Moja pošiljka je vredna 54,27€. Hoću li proći bez plaćanja carine?
Naravno imam paypal.Sačekaj odgovor prvo. Plaća se tako što napraviš novu identičnu narudžbinu koji ćeš platiti i potvrditi prispeće posle 10 dana a oni meće ni poslati.
Ali treba da sačekaš odgovor od njih. Ili paypal ako imaš i ti i prodavac.
Hoce, ako je ukupno sa postarinom ispod 70e vrednosti ako se ne varam, PDV ce ti naplatiti verovatno.
Aha, ok. Pa i nisam bio siguran.Varaš se. Limit je 50€ a tih 70€ se odnosi na nekomercijalne pošiljke. U praksi to važi samo ako ti šalje neki ortak ili rodbina a često ni tada.
To sam ja uradio za moju poslednju pošiljku. Platio sma 65 usd, drugi dan na carini, pošaljem dokaze, kad sam je preuzeo, naplatili mi dažbine na osnovicu od 40eur.Samo jos jednom da svima preporucim da jave carini izvod placanja i print screen placanja sa sajta.
Juce prispela posiljka na carinu, jutros poslat mail, malopre vidim status da je sa carine otisla u GPC.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
RB046074251CN
Nov 19, 2019 10:32
Serbia Post
Reception
CN-
Nov 19, 2019 10:32
China Post
received
Nanhai District of Foshan City Yanbu branch post office
Nov 19, 2019 16:04
China Post
Left, next stop Guangzhou
Postal Foshan Yanbu
Nov 19, 2019 19:55
China Post
Left, next stop High River Center
Nanhai mail processing center
Nov 20, 2019 00:27
China Post
Arrive at facility
High River Center
Nov 22, 2019 15:06
China Post
Left, next stop Guangzhou international airport
Guangzhou international airport
Nov 25, 2019 14:15
China Post
Returned Note: security returned
Guangzhou international airport
Nov 29, 2019 13:54
China Post
Left, next stop Foshan Nanhai Yanbu business department
Nanhai mail processing center
Nov 30, 2019 08:29
China Post
Arrange delivery, couriers: 梁耀荣, Tel: 15728462845
Foshan Nanhai Yanbu business department
Nov 30, 2019 11:14
China Post
Have been received, I sign: I sign, couriers: Leong Yue Wing, Phone: 15728462845
Foshan Nanhai Yanbu business department
Vratila se prodavcu, on se potpisao i preuzeo, i taj broj više nije aktivan. Pošiljka je isporučena i više nema promena statusa. Ende
Послато са Mi A2 Lite помоћу Тапатока
Meni prodavac prevarant kome se posiljka vratila tvrdi da NE MOZE da je posalje ponovo, i sugerisao da otvorim dispute, da kazem da sam robu primio, ali da mi vise ne treba - a on OBECAVA da ce mi refundirati. 2 puta mu napisem da mi posalje ponovo, i upozorim ga da cu ga prijaviti Ali-ju, ali genije opet kaze da "sistem ne dozvoljava slanje". Otvorio sam dispute i poslao njegove poruke, nadam se da ce mu zatvoriti radnju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari