Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

koliko uopste ustedite s tim narucivanjem mi boxova kad platite pdv? u odnosu na oglase naravno...meni na prvi pogled deluje kao cimanje za sitnu ustedu...ako uopste izadje jefitnije u nekim slucajevima...

Ja bih lično malo istraživao po 4pda i freaktab pa tek onda prelomio. Nije da su neke pare ali čekaš, pa carina, pa na kraju ispadne...[emoji4] Gledao bih koji ima bolju podršku, više romova, i manje prijavljenih problema.

Mozes i Mibox 3 da uzmes,mislim da je identican hardver a jeftiniji je ako ga uzimas preko AE. Oba Mi boxa imaju sertifikat za Netflix ako ti zatreba nekada a i HBO Go odlicno radi. Za Kodi da ne pricam. Ako ce ti sluziti samo za to( kao recimo meni,plus imam Eon ) odlican je izbor za ok novce. Jedina mana za neke je sto Mibox nema mrezni prikljucak nego samo wifi. Meni radi odlicno na drugom kraju stana na 2.4ghz . Probao sam na 5ghz i radi bas dobro.

To sto nema mrezni prikljucak mi ne smeta, svakako ne volim kablove. Wifi ce odraditi posao. Imam jako dobru 5ghz mrezu u stanu sa protokom 100/100 :), jer se zapravo nalazim u inostranstvu, zbog cega mi i treba ovaj uredjaj, da bih prvenstveno gledao nasu televiziju, i neke serije koje pratim preko iste liste, a da ne pricam o kodiju.. Hvala na savetu svakako, ipak cu uzeti 3 S. Preko amazona je 60e i stize za dan, ne mogu da cekam sa AE :)

Imam Vontar 4/64 as AX-a već 3 mjeseca. U principu dobro radi, brz je bez nekih usporenja. Najčešće se koristi za IPTV i za Kodi, Elementum.

Da li je za preporuku?

Nisam siguran.
Povremeno se zaglupi tj. neće da se "probudi" iz standbay-a. Čupanje iz struje pomaže. Povezan je mrežnim kablom pošto se nalazi odmah do rutera. Ponekad se desi, takođe kad izađe iz standbay-a, da "ne vidi" eternet konekciju. Međutim tad se prebaci na vajerles, pa tu nema nekih problema.

S druge strane verujem da slične bagove "nudi" većina "kineza".
Ko može da živi s tim OK je.

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ja ti iz licnog iskustva mogu preporuciti Tanix tx3 koji radi za 10 ali za mene ima samo jednu manu i to sto mu wifi ne moze preko 36 mg bita a lan mu je max 96 mg bita.Za to sam ga i prodao i narucio isto tanix 9s za 25 eura koji ima gigabitni lan ali upola memorije kao gore navedeni Tanix TX3 S905X3 4GB RAM 64GB.I jos nesto ne svidja mi se ni lancher ali 4k, 8k koje procesuira u 4k kodi i iptv radi kao puska.

postoji li neki nacin da se tacno testira koliku rezoluciju izbacuje box?

TV prijavljuje 2160p ali ja nesto sumnjam u to.

Kako da znam da nije veštački povećana rezolucija?

Mogu ja da pustim neki video klip u 2160 ali opet sumnjam da tu nešto nije skalirano

Imam osećaj da je 1080 upscale na 2160 Ali ne znam kako to da dokazem

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Poslednja izmena:
E to su već korisne stvari, bas ću da probam
Ako ima još nešto dajte.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Ja ti iz licnog iskustva mogu preporuciti Tanix tx3 koji radi za 10 ali za mene ima samo jednu manu i to sto mu wifi ne moze preko 36 mg bita a lan mu je max 96 mg bita.Za to sam ga i prodao i narucio isto tanix 9s za 25 eura koji ima gigabitni lan ali upola memorije kao gore navedeni Tanix TX3 S905X3 4GB RAM 64GB.I jos nesto ne svidja mi se ni lancher ali 4k, 8k koje procesuira u 4k kodi i iptv radi kao puska.

Meni je internet 30mb,mada nije lose da se uzme nesto sa jacim wifi,mada za pocetak je ok,samo da radi lepo,kasnije se proda i uzme nesto bolje.

Kako se pokazao Mecool KM9 PRO?Ima li ga neko?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja koliko sam ispratio ti "uzimaš box" i "prelamaš/odlučuješ" jedno 3-4 meseca u nazad minimum :D

Trebalo je da uzmem Meecool sa s905x2 ali eto docekao sam novi s903x3.:d

Je li ovaj S905x3 u nečemu osakaćen u odnosu na S905x2,ko što su na S905W osakatili frejmrejt u odnosu na S905X.Pošto gledam cene boksova ovi sa S905x2 svaki od njih je skuplji po jedno 10-20 evra u odnosu na boksove sa S905x3 čipom. Čak i iste marke boksova npr H96 u varijanti S905x2 2/16 košta skoro pa koko S905x3 4/64.Pregledom karakteristika jedino sam uočio da su S905X3 boksovi sa DDR3 ram memorijom u odnosu na S905X2 koji imaju DDR4 ram memoriju pa dal je tu ta razlika u ceni ili ima još nešto.

Novi Beelink GT1 mini 2 je sa S095X3 i DDR4 memorijom.
8294ff252e96701824244d69c1ba8394.jpg

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Vrh Dno