Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Covek ga kupio iz oficijalne prodavnice a ti si mozda uzeo kinesku kopiju kineza.

Ja nisam imao nijedan Curren, ali pisali su ovde ljudi da su loši satovi, loši mehanizmi i generalno kvalitet.
Ima za te pare dosta bolje da se nađe.

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Naviforce, Pagani design, Cadisen, Parnis...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Imate temu o satovima, nema potrebe da i ovde otvaramo polemiku.

Čoveče, kaže drugar ima kao nekih winter nazovi popusta na aliju, ne treba mi ništa ali ajd za par dolara da kupim onaj peeler za povrće/voće, to mi je već davno u viš listi.
Gledam, niko ne nudi singapursku poštu! to pod jedan a pod dva peeler tipa 60 centi do 1.20$ za fensi verziju a aliexpress standard šhiping tipa 3$+ !!!
Dali se još neko seća kako smo pre godinu dana imali free registered shipping :(
Enivej, imao sam 5€ na kartici pa sam naručio 3 peelera sa najjeftinijim šipingom bez praćenja, valjda će jedan doći.

Zašto da ne, jednostavnije je da klikne dva puta nego da ide na pijacu ili gde već da juri.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Na pijacu ne mogu da idem jer je četvrtkom a ja odem na posao pre no što se raspakuju prodavci, po prodavnicama tipa maxi, idea isl je oko 600 din koliko bi koštao i sa KP, ovako za 600 din mogu 3-4kom da uzmem.

Kada realno pogledamo , nije ni cudo sto je dostava iz Kine u kolapsu.

Neverovatno je kakve i koje kolicine "gluposti" se narucuju i jos neverovatnije po kojim cenama oni sve to salju.

Da ne ispadne kako nekoga prozivam i sam imam takve primere :p

kp.jpg
kpo1.jpg

p1.jpg

To se kupuje u Ikei.

WTF???
Moj kolega je kupio ovaj sat istog proizvođača,
ne radi mu gornji druker, pri podešavanju vremena kazaljke kao da će da otpadnu,
nisam siguran rade li mu brojčanici, kućište nije od čelika, preglomazan, pleKana narukvica.
Koja crna preporuka, ovo je neopevani krš.

Nemam pojma, ovaj sto sam okacio mu radi super, sve radi, bas je zadovoljan. On je dobio preporuku od kolege koji ima 3 takva sata koji je isto zadovoljan. Ali ajde, kaze neko da ima i tema o satovima, pa necemo ovde.

Poslednja izmena:
@NShappy Ja sam gledao INVU koji sam preporucio, medjutim tad je vec bio kraj leta, pa nije bio neki izbor, jer ih dosta ljudi hvali i kupuje. Sad cekam mart, jer im je tad sajam valjda. To su mi rekle tri zene u tri razlicite opticarske radnje i gotovo kod svih je postojala mogucnost da odaberes skoro koji hoces ram (ne eksplicitno INVU), sa izborom dioptrije i boje stakala. Ja nemam dioptriju, pa me nije ni zanimalo to, samo su mi naznacile da postoji ta opcija.

Da da, ok, te sunčane tipa Aviator, mogu da se rade u dioptrijskoj varijanti, jer su im stakla relativno ravna.
Ali nešto ovakvo npr (prvi izgooglani primer), ne može jer je suviše zakrivljeno. Ideja je da takvo staklo da zaklanja i periferni vid, što zaista volim kod sunčanih naočara.
E, sada sam prešao na multifokalna stakla, tek to ne može svaki oblik koji nam se svidi. :(

Jesi li gledao ovako nesto ?
Ja koristim ovako nesto i mogu ti reci da je veoma dobra stvar. Kod kuce skinem deo za sunce i sluze samo kao dioptrijske.
https://img.goglasi.com/img/182131871
Na kraju i imam takvo nešto, tj. ovakvo, univerzalno. Stavljam preko dioptrijskh naočara. Koristim samo u vožnji, i možda baš kada sedim na plaži.

Poslednja izmena:
Preporuka za ovaj sat, moj otac ga ima od aprila 2019. i bas je zadovoljan. Obicno kosta oko $25, sad vidim da je opet na snizenju oko $17.

Ja ne volim kada nigde ne postoji fotografija sata. Ovo prezentovano na Ali-ju su CGI renderi, na kojima sat deluje savršeno.

Poslednja izmena:
Sat nikada na slici ne moze da izgleda dobro kao na renderu. Zato svi print ad-ovi za satove su render.

Ali upravu si slika govori 1000 reci

Taj sat gore, da je "pravi", kostao bi 5000+$, mogu da zamislim nasta lici uzivo sa toliko delova, kad je 16$.

Treba i meni 200 km. Kad idem, i kad mi je na ruku kupim još nešto osim seckalice za krompir.

To za ljustenje voca sam uzeo u lokalnoj plasticarskoj radnji za 70 ili 80 dinara pre par dana. Cisto da znate i da se ne maltretirate narucivanjem.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Kada realno pogledamo , nije ni cudo sto je dostava iz Kine u kolapsu
Da li ima nekih novosti za 11.11. narudzbine? Cekam 5-6 paketića, od koji je jedna mikroskop, produzio sam kod svih zastitu, ali nista se ne dešava, kao da su stale u vremenu i prostoru, a nove narudzbine stižu redovno.

Pa jel registirvana pošiljka? Tu bi trebalo da imaš informacija da li je jos na aerodromu, u letu, u našoj pošti, na carini... Meni su odavno stigle te od 11.11, ako su neregistrovane možeš samo da čekaš.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Registrovane su sve, ali nisu izasle iz kine.

Jesu bar došle do Bejinga? Znači evo već dva meseca ce biti, to je baš mnogo, ako nisu stigle do Beijinga, ja bi tu otvorio dispute ako je nešto vrednije.

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

ovakvo, univerzalno.[/URL] Stavljam preko dioptrijskh naočara. Koristim samo u vožnji, i možda baš kada sedim na plaži.
Ovo mi deluje kao dobra stvar za voznju. Nisam ovo vidjao do sad niti znam kako funkcionise ali pretpostavljam.
Koji po redu bi trebalo uzeti sa tog linka? Gledam samo da mi dimenzije odgovaraju ili ima jos nesto?

Ljustilice imate u kineskim,u metalac prodavnicama,mozda su i kvalitetnije,na pijaci...
Sto se tice Beelinka neko je pitao...verovatno je softver jos nije ispeglan...ali bice.
Ima li neko preporuku za osvetljenje kuhinje,imam led diode,ali nisam zadovoljan,trazim nesto malo bolje.

Nazad
Vrh Dno