Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Da li ste imali prilike da testirate na ovim kinezima blu ray filmove u kombinaciji sa 5.1 zvukom (dts, dolby...)?ima li neki koji to može da odradi bez problema?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Je li ovaj S905x3 u nečemu osakaćen u odnosu na S905x2,ko što su na S905W osakatili frejmrejt u odnosu na S905X.Pošto gledam cene boksova ovi sa S905x2 svaki od njih je skuplji po jedno 10-20 evra u odnosu na boksove sa S905x3 čipom. Čak i iste marke boksova npr H96 u varijanti S905x2 2/16 košta skoro pa koko S905x3 4/64.Pregledom karakteristika jedino sam uočio da su S905X3 boksovi sa DDR3 ram memorijom u odnosu na S905X2 koji imaju DDR4 ram memoriju pa dal je tu ta razlika u ceni ili ima još nešto.

Pazi amlogic s905x3 vs s905x2 uopste nije osakacen ,e sad puno je krs boxeva na trzistu.... uglavnom su losa napajanja ,krs hdmi kablovi,krs (jeftina plastika) kucista a za kvalitet pcb da ne pricam-to je jednostavno tako...i bice tako sve dok lova igra glavnu ulogu.

Sramota je koliko je tek losa ponuda evo kod nas na kp to je strasno sta pojedini prodavci prodaju ali izgleda da lova igra svoje.Ljudi ne kapiraju da nesto sto naizgled ima istu ili slicnu specifikaciju nije isto....Da nije kp nebi ni znao da su se pojavili uredjaji sa 6gb ram :)a i ovde na forumu malo malo pa se neko javi sa pricom o uredjaju sa nepostojecom spec...

Poslednja izmena:
Jedno pitanje narucio sam Tanix 9s i on ima sd karticu e sada posto zelim da instaliram coreelec zanima me moze li da se iskoristi micro sd kartica sa adapterom na sd.Hoce li to moci ili moram kupiti sd karticu.

Racunam da je za njega micro sd u sd adapteru potpuno isto sto i obicna sd.

Resio sam da uzmem Teslu 43T319BF koji je radjen u saradnji sa TCL-om za 22 000,
medjutim vidim u radnji Fox sa UHD i slika u poredjenu sa Hisense full HD je perfektna,iako je Fox,e sad ne mogu se setiti koji je model,
da li neko ima Fox 43DLE788 HUD sa android 9 i 1,5gb rama,29 000,
i Vox ADS314MU sa android 9,drugih podataka nema,cena takodje 29 000,
ili ipak uzeti Teslu full HD i andorid box,
molim za pomoc u toku dana,da bih narucio tv a onda eventualno i box.
Unapred hvala.

Pa pomenuo sam android televizore a i ljudi se ovde razumu u celu pricu.
Narucen Tesla a sad se bacamo na android,resio sam da to bude Tanix ali eto Beelink znam da je kvalitetniji i videh ga na akciji sa ddr4 memorijom i razmisljam o njemu...
A sta me muci?
Beelink GT1mini-2 Android 9.0 Smart TV Box Amlogic S905X3 4GB DDR4 64GB Set top Box support Netflix HD
je US $94.27 plus dostava US $5.28 ,do danas bio nekih 65 dolara plus dostava US $5.28 ,a danas je na akciji za US $59.39 + dostava $5.28 i ja imam neki kupon od 2 dolara.
Kolika bi mi bila carina i pdv?I hoce li mi obracunati carinu po ceni od 60 ili 95 dolara ili ipak uzeti Tanix?

https://www.aliexpress.com/item/4000300180964.html?spm=2114.12010612.8148356.1.59bc507dRSzbxG

https://www.banggood.com/Tanix-TX3-...rol-p-1582531.html?ID=533601&cur_warehouse=CN

Kad ti roba stigne na carinu pošalješ im mejl sa dokazima o kupovini, skrinšot transakcije i izvod iz banke. Obračunaće ti dažbine na iznos koji si platio.

Kad ti roba stigne na carinu pošalješ im mejl sa dokazima o kupovini, skrinšot transakcije i izvod iz banke. Obračunaće ti dažbine na iznos koji si platio.

Koji je mejl,koliko bi me kostala globa od strane drzave koja mi je omogucila da pazarim cak u Kinu?

Imaš temu o carini, prežvakano 1000 puta. Najmanje...

Ja narucio Beelink GT1mini-2 pa kako bog da za dazbine.

Kako cu zanati da je na carini?
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
30% carina,20% pdv,ispasce nekih 9700din gruba matematika.

Resio sam se za Tanix s obzirom da je za majku,valjda ce raditi svoj posao a nekad cu uzeti i Beelink za sebe.

*mjau**mjau**mjau* na KP mi traze 12500 plus postarina bilo bi 13000 ovako mozda bude nesto i manje.

30% carina,20% pdv,ispasce nekih 9700din gruba matematika.

Resio sam se za Tanix s obzirom da je za majku,valjda ce raditi svoj posao a nekad cu uzeti i Beelink za sebe.
Kakvih bre 30% carina i 20% pdv? Pa ne kupujes spejs satl da ti budu troškovi 10 hiljada dinara na android box...

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Svojevremeno za Beelink gt1 ultimate of 60€ sam dao oko 1100 dindži za neke troškove. Doduše to je bilo pre godinu dana

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Jeste usteda,nekih 3 000,jedino ako je nekom bas hitno pa da uzme na KP.

Kakvih bre 30% carina i 20% pdv? Pa ne kupujes spejs satl da ti budu troškovi 10 hiljada dinara na android box...

Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока

Koliko vidim tako pise na temi,ili sam ja nesto pogresio?
Ako ima neko da me ispravi?

Poslednja izmena:
Pogresio si. Pogledaj ponovo.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ne znam sto vas mrzi. Bukvalno prvi post, 10ak sekundi mi trebalo.
"1.2. Na robu preko 50e vrednosti, poslato obicnom postom, naplacuje se i PDV i carina (32% ukupno, 10% carina, 20% PDV na tu vrednost (110%) = 132%)

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Svojevremeno za Beelink gt1 ultimate of 60€ sam dao oko 1100 dindži za neke troškove. Doduše to je bilo pre godinu dana

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Jesi li im slao (mail)neke dokaze o placanju ili su oni sami odredili po svome?

Ja sam slao niškoj carini. Posle nekoliko e-mail za razne pakete odgovorili su mi da se obratim niškom poštanskom centru i da oni nemaju brojeve praćenja. Naplatili su PDV po cenama na paketima.

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Kod Fante meni promakao mi box s za 60e. Bas dzaba.

Април 2018. Узео GT1 ultimate ,gearbest. Цена била ~60 € са трекингом. Наши наплатили округло 700 дин. Ништа нисам слао царини. Кинези налепили да је вредност пошиљке неких 25€, али мислим да се цариници нису обазирали на то.
Узгред, пре неколико дана поручио другару овај бокс
X96 Air Smart Android 9.0 TV Box - China EU Plug 4G with 32G https://gearbest.app.link/ektJqH7k22
Кад стигне јављам утиске.

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

ja sam za GT1 ultimate platio 3000din carine
placen oko 90$, tacno su u dolar znali koliko kosta.

nakon njega sam narucio h96pro+ i platio standardnih 600din

Poslednja izmena:
Matematicki tanix bi me kostao oko 5300 a beelink oko 8400,beelink je bolje resenje,s obzirom da je kao sto rekoh za majku,videcu kako stojim s novcem i 9 januara narucujem i box.

Nazad
Vrh Dno