Optimus_prime
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.09.2014
- Poena
- 70
Pa registrovane posiljke lako ispratis preko 17 track kao i sajtu poste za pracenje..A ako su posiljke koje nemaju pracenje kroz Srbiju onda ne mozes znati sta je sa njima..
Pa registrovane posiljke lako ispratis preko 17 track kao i sajtu poste za pracenje..A ako su posiljke koje nemaju pracenje kroz Srbiju onda ne mozes znati sta je sa njima..
https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-posiljke.aspx
Ali samo ako je u pitanju registrovana pošiljka.
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
To je 20.11 stiglo u Peking(Beijing, CN BJSA) i taj status je kod njihove pošte. Evo ti primer ispod kako je kad stigne kod nas.
Pogledajte prilog 279658
Ali najbolje ti je da koristiš 17track imaš i aplikaciju za telefon i imaš praćenje skroz od Kine i kroz Srbiju, ili https://postal.ninja/en
Verovatno neko pokrao?
Koliko treba obično vremena za UBxxxxLV da stigne nakon 【200】Arrive at destination country?
Jesu lažni statusi ili kako?
Imam jedan kom stoji da je 11.12. ušao u Srb, a nisam ga dobio. Verovatno neko pokrao?
Singapore post. Aliexpress standard shipping isto u dosta slučajeva šalju preko Singapurske pošte, ali zna da upadne i Kineska pošta.jedno pitanje koja posta naj sigurnija ako se uzima skuplja roba,
AliExpress Standard Shipping ili nesto drugo od ovih
Pogledajte prilog 279665
Koliko treba obično vremena za UBxxxxLV da stigne nakon 【200】Arrive at destination country?
Jesu lažni statusi ili kako?
Imam jedan kom stoji da je 11.12. ušao u Srb, a nisam ga dobio. Verovatno neko pokrao?
Ok mislim daje bolje nekad platiti ShippingSingapore post. Aliexpress standard shipping isto u dosta slučajeva šalju preko Singapurske pošte, ali zna da upadne i Kineska pošta.
Singapurske pošta računaj da od trenutka naručivanje sleće u Srbiju 7-15 dana.
Pre slanja proveri sa prodavcem da li sigurno šalje preko Singapura ako ti je baš bitno.
Proveri na postalninja sajtu, ako je stigao paket u Rigu Letonija, odatle mu treba 10ak dana do Srbije.
Pogledajte prilog 279668
Izgleda nema pravila. Meni za 14 dana stigo Usb-Type C kabli a nema Tracking neznam ni koja poštaSvakako da je bolje ako ti treba baš nešto ili ako je veće vrednosti. Kinesku poštu treba izbegavati iako nije bitno da vam stigne brzo, jer ko zna da li će stići ikad, ili to bude predugo. Evo ja naručio dva paketa 26.12 preko Singapurske pošte, i sletelo u Srbiju 1.1, da nisu praznici bilo bi već na adresi...
Proveri na postalninja sajtu, ako je stigao paket u Rigu Letonija, odatle mu treba 10ak dana do Srbije.
Ako malo bolje pogledate paket neregistrovane posiljke videcete da za razliku od registrovane nema prakticno nikakvu informaciju tj povratnu adresu. Sto znaci i da prodavac salje po principu nadam se da ce stici ili salji i zaboravi metodom.
A cak i registrovane je pitanje u kojoj meri im se vracaju (pogotovu kad sumale vrednosti) ili bivaju usput unistene jer je cena transporta nazad veca i neisplativa u odnosu na cenu samom proizvoda.
Sto se nase poste tice jedan od problema je sto postari pokrivaju velike reone, nesto sto su ranije pokrivali 2 ili 3 postara danas pokriva jedan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari