Šta je novo?

IPTV iskustva (FAQ i pravila u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja se nešto zainteresovao za neku IPTV listu, da probam malo. :D

Da li GOTiT i TVViet imaju sledeće kanale i opcije?

Kanali:
Arena sport 1-5 (SR) [HD], Arena sport 1-6 (HR) [HD], Sportklub 1-3 (SR) [HD] + Sportklub 4-10 (SR) [SD] + SKHD, HBO 1-3 (SR) [HD], Cinemax 1-2 (SR) [HD], Eurosport 1-2 (SR) [HD]. Ovo su mi ono, top kanali koje želim.

Opcije:
EPG za sve kanale

Što se tiče EPG-a otprilike sam ukapirao kako sam da ih ubacim, samo pitam dal' možda ova gore dva navedena IPTV-a nude EPG. Zgodna opcija, ne?

I da li imaju uredne liste? :D Trenutno koristim test listu Supernova IPTV. Liste su katastrofa, od Ex yu sportskih samo je Arena 1 HD, a ostali kanali em što nisu HD već su u razmeri 4:3 i čak i manji. S' obzirom da gledam kroz Kodi, naravno, mogu i sam da podešavam/raspoređujem kanale/grupe ali valjda malo truda mogu da ulože da budu te liste urednije...

Još neka preporuka pored GOTiT i TVViet-a? :)

Ima gotit sve te kanale
Epg možeš da namestiš

Tvviet ima sve te kanale i epg koji radi

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Tvviet jeste bolji od Gotit liste ali ne onoliko koliko je od nje skuplji.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Hvala svima na idejama i predlozima.
Najvise me interesuju kanali iz US-a & UK-a.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Kako da ubacim ovu listu u svoj LG TV? I šta treba da tražim od njih kad poručujem? Uzeo bih mesec dana da probam pa ako mi se svidi nastavio bi sa pretplatom.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока

Kako da ubacim ovu listu u svoj LG TV? I šta treba da tražim od njih kad poručujem? Uzeo bih mesec dana da probam pa ako mi se svidi nastavio bi sa pretplatom.

Skini aplikaciju smart iptv ili ssiptv..smart je besplatna 7 dana posle se placa 5eur jednokratno. Ssiptv je besplatna ali bolja je smart iptv, probaj obe pa vidi koja ti se vise svidja. Onom od koga uzmes listu posaljes mac adresu i oni ti ubace listu.

Koju mac adresu koristim? Onu koju mi pokazuje smart iptv aplikacija ili kad uđem u podešavanja TV-a pa o tv-u. Stoji Mac adresa žičano.
TV mi je povezan bežično na ruter ako je to bitno.

Ima gotit sve te kanale
Epg možeš da namestiš
Kako da ubacim epg u mag250?

Dobio sam uredjaj na poklon, bivši vlasnik neće da se bakće više pa prešao na EON. Ima neka lista još 2 meseca nije loša ali epg na svakom 150om kanalu

Poslednja izmena:
Koju mac adresu koristim? Onu koju mi pokazuje smart iptv aplikacija ili kad uđem u podešavanja TV-a pa o tv-u. Stoji Mac adresa žičano.

Mac adresu iz aplikacije

Tvviet jeste bolji od Gotit liste ali ne onoliko koliko je od nje skuplji.

Da dopunim samog sebe. Mislio sam na samo na Ex-yu kanale, što se tiče inostranih Tvviet tu nema šta da traži pored Gotita koji ima sve što vam padne na pamet.

Možeš i na siptv sajtu sam da ucitas m3u listu i da podesis epg, samo ti treba mac adresa televizora.

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

Hm ... sta znam ...

Viet ne daje u .m3u varijanti sto se meni barem ne dopada.

Sigurno da je bolji od kineza za Ex-yu podrucje ali je kinez mnogo jeftiniji i ima sasvim solidan izbor ex-yu kanala, pa ko sta voli ...

Kako da ubacim epg u mag250?

Dobio sam uredjaj na poklon, bivši vlasnik neće da se bakće više pa prešao na EON. Ima neka lista još 2 meseca nije loša ali epg na svakom 150om kanalu

Ne znam. Ne koristim mag

Kako se ubacuje epg u siptv aplikaciji?

Ako sam dobro shvatio za gotit moze samo da se gleda 1 stream ali moze sa razlicith uredjaja samo ne istovremeno?

Da ja koristim iptv na smart tv,android boksu i na coreelecu ali naravno ne istovremeno.

Mac adresu iz aplikacije

Kinez mi je poslao listu međutim sad ne može da mi se pokrene aplikacija smart iptv. Samo okreće one kockice i posle nekog vremena izbaci me na početni ekran. Ni posle reinstalacije aplikacija se ne pokreće.

Kako u kodi da ubacim Gotit listu, može li mali hint?

Kinez mi je poslao listu međutim sad ne može da mi se pokrene aplikacija smart iptv. Samo okreće one kockice i posle nekog vremena izbaci me na početni ekran. Ni posle reinstalacije aplikacija se ne pokreće.

Napravi factory reset tv-a, pa onda ubaci listu preko browsera

Iskreno, za EXYU kanale (osim Slo i MK) najkvalitetniji je TvViet (pogotovo sportski kanali). A što se (belo)svetskih kanala tiče - toga ima u listama i na pretek. Bilo iz stalkera, bilo iz drimboksova (oni su najkvalitetniji), bilo iz tih klasičnih listi poput Gotit-a.

Gotit na telefonu nece da mi azurira kanale, izbaci ono belo downloading i tako vrti u nedogled. Ima li neko resenje?

Probaj IPTV smarters aklikaciju. Preko nje učita sve.

Jesu, al nemam Nova Sport, jer su mi stari kanali učitani.

Onda se izloguj pa se ponovo uloguj. Ili obriši keš.
Ja nisam imao tih problema nikada, uvek je sveža lista, kad god startujem app

Planiram da uzmem 3 meseca sada kada krene LŠ ponovo.

@renne onaj oglas sa alija sto si okacio to sve sljaka mogu njega da pazarim?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno