P
poopBot
Guest
odgledo danas prvu sezonu Mr Inbetween, malo nerealna serija al ono nije losa drzi paznju sta znam 6-7/10
Ja sam blago razočaran od sredine druge sezone, prekomplikovali su...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Ja očekujem poslednju sezonu Homeland.
Trebala bi uskoro izaći.
Crisis on Infinite Earths
Part 4 - Arrow epizoda
Sad je sve povezano,tako iznenada i bez najave,u jednom munutu su sve povezali.
Onda tek shvatiš koliko spojleri i Leak upropaste ugođaj.
Niko ovo nije očekivao ni nadao se.
Sad je sve deo Arroversa svaki film,svaka serija,svaki Animirani film i serija koje je DC ikad snimio i napravio.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
PS. A sve je počelo od jedne male serije koja je KIDALA iz nedelje u nedelju.
Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока
Crisis on Infinite Earths
Part 4 - Arrow epizoda
Sad je sve povezano,tako iznenada i bez najave,u jednom munutu su sve povezali.
Onda tek shvatiš koliko spojleri i Leak upropaste ugođaj.
Niko ovo nije očekivao ni nadao se.
Sad je sve deo Arroversa svaki film,svaka serija,svaki Animirani film i serija koje je DC ikad snimio i napravio.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
PS. A sve je počelo od jedne male serije koja je KIDALA iz nedelje u nedelju.
Послато са SM-Note 9 помоћу Тапатока
Kako nije očekivano kad je po samoj priči u stripu rezultat Krize nestanak multiverse-a i nastanak jednog, objedinjenog univerzuma.
Po meni komplet Kriza traljavo i dečije odrađeno, efekti puni nekih jarkih boja, na momente deluje da će preći u crtani film. Konfuzna priča, sa previše informacija, previše drame i patetike (boljka CW-a). Akcije ukupno možda 15, 20 min od 200 koliko traje sve zajedno.
Moglo je to i bolje, imali su dobar potencijal i materijal, realizacija 3/10.
Sent from my moto g(7) using Tapatalk
U principu treba početi sa Arrow iz 2012,pa nastaviti sa The Flash mislim da je počeo 2015.Jel moze nesto za neupucene, o cemu je rec, i od cega poceti, the arrow iz 2012? ili treba uporedo vise serijala?
Dace bog da ga emituju 3022 godine. Zgadio mi se Game of Thrones i sve sto ima veze sa tom serijom.‘Game Of Thrones’ Prequel ‘House Of The Dragon’ To Launch In 2022
https://deadline.com/2020/01/game-o...o-boss-more-got-pilot-naomi-watts-1202831792/
Daleko 🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari