Je li ovaj S905x3 u nečemu osakaćen u odnosu na S905x2,ko što su na S905W osakatili frejmrejt u odnosu na S905X.Pošto gledam cene boksova ovi sa S905x2 svaki od njih je skuplji po jedno 10-20 evra u odnosu na boksove sa S905x3 čipom. Čak i iste marke boksova npr H96 u varijanti S905x2 2/16 košta skoro pa koko S905x3 4/64.Pregledom karakteristika jedino sam uočio da su S905X3 boksovi sa DDR3 ram memorijom u odnosu na S905X2 koji imaju DDR4 ram memoriju pa dal je tu ta razlika u ceni ili ima još nešto.
Kad ti roba stigne na carinu pošalješ im mejl sa dokazima o kupovini, skrinšot transakcije i izvod iz banke. Obračunaće ti dažbine na iznos koji si platio.
Kakvih bre 30% carina i 20% pdv? Pa ne kupujes spejs satl da ti budu troškovi 10 hiljada dinara na android box...30% carina,20% pdv,ispasce nekih 9700din gruba matematika.
Resio sam se za Tanix s obzirom da je za majku,valjda ce raditi svoj posao a nekad cu uzeti i Beelink za sebe.
Kakvih bre 30% carina i 20% pdv? Pa ne kupujes spejs satl da ti budu troškovi 10 hiljada dinara na android box...
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Pogresio si. Pogledaj ponovo.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Jesi li im slao (mail)neke dokaze o placanju ili su oni sami odredili po svome?Svojevremeno za Beelink gt1 ultimate of 60€ sam dao oko 1100 dindži za neke troškove. Doduše to je bilo pre godinu dana
Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
Naplatili su PDV po cenama na paketima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari