Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 9

Ovo sam i ja video da je u feb A10 za N9.

Verovatno za nas koji smo telefo e kupovali na balkanu ili kod operatera

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Svi mi uzimamo na balkanu, smo sto preko odina ubacimo rucno A10.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ja imam UAE verziju, i stigao official pre par dana, za sada utisci pozitivni, baterija čini mi se za nijansu bolja...

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da li ima neko tel iz Telenora da potvrdi da je stigla 10.
411f7c157768ecfb25867d11d8e26550.jpg

VIP SRB -za sada ništa ...

Da li je dobio neko sa SD verzijom desetku?

Poslato sa VOG-L29 uz pomoć Tapatoka

Da li ima neko da uživa u telefonu i koristi isti bez da mu se sve svodi na vijanje nadogradnji?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ja ! Javio sam se samo zato što sam pretplaćen na temu pa mi TT javio . Uživam , super je , još uvek malo velik .

Da li ima neko da uživa u telefonu i koristi isti bez da mu se sve svodi na vijanje nadogradnji?

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
Nama je telefon toliko dobar i ovo je prvi posle s7 da nema zamerki tako da jedino sta mozemo da pisemo u ovoj temi su "update" i to samo da tema ne bi zamrela, ovde se napise neki post samo kad izadje neka zakrpa i sad kad bude izasao A 10 pisacemo prvih 7 dana kako s ekome svidja i posle nema pisanja do sledece zakrpe [emoji23]

Nama je telefon toliko dobar i ovo je prvi posle s7 da nema zamerki tako da jedino sta mozemo da pisemo u ovoj temi su "update" i to samo da tema ne bi zamrela, ovde se napise neki post samo kad izadje neka zakrpa i sad kad bude izasao A 10 pisacemo prvih 7 dana kako s ekome svidja i posle nema pisanja do sledece zakrpe [emoji23]

+1 sve rečeno.
Dodao bi još mala zamerka telefonu je baterija na Exsinos čipsetu.
Ostalo savršeno.

Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока

I to je pitanje koliko je baš lošija baterija - 6 sati SOT na 4g, na WiFi oko 7. Nebitno je da li dan završiš za 20 ili 40% baterije, opet uveče mora na punjač. Bitno je da izdrži ceo dan, a 6/7 sati SOT za jedan dan je dovoljno za 95% korisnika.

^
True .
I onako ga pred spavanje stavljam na punjač , jer dva dana neće izdržati .

Nadam se da ću za koji dan i ja da uživam u telefonu i da koristim isti bez vijanja nadogradnji :d Zavisi od mog biz menadžera u Telenoru, nema ga da se javi :trust:

I to je pitanje koliko je baš lošija baterija - 6 sati SOT na 4g, na WiFi oko 7. Nebitno je da li dan završiš za 20 ili 40% baterije, opet uveče mora na punjač. Bitno je da izdrži ceo dan, a 6/7 sati SOT za jedan dan je dovoljno za 95% korisnika.
Ne za 95% nego za 99.9%

Svaka čast onom ko gleda 7 sati u telefon. Svaki dan.

^ to si u pravu 101%. Meni na svakom traje od 7h ujutro do sutradan navece. Tipa 1.5 dan. Maksimalno imam 3h sota na dan i to uglavnom ako je vikend.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Na s7 google services mi je bio glavni potrošač, sada nije više tako
2ce5c251a899636718415cab8adc1409.jpg

Vip!

Telenor takođe. Ali nema potrebe za update-om, radi sve sada OK.

Instalirana 10ka, stigla za SEE, veceras cu da odradim hard reset, tel. na fabricko pa cemo videti kako ce se pokazati.

Instalirana 10ka, stigla za SEE, veceras cu da odradim hard reset, tel. na fabricko pa cemo videti kako ce se pokazati.

Instarano, uradjen hard reset. Telefoni kao na heroinu , pola tipki jedva radi... Debakl !!

Vidiš, ja nisam odradio HR i radi ko zmaj ;)

Nisam ni ja odradio za sad HR,sve radi odlično.

Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока

Definitivno sam unakazii fon , ako ovako bude radio do sledeçeg update , ide na dobosh...

Sta ti radi lose,ja sam juce ubacio radi bas lepo.

Pre ce da bude da ti neka app nije prilagodjena za A10 pa jede resurse. Evo bez HR radi odlicno.

Nazad
Vrh Dno