb sto je uspeh za posle 17h. Ping je od 10-13. Serveri razni, speed test razne aplikacije. Jos sam im objasnio da nije problem da sacekam da se resi tad i tad, ali da bude reseno. Bez uspeha. Pokajah se zestoko.

Meni je ping standardno 5ms mereno na serverima iz Beograda. Ja sam iz Beograda. To kod tebe nije normalno. Pogotovo to sa oscilacijama u brzini. Predlog šta da radis sam napisao malopre u prethodnom postu.
Kod mene je rešen problem sa netom. Nadam se da će tako ostati. Bio je sistemski problem odnosno neko čvorište šta god to značilo. Problem se ispoljavao tako što sam recimo imao dobre brzine i ping prema radijusu sbb i beotelu. A jako loše prema mts (iako je to matična kuća ) telenoru vipu orionu i svim ostalim domaćim serverima. Download je bio 4-30Mbps ping 8 i više ms a upload standardan 15Mbps.
Dakle reklamacija na brzinu interneta, merenje ratel net test. Ratel test zna da baguje pa pokazuje izveštaj tek posle petog šestog merenja.
Ako imaš alternativu razmisli i o tome. Imaš razlog da raskineš ugovor.
Danas su cene paketa dostigle mesecan trošak za el. energiju koja za mene ima primat i realno je neophodnija za normalan život. Zato treba insistirati da se dobije šta se zapravo plaća.

Upravo o tom problemu se iradi. To i mi znamo i oni. Ali nikako da se resi.

od 03.02 ocekujte da i ovo prestane da se emituje kod SuperNova: Discovery, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Showcase, Food Network i FLN + Eurosport 1 i 2

Poslednja izmena:
od 03.02 ocekujte da i ovo prestane da se emituje kod SuperNova: Discovery, Animal Planet, Discovery Science, Discovery Showcase, Food Network i FLN + Eurosport 1 i 2
Baš bezveze. Mislim da stvarno ću da se pozdravim sa supernovom

A tako. A pa nece moci tako. Krsenje ugovora decice moja mala neartikulisana iz Glupernove. Vec koliko u ponedeljak sam kod vas da rascistimo ovo navlacenje naroda na "najbolji ugovor na svetu". Bye bye Glupernova. P.S. Bericrasa je u pravu,i ja imam tu istu informaciju sa istim datumom za Eurosport 1 i 2.

Sramota sta nam rade a i dalje cutimo i trpimo! Najbolje je da ugase sve kanale a mi da im i dalje placamo,najskuplje za najgore!

Lol a ja sklopio ugovor pre 20 dana tv+net+fixni. Da li imam pravo na raskid sad?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja juce produzio na dve godine, dobio mesec gratis, znaci srecnik samo takav :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno