Ja ga imam i to je jedina stvar koju mogu da kazem da je Ikea i da ne valja. Previse su mu visoko nosaci ostrice i udaraju u vocku povrcku.To se kupuje u Ikei.
WTF???
Moj kolega je kupio ovaj sat istog proizvođača,
ne radi mu gornji druker, pri podešavanju vremena kazaljke kao da će da otpadnu,
nisam siguran rade li mu brojčanici, kućište nije od čelika, preglomazan, pleKana narukvica.
Koja crna preporuka, ovo je neopevani krš.
@NShappy Ja sam gledao INVU koji sam preporucio, medjutim tad je vec bio kraj leta, pa nije bio neki izbor, jer ih dosta ljudi hvali i kupuje. Sad cekam mart, jer im je tad sajam valjda. To su mi rekle tri zene u tri razlicite opticarske radnje i gotovo kod svih je postojala mogucnost da odaberes skoro koji hoces ram (ne eksplicitno INVU), sa izborom dioptrije i boje stakala. Ja nemam dioptriju, pa me nije ni zanimalo to, samo su mi naznacile da postoji ta opcija.
Na kraju i imam takvo nešto, tj. ovakvo, univerzalno. Stavljam preko dioptrijskh naočara. Koristim samo u vožnji, i možda baš kada sedim na plaži.Jesi li gledao ovako nesto ?
Ja koristim ovako nesto i mogu ti reci da je veoma dobra stvar. Kod kuce skinem deo za sunce i sluze samo kao dioptrijske.
https://img.goglasi.com/img/182131871
Preporuka za ovaj sat, moj otac ga ima od aprila 2019. i bas je zadovoljan. Obicno kosta oko $25, sad vidim da je opet na snizenju oko $17.
Do Ikee treba da vozim 15km u jednom smeruTo se kupuje u Ikei.
Uvek mozes da ogulis krompir sa njim ako ne radi
Da li ima nekih novosti za 11.11. narudzbine? Cekam 5-6 paketića, od koji je jedna mikroskop, produzio sam kod svih zastitu, ali nista se ne dešava, kao da su stale u vremenu i prostoru, a nove narudzbine stižu redovno.Kada realno pogledamo , nije ni cudo sto je dostava iz Kine u kolapsu
Ovo mi deluje kao dobra stvar za voznju. Nisam ovo vidjao do sad niti znam kako funkcionise ali pretpostavljam.ovakvo, univerzalno.[/URL] Stavljam preko dioptrijskh naočara. Koristim samo u vožnji, i možda baš kada sedim na plaži.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari